Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2021 » Gruodžio » 18

Skiepytų žmonių rizika užsikrėsti kovidų infekcija yra 600 proc. didesnė, palyginti su natūralaus imuniteto žmonėmis

(Paranormal) Naujas Izraelyje atliktas tyrimas patvirtino, kad natūralus imunitetas suteikia daug didesnę apsaugą nuo Tonio Fauci viruso (Tony Fauci) (Kovid-19) nei vakcinomis sukeltas "imunitetas".

Viename iš jų nustatyta, kad ląsteliniu lygmeniu infekcijos sukelti antikūnai "pasižymėjo didesniu stabilumu ir kryžminės neutralizacijos platumu", palyginti su vakcinos sukeltais antikūnais.

Tai reiškia, kad žmogui, kuris niekada nebuvo skiepytas, bet kurio vadinamojo "Delta" varianto testas "teigiamas", išsivystys geresnis imunitetas nei tam, kuris pasiraitojęs rankoves pasidarė injekciją.

Yairas Goldbergas (Yair Goldberg) su kolegomis stebėjo asmenis Izraelyje, kurių Fauci bakterijų testai buvo teigiami arba kuriems iki 2021 m. liepos 1 d. buvo suleistos dvi "Pfizer" ir "BioNTech" skiepo dozės. Tada jie palygino anksčiau užsikrėtusių asmenų užsikrėtimo atvejų skaičių su asmenimis, kurie buvo "paskiepyti" kažkada 2021 m. rugpjūtį arba rugsėjį.

Tyrėjai taip pat nagrinėjo infekcijų skaičių tarp asmenų, turinčių vadinamąjį "hibridinį imunitetą", t. y. jie anksčiau buvo užsikrėtę Wuhan gripu ir taip pat buvo paskiepyti.

"Kiekvienoje iš trijų grupių jie suskaičiavo užsikrėtimo atvejų skaičių ir "rizikos" dienų skaičių (t. y. bendrą žmonių skaičių padaugino iš dienų, kuriomis jie "rizikavo" užsikrėsti, skaičiaus)", - pranešė "Daily Sceptic".

"Korekcijos buvo atliktos atsižvelgiant į amžių, lytį, etninę priklausomybę, kalendorinę savaitę ir rizikos poveikio matą... Priežastis, kodėl tyrėjai naudojo "rizikos dienas", o ne tik "žmones", yra ta, kad kiekvienos grupės sudėtis laikui bėgant keitėsi. Pavyzdžiui, kai kurie anksčiau užsikrėtę žmonės nusprendė pasiskiepyti".

Įvertinus visas aplinkybes, nustatyta, kad užsikrėtimo lygis tarp paskiepytų žmonių praėjus 6-8 mėnesiams po atitinkamo įvykio buvo šešis kartus didesnis - 89 atvejai 100 000 anksčiau užsikrėtusių žmonių - nei tarp neskiepytų žmonių, kuris buvo tik 14 atvejų 100 000 anksčiau užsikrėtusių žmonių.

Jūsų organizmo natūrali imuninė sistema yra pasirengusi susidoroti su ligomis be vakcinos

Šis naujausias tyrimas rodo, kad natūralus imunitetas yra optimalus kelias. Vakcinomis sukeltas imunitetas yra prastesnis ir, atvirai kalbant, jo nėra, jei iš tikrųjų pažvelgsime į duomenis.

Kadangi šis naujausias tyrimas patvirtina ankstesnio tyrimo rezultatus, abu jie yra aukštos kokybės ir atlikti taikant tokių tyrimų "auksinį standartą", dabar yra du atskiri ir patvirtinantys įrodymai, kad natūralus imunitetas yra geriausias kelias.

Ankstesniame tyrime buvo vertinami 353 000 kovidų pacientų, kurie užsikrėtė nuo 2020 m. vasario 28 d. iki 2021 m. balandžio 28 d. Iš šios grupės 87 500 atvejų buvo atmesti, nes visi jie anksčiau buvo pasiskiepiję.

Šio tyrimo metu nustatyta, kad pakartotinio užsikrėtimo rizika natūralų imunitetą turintiems asmenims yra labai maža. Priešingai, nustatyta, kad visiškai paskiepytiems asmenims pakartotinio užsikrėtimo tikimybė yra daug didesnė, nes vakcinos sukeltas imunitetas greitai nusilpsta ir iš pradžių nėra toks stiprus.

"Labiausiai mane stebina tai, kad žmonės stebisi", - rašė vienas "Daily Sceptic" komentatorius. "Matyt, taip stipriai, kad jie tai apibūdina kaip "šiek tiek bombą".

"Kodėl jūs apskritai manote, kad imunitetas, įgytas natūralaus infekcijos proceso metu, būtų prastesnis už vakcinos sukeltą imunitetą, kuriuo bandoma išprovokuoti imuninį atsaką, pagrįstą tik organizmo ląstelėmis, sukuriančiomis vienintelę viruso dalį - smaigalio baltymą. Tai šokiruoja".

Kitas asmuo atsakė, kad "vaxx-droolers", kaip ji juos vadina, kažkodėl mano, kad injekcijos suteikia organizmui kitokią ir geresnę imuniteto formą nei natūralus užsikrėtimas, o tai absurdiška.

"Atrodo, kad labai nedaug (tariamai protingų) žmonių supranta faktą, kad, kad ir koks imunitetas / antikūnai atsirastų, juos sukuria paties žmogaus organizmas, taigi, ar tai būtų sukelta infekcijos, ar vaxx, žmogaus organizmas gamins tuos pačius antikūnus", - rašė šis asmuo.

Daugiau naujausių žinių apie Fauci gripą ir su juo susijusias injekcijas galite rasti svetainėje ChemicalViolence.com.

Šio straipsnio šaltiniai:

DailySceptic.org

Planet-Today.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

20.05.2019 laikas 14:31 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis lauro lapais
Gerklės vėžio gydymas lauro lapais - vieną stiklinę gerai susmulkintų lauro lapų užpilama puse litro degtinės. Laikoma 14 dienų šiltoje ir tamsioje vietoje, pastoviai sukratant. Nukošti. Šią tinktūrą patariama gerti po 1 valgomąjį...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Nasturta gydo širdies ligas
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Smulkintų nasturtų žiedai, Nasturtų lapai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau