Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 11

Dėl masinio skiepijimo nuo kovidų padaugėjo vakcinomis sukeltų VAIDS atvejų

Naujajame žurnale "The Lancet" išspausdintame straipsnyje teigiama, kad kuo daugiau "vakcinų" nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19) suleidžiama žmogui, tuo greičiau jo organizmas suserga į AIDS panašiu imuniteto išsekimo sindromu, vadinamu VAIDS.

Vakcinomis įgyto imunodeficito sindromas prasideda iš karto po pirmojo injekcijų ciklo. Ekspertai nerimauja, kad su kiekviena sekančia "stiprinamąja" injekcija šis, kaip jie vadina, "imuninės erozijos" procesas tik spartėja.

Atlikdami savo tyrimą, mokslininkai palygino skiepytų ir neskiepytų žmonių sveikatos būklę Švedijoje. Devynis mėnesius buvo tiriama maždaug 1,6 mln. abiejų grupių asmenų.

Nustatyta, kad visiškai paskiepytųjų imuninė apsauga išlieka labai trumpai - ne ilgiau kaip šešis mėnesius. Po to injekcijų sukeltas dirbtinis "imunitetas" greitai nusilpsta, todėl visiškai paskiepytas asmuo neturi jokios apsaugos nuo bet kokios infekcijos, panašiai kaip AIDS.

Tuo tarpu nustatyta, kad neskiepytieji išlaikė tikrą ir ilgalaikį imunitetą, nes į jų organizmą nebuvo kišami imunitetą ardantys smailialąsteliniai baltymai ir kitos paslaptingos cheminės medžiagos, kurios, kaip dabar žinome, savaitę po savaitės po injekcijos ardo imuninę sistemą.

"Gydytojai šį reiškinį pas pakartotinai skiepytus asmenis vadina "imuniteto erozija" arba "įgytu imuniteto nepakankamumu", kuris paaiškinamas padidėjusiu sergamumu miokarditu ir kitomis po skiepų atsiradusiomis ligomis, kurios juos paveikia greičiau ir baigiasi mirtimi arba lėčiau ir sukelia lėtines ligas", - apie tyrimo išvadas pranešė "America's Frontline Doctors" (AFLDS).

Covid skiepai sukelia kaskadinį organizmo imuninio atsako nepakankamumą

Svarbu prisiminti, kad covid vakcinos iš tikrųjų nėra vakcinos, bent jau ne tradicine prasme. Jos tik priverčia viso organizmo ląsteles gaminti tik vieną nedidelę tariamo SARS-CoV-2 viruso dalį - baltymą "spike".

Kaip jau seniai įspėjome, šios injekcijos paverčia žmonių kūnus vaikščiojančiomis spyglių baltymų gamyklomis, todėl organizme susidaro antikūnai prieš juos. Tačiau tai sukelia rimtų problemų, dėl kurių palaipsniui blogėja organizmo imuninis pajėgumas ir funkcionalumas.

"Pirma, šios vakcinos "išmoko" imuninę sistemą atpažinti tik nedidelę viruso dalį (spyglių baltymą)", - aiškina AFLDS. "Variantai, kurie nors ir nežymiai skiriasi šiuo baltymu, gali išvengti siauro vakcinų sukuriamų antikūnų spektro."

"Antra, vakcinos sukuria "priklausomybę nuo vakcinų", t. y. asmenys tampa priklausomi nuo reguliarių pakartotinių skiepų, nes jie buvo "paskiepyti" tik nuo mažos mutuojančio viruso dalies", - priduria grupė. "Australijos sveikatos apsaugos ministrė daktarė Kerry Chant pareiškė, kad COVID bus su mumis amžinai ir žmonės turės "priprasti" vartoti nesibaigiančias vakcinas. Tai bus reguliarus skiepijimo ir pakartotinio skiepijimo ciklas".

Trečias dalykas yra paprastas faktas, kad skiepai niekaip neapsaugo nuo infekcijos nosyje ir viršutiniuose kvėpavimo takuose, kur visiškai paskiepytiems žmonėms paprastai būna didžiausias viruso kiekis. Dėl to visiškai paskiepyti asmenys tampa tais visad baimę keliančiais "superplatintojais" ir kelia rimtą pavojų visuomenei.

Buvęs "New York Times" žurnalistas Aleksas Berensonas įspėja, kad dėl šių injekcijų išprovokuoto neriboto ir nekontroliuojamo autoimuninio atsako į koronaviruso spyglio baltymą gali kilti "antikūnų, vadinamų antiidiotipiniais antikūnais, arba Ab2, banga, kuri dar ilgai kenkia žmogaus organizmui po to, kai išsivalo pats Sars-CoV-2 arba tie spyglio baltymai, kuriuos injekcijos priverčia organizmo ląsteles gaminti".

Antrąją antikūnų bangą gali sukelti ir patys spyglių baltymai, kurie moduliuoja pradinį imuninės sistemos atsaką, susijungdami su pirmąja antikūnų banga ir galiausiai ją sunaikindami.

Naujausias naujienas apie kovicidų "vakcinų" daromą vaisingą žalą galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

AmericasFrontlineDoctors.org

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.05.2020 laikas 22:53 Receptai – Patiekalai Troškinti rauginti kopūstai
Troškiniui reikės raugintų kopūstų, rūkytos kiaulienos šoninės, svogūno, lauro lapų, druskos, pipirų, vandens.

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

20.09.2018 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai cholesterolio gydymui
Cholesterolis liaudies medicinoje, cholesterolis, cholesterolio gydymas, receptai, cholesterolio receptas, vaistažolės, vaistažolės cholesteroliui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau