Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 16

CDC tyliai keičia savo interneto svetainę ir pripažįsta, kad mRNA išlieka organizme ilgesnį laiką.

Primename, kad apsaugoti save ir artimuosius nuo COVID-19 ligos taip pat efektyviai padeda bendrosios prevencijos priemonės: kaukių dėvėjimas ir atstumo laikymasis žmonių susibūrimo vietose, asmeninė higiena, čiaudėjimo ir kosėjimo etiketas, ir kt. Sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijas dėl COVID-19 ligos prevencijos rasite ČIA, rašo https://koronastop.lrv.lt/, tačiau:

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Nuo pat COVID vakcinos platinimo pradžios Ligų kontrolės centrai (CDC) pateikė melagingus ir nepagrįstus teiginius, kurie suklaidino ir pakenkė daugeliui žmonių. Daugiau nei metus CDC tvirtino, kad mRNA greitai suyra organizme po to, kai ji įšvirkščiama. Jie taip pat tvirtino, kad išversti spyglių baltymai lieka deltiniame raumenyje, kur juos greitai neutralizuoja į imunitetą reaguojančios ląstelės. Šie vakcinos koduojami spyglių baltymai buvo skelbiami kaip "saugi ir veiksminga" imunizacija, ruošianti organizmą kovai su SARS-CoV-2. Tačiau dėl viso šio proceso paskiepyti asmenys tapo jautresni būsimoms viruso atmainoms. Dar blogiau, kad kraujyje išlikę smailių baltymai sukelia kraujo krešulių susidarymą ir kitų organų, ypač širdies, uždegimą.

CDC, suklaidinusi milijonus žmonių, tyliai atšaukia "nusistovėjusį mokslą"

Mokslininkai, gydytojai ir tyrėjai, kurie suabejojo CDC teiginiais ar juos užginčijo, buvo blokuojami visoje socialinėje žiniasklaidoje ir kaltinami "dezinformacijos" skleidimu. Daugelis jų neteko darbo arba jiems buvo grasinama išduoti licencijas. Dabar CDC tyliai atšaukia "nusistovėjusį mokslą", kurį kadaise reikalavo, kad visuomenė garbintų. CDC tyliai pakeitė savo interneto svetainę, pripažindamas, kad mRNA ir spyglių baltymai išlieka organizme ilgesnį laiką. Be to, CDC pagaliau pripažino, kad nėra jokios logiškos priežasties skiepytus žmones vertinti kitaip nei neskiepytus, nes ir vieni, ir kiti gali lengvai užsikrėsti ir perduoti koronaviruso variantus. Dar blogiau, kad vakcina pakerta pradines priežiūros imunines ląsteles, todėl viduląstelinis T ląstelių atsakas yra prastesnis.

CDC kadaise teigė, kad "mūsų ląstelės suskaido šių vakcinų mRNA ir atsikrato jos per kelias dienas po vakcinacijos". Dabar CDC teigia: "Mokslininkai apskaičiavo, kad spyglių baltymas, kaip ir kiti mūsų organizmo sukurti baltymai, gali išlikti organizme iki kelių savaičių". Be to, CDC neseniai iš savo svetainės pašalino šį teiginį: "mRNA ir "spike" baltymas organizme išlieka neilgai". Vakcinos gamintojai drastiškai neįvertino mRNA replikacijos jėgos. Reguliavimo agentūros niekada iki galo nesuprato, kaip į šiuos svetimus baltymus reaguos imuninės ląstelės.

Nevaldomai vykstanti spyglių baltymų sintezė turi rimtų pasekmių žmonių sveikatai. Jei mRNA greitai nesuyra, ji gali priversti žmogaus ląsteles ilgesnį laiką replikuoti uždegiminius smailiuosius baltymus, sukeldama širdies ir kraujagyslių bei organų pažeidimus. Tai neišvengiamai užblokuotų natūralių baltymų, kurių reikia organizmui tinkamai funkcionuoti, gamybą. Jei imuninė sistema tinkamai neutralizuoja smailiuosius baltymus, jie gali kolonizuotis toli esančiuose organuose, sukeldami uždegimą nenuspėjamose kūno vietose.

Dar vienas CDC melas paneigtas: COVID vakcinos NEGATYVIAI veikia žmogaus DNR

Skirtuke, pavadintame "Faktai apie mRNA COVID-19 vakcinas", CDC taip pat tvirtina, kad skiepai "nedaro poveikio mūsų DNR ir su ja nesąveikauja". "[Šių vakcinų] mRNA nepatenka į ląstelės branduolį, kuriame yra mūsų DNR (genetinė medžiaga), todėl negali pakeisti ar paveikti mūsų genų", - tvirtina CDC. Tačiau Švedijoje atliktame tyrime rasta įrodymų, kad SARS-CoV-2 smaigalys patenka į ląstelės branduolį ir sutrikdo DNR pažeidimų taisymo procesą. Tyrimas "SARS-CoV-2 spyglys sutrikdo DNR pažeidimų taisymą ir slopina V(D)J rekombinaciją in vitro" patvirtina, kad COVID vakcinos sutrikdo žmogaus DNR praėjus vos kelioms valandoms po vakcinacijos. Nustatyta, kad spyglių baltymai, kuriuos išverčia vakcinų mRNA, patenka į ląstelių branduolius ir blokuoja ląstelės gebėjimą taisyti pažeistą DNR.

Tyrėjai nustatė, kad mRNA vakcinos trukdo svarbiems DNR taisymo baltymams (BRCA1 ir 53BP1). Iš esmės, COVID vakcinos keičia DNR, naudodamos molekulinį mechanizmą, kuris pažeidžia adaptyvųjį imunitetą. Pažeisti ląstelių branduoliai ilgainiui gali reikšti ir tolesnę žalą. "Mūsų tyrimas rodo, kad [Pfizer mRNA injekcija] ... gali būti atvirkščiai transkribuojama į DNR ... ir tai gali kelti susirūpinimą, jei BNT162b2 gauta DNR gali būti integruota į šeimininko genomą ir paveikti genominės DNR vientisumą, o tai potencialiai gali būti genotoksinio šalutinio poveikio tarpininkas", - rašė tyrėjai.

CDC žlunga, ir kiekvienas melas, sklindantis iš vakcinų pramonės, bus atskleistas.

Šaltiniai, straipsnis su nuorodomis:

TheGateWayPundit.com

NEJM.org

CDC.gov

MDPI.com

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2019 laikas 19:41 Receptai – Patiekalai Pyragėlių su kopūstais receptas be kiaušinių
Pasigaminkite namuose skanius pyragėlius su kopūstais. Receptas be kiaušinių!

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 08:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Niežų gydymui

Niežai liaudies medicinoje, Niežai, liaudiškomis priemonėmis, patarimai nuo niežų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau