Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 1

Atėjo vaikų imuninės sistemos nualinimas po skiepų

Naujajame Pietų Velse (NSW), Australijoje, pastarosiomis savaitėmis beveik 10 kartų padaugėjo vadinamųjų "pandeminių kūdikių", kuriuos tenka skubiai vežti į ligoninę intensyviam gydymui.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Pranešama, kad šie mažyliai serga paslaptinga kvėpavimo takų liga, reikalaujančia kritinės medicininės intervencijos. Žiniasklaida šią ligą vadina respiraciniu sincitiniu virusu arba RSV.

Teigiama, kad kasmet nuo RSV miršta apie 120 000 mažų vaikų. O Naujojo Pietų Velso valstijoje šios ligos atvejų skaičius šoktelėjo nuo vos 355 atvejų per savaitę vos prieš tris savaites iki 3 775 atvejų per savaitę šiuo metu.

Jungtinėje Karalystėje įsikūręs naujienų portalas "Daily Mail" pranešė, kad šie kūdikiai serga ir miršta, nes "neturi imuniteto". Tai rodo, kad vaikų tėvai, daugiausia jų "visiškai paskiepytos" motinos, nesuteikia jiems tinkamo imuniteto.

Pripažįstant, kad Wuhan koronaviruso (Covid-19) "vakcinos" sunaikina reprodukcinį procesą, logiška, kad tie kūdikiai, kurie kaip nors išgyvens, greičiausiai bus be imuniteto, kaip dabar matome.

Kūdikių, sergančių RSV, tyrimai taip pat "teigiami" dėl covid

Su šia liga susipažinę gydytojai teigia, kad vaikams, gimusiems su šia liga, išsivysto sunkios ligos "dėl to, kad jie susiduria su virusais, su kuriais anksčiau nebuvo susidūrę", pavyzdžiui, gripu ir kovidu, kurie, kaip teigiama, priklauso tai pačiai šeimai kaip ir RSV.

Dr. Philipas Brittonas (Philip Britton) iš Vestmido vaikų ligoninės sako, kad, išanalizavus visoje Australijoje į intensyviosios terapijos skyrių priimtus kūdikius, paaiškėjo, kad RSV sergantiems kūdikiams vienu metu nustatomi ir gripo, ir kovido virusai.

"Per pastarąjį mėnesį į ligoninę dėl gripo priimta keturis kartus daugiau vaikų nei dėl kovido", - sakė jis laikraščiui "The Daily Telegraph".

Šiuo metu apie penkis procentus visų vaikų, kuriems pasireiškia šios gretutinės infekcijos, tenka paguldyti į intensyviosios terapijos skyrių. Brittonas sako, kad tai "kelia didelį susirūpinimą" ir yra neįprasta.

"Maždaug pusė vaikų neturėjo jokių ankstesnių sveikatos sutrikimų, o padidėjęs hospitalizacijų skaičius daro spaudimą ligoninių sistemai", - priduria "Daily Mail".

"Kai kurie iš "pandemijos kūdikių" atvyksta su krūtinės ląstos, smegenų ir širdies uždegimais, kuriuos sukelia gripas, Covid ir RSV".

RSV, kuris techniškai jau kurį laiką egzistuoja, tačiau tokio didelio sergamumo nebuvo nuo tada, kai buvo pradėta operacija "Warp Speed", kaip jūs atspėjote: maždaug nuo tada, kai buvo pradėta operacija "Warp Speed".

"Tarp tos grupės, kuri anksčiau buvo sveika... Tai ne tik krūtinės ląstos infekcija, kai kurie iš šių vaikų gali būti paveikti gripo, paveikiančio širdį ir smegenis", - toliau Britton įspėjo apie ligos sunkumą, nes dabar ji pasireiškia mažiems kūdikiams.

Pranešimuose nurodoma, kad maždaug 20 proc. kūdikių, sergančių RSV Australijoje, taip pat suserga potencialiai mirtinu bronchiolitu. Apie 40 proc. iš jų tenka paguldyti į ligoninę.

Infekcinių ligų tyrėjas daktaras Džonas Sebastianas Edenas (John-Sebastian Eden) sako, kad dėl trigubo RSV, gripo ir kova su karštlige Sidnėjaus Westmead vaikų ligoninės skubios pagalbos skyriuje dirba daugybė žmonių.

"Vyksta plačiai paplitęs trejopas protrūkis", - sakė Edenas dienraščiui "Daily Mail Australia", - ir nepamirškite, kad šiuo metu Australijoje, esančioje pietų pusrutulyje, yra žiema.

"Kai ant viršaus dar prisideda kova, tai yra trys pagrindiniai virusai, dėl kurių bus hospitalizuojama", - pridūrė jis.

Kai kas dėl staigaus kūdikių sergamumo RSV padidėjimo kaltina Australiją, kuri atvėrė savo sienas, ir mano, kad turistai ir gyventojai atsiveža šį virusą iš kitų šalių.

Tačiau iš tikrųjų Australija praėjusiais metais masiškai užkrėtė savo gyventojus, pažeisdama daugybės milijonų žmonių imuninę sistemą. Dabar šie žmonės gimdo kūdikius su pažeistu imunitetu - ir visa tai dėl skiepų.

Naujausias naujienas apie kiniškų virusų injekcijas rasite svetainėje ChemicalViolence.com.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

02.08.2019 laikas 12:10 Receptai – Patiekalai Vištienos ir moliūgo kotletai

Gaminame namuose. Vištienos ir moliūgo kotletai. Vištienos filė nuplauname, nusausiname ir pjaustome nedideliais gabaliukais. Moliūgo odelę nulupame, minkštimą taip pat pjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus nulupame ...

Skaityti daugiau

09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau