Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Balandžio » 4

"Pfizer" bomba: "Laikykitės atokiau nuo paskiepytųjų

Patikrinti faktai

Nauji "Pfizer" dokumentai atskleidžia, kad tiek įkvėpus, tiek odai prisilietus prie skiepytų asmenų, vakcinoje esanti medžiaga bus perduota neskiepytiems asmenims.

Nerimą keliančiame dokumente atskleidžiama (Atsisiųsti iš autoriaus serverio):

Jei neskiepytas vyras paliečia paskiepytą moterį arba įkvepia jos iškvepiamo oro ir po to turi lytinių santykių su savo žmona, jo žmonai gali pasireikšti nepageidaujamas reiškinys, todėl ji turi vengti turėti vaikų.
Jei moteris, kuri niekada nebuvo skiepyta, liečiasi su moterimi, kuri buvo skiepyta, ji gali:
A: patirti persileidimą,
B: savaime nutraukti nėštumą,
C. apnuodyti kūdikį per motinos pieną,
D: gimdyti kūdikius, turinčius kognityvinių problemų (atminties ir koncentracijos sutrikimų).

Anonymouswire.com praneša: Tai visuotinis ir labai blogas reiškinys. Čia pateikiama nedidelė teksto dalis:

8.3.5.3. Profesinis poveikis

"Profesinis poveikis pasireiškia, kai asmuo turi neplanuotą tiesioginį kontaktą su vakcinos objektu, dėl kurio gali pasireikšti arba nepasireikšti nepageidaujamas reiškinys. Tokie asmenys gali būti slaugytojai, giminaičiai ir kiti artimi tiriamajam asmenys.

Įvykus tokiam sąlyčiui, tyrėjas privalo apie tai pranešti "Pfizer saftey" per 24 valandas nuo pranešimo gavimo dienos, nepriklausomai nuo to, ar pasireiškė su tuo susijęs antrinis nepageidaujamas reiškinys, ar ne. Apie tai reikia pranešti naudojant vakcinos antrinio nepageidaujamo įvykio pranešimo formą. KADANGI ŠI INFORMACIJA NĖRA SUSIJUSI NĖ SU VIENU TYRIMO DALYVIU, JI BUS SAUGOMA ATSKIRAI NUO TYRIMO".

Kad būtų aiškiau: vakcinų tyrimų dalyviai tampa kažko superplatintojais, nesakoma, kas tai yra, bet tai sukelia antrinius nepageidaujamus reiškinius žmonėms, kurie niekada neturėjo "vakcinos", kai susiduria su žmonėmis, kurie "vakciną". turėjo. turėjo.

TAI YRA TOKIA BĖDA, kad čia, šiame mažame pacituoto teksto gabalėlyje, įspėjama, jog neskiepyti vyrai, susidūrę su moterimi, kuri turėjo vakciną, perduos tai, kas yra vakcinoje, kitai moteriai.

Netgi toliau pateiktoje palyginti nedidelėje dokumento dalyje teigiama, kad vakcina sukelia savaiminius abortus ir reprodukcines problemas, kai neskiepyti asmenys susiduria su paskiepytais asmenimis, ir kad paskiepytos motinos motinos pienas gali būti kenksmingas kūdikiui. Ir jei kas nors tuo netiki, spustelėkite aukščiau pateiktą nuorodą ir peržvelkite tą didžiulį ir sąmoningai painų dokumentą. Tai tiesa, žmonės, vakcina iš tiesų yra žudantis švirkštas.

Neleiskite paskiepytiesiems prie jūsų prisiartinti, dabar tai oficialu.

Štai nedidelė šio didžiulio dokumento dalis, tiesiai iš "Pfizer":

Sąvokos

Tyrimo intervencija - vakcinos objektas.
AE - nepageidaujamas įvykis asmeniui, gavusiam vakciną.
SAE - nepageidaujamas įvykis asmeniui, kuris turėjo sąlytį su asmeniu, gavusiu vakciną.
EDP: VAKCINACIJOS SUTRIKIMAS (ANGL: Poveikis nėštumo metu.

8.3.5. Apie tiriamosios intervencijos poveikį nėštumo ar žindymo laikotarpiu ir profesinį poveikį būtina pranešti "Pfizer" saugos tarnybai per 24 valandas nuo sužinojimo.

8.3.5.1. Poveikis nėštumo metu - EDP yra, jei:

* Tyrimo intervencijos vartojimo metu arba nutraukus jos vartojimą, nustatoma, kad dalyvė yra nėščia.
* Tyrimo dalyvis vyras, kuriam taikoma tyrimo intervencija arba kuris nutraukė jos taikymą, patiria sąlytį su partnere moterimi prieš pastojimą arba maždaug tuo metu, kai pastojo.
* Nustatoma, kad moteris yra nėščia tyrimo intervencijos poveikio metu arba po jos dėl aplinkos poveikio. Toliau pateikiami tyrimo aplinkos poveikio nėštumo metu pavyzdžiai:
* Giminaitė ar globėja praneša, kad yra nėščia po tyrimo intervencijos poveikio įkvėpus ar per sąlytį su oda.

* Vyras giminaitis arba globėjas, kuris buvo paveiktas tyrimo intervencijos įkvėpimo arba sąlyčio su oda būdu, apnuodija savo partnerę prieš pastojimą arba maždaug tuo metu, kai pastojo.

Jei šis skiepas neperduodamas kitiems žmonėms, kodėl skiepytųjų ir neskiepytųjų kontaktas turėtų būti dėmesio vertas įvykis? Jei šis skiepas neperduodamas, KODĖL vyras, kuris buvo šalia paskiepytos moters, net jei jos nelietė ir neturėjo lytinių santykių, turėtų būti susirūpinęs dėl kitos moters pastojimo?

Tai dar ne viskas, toliau pateikiama išsami ir daug blogesnė informacija.

Tyrėjas privalo pranešti apie EDP "Pfizer Safety" per 24 valandas nuo tada, kai tyrėjas apie tai sužino, nepriklausomai nuo to, ar įvyko SAE. Pirmoje pateiktoje informacijoje turi būti nurodyta numatoma gimdymo data (informaciją apie nėštumo nutraukimą žr. toliau).

* Jei EDP įvyksta esant aplinkos poveikiui, tyrėjas turi pateikti informaciją "Pfizer Safety", naudodamas vakcinos SAE pranešimo formą ir EDP papildomą formą. Kadangi informacija apie poveikį nesusijusi su tyrimo dalyviu, informacija į CRF neįrašoma, tačiau užpildytos vakcinos SAE pranešimo formos kopija bus saugoma tyrėjo darbo vietoje. Siekiant gauti bendrą informaciją apie nėštumą ir jo baigtį, atliekami tolesni veiksmai, susiję su visais EDP pranešimais, kurių baigtis nežinoma. Tyrėjas stebi nėštumą iki jo pabaigos (arba iki nėštumo nutraukimo) ir praneša "Pfizer Safety" apie rezultatą kaip tolesnius veiksmus, nurodytus pirminėje EDP papildymo formoje. Gimus gyvam kūdikiui, naujagimio struktūrinį vientisumą galima įvertinti gimimo metu. Aborto atveju reikėtų nurodyti aborto priežastį (-is) ir, jei kliniškai įmanoma, abortuoto vaisiaus struktūrinis vientisumas turėtų būti įvertintas vizualiai apžiūrint (išskyrus atvejus, kai prieš tai atliktos apžiūros išvados įrodo įgimtą anomaliją ir apie išvadas pranešama). Nenormalūs nėštumo rezultatai laikomi SAE. Jei nėštumo rezultatas atitinka SAE kriterijus (t. y. negimdinis nėštumas, savaiminis abortas, intrauterininė vaisiaus mirtis, naujagimio mirtis arba įgimta apsigimimo yda), tyrėjas turėtų laikytis SAE pranešimo tvarkos.

* Savaiminis abortas, įskaitant persileidimą ir nutrauktą abortą;

* Apie naujagimių mirtį, įvykusią per 1 mėnesį nuo gimimo, neatsižvelgiant į priežastinį ryšį, reikia pranešti kaip apie SAE. Be to, apie kūdikių mirtingumą po 1 mėnesio reikėtų pranešti kaip apie SAE, jei tyrėjas mano, kad kūdikio mirtis yra arba gali būti susijusi su tiriamosios intervencijos poveikiu. Klientas gali paprašyti papildomos informacijos apie PBT. Tolesnis gimdymo rezultatų stebėjimas bus sprendžiamas kiekvienu konkrečiu atveju (pvz., neišnešiotų kūdikių stebėjimas siekiant nustatyti raidos atsilikimą). Tėvo poveikio atveju tyrėjas dalyviui pateiks Nėščiojo partnerio informacijos atskleidimo formą, kurią jis perduos savo partneriui.

8.3.5.2. Poveikis žindymo metu - Poveikis žindymo metu pasireiškia, jei:

* Tyrimo metu arba nutraukus tyrimo intervenciją nustatoma, kad dalyvė maitina krūtimi.

* Nustatyta, kad moteris maitina krūtimi tyrimo intervencijos (t. y. aplinkos poveikio) metu arba jos poveikio metu. Aplinkos poveikio žindymo metu pavyzdys - moters giminaitė ar globėja, pranešusi, kad žindo po to, kai patyrė tyrimo intervencijos poveikį įkvėpus ar per sąlytį su oda. Tyrėjas privalo pranešti "Pfizer" saugos tarnybai apie poveikį žindymo laikotarpiu per 24 valandas nuo tada, kai apie jį sužinojo, nepriklausomai nuo to, ar įvyko SAE, ar ne. Informacija turi būti pranešama naudojant vakcinos SAE pranešimo formą. Jei poveikis žindymo laikotarpiu įvyksta esant aplinkos poveikiui, informacija apie poveikį nesusijusi su tyrime dalyvaujančiu dalyviu, todėl informacija CRF neregistruojama. Tačiau užpildytos Vakcinos SAE pranešimo formos kopija bus saugoma tyrėjo byloje. Pranešimas apie poveikį žindymo laikotarpiu nesudaromas, kai "Pfizer" vaistas, specialiai patvirtintas vartoti žindančioms moterims (pvz., vitaminai), skiriamas pagal patvirtintą jo paskirtį. Tačiau jei kūdikiui pasireiškia su tokiu vaistu susijęs SAE, apie SAE bus pranešta kartu su pranešimu apie poveikį žindymo laikotarpiu. Tačiau užpildytos pranešimo apie vakcinos SAE formos kopija bus saugoma tyrėjo byloje. Pranešimas apie poveikį žindymo laikotarpiu nepildomas, kai "Pfizer" vaistas, specialiai patvirtintas vartoti žindančioms moterims (pvz., vitaminai), skiriamas pagal patvirtintą paskirtį. Tačiau jei kūdikiui pasireiškia su tokiu vaistu susijęs SAE, apie SAE bus pranešta kartu su pranešimu apie poveikį žindymo laikotarpiu. Tačiau užpildytos pranešimo apie vakcinos SAE formos kopija bus saugoma tyrėjo byloje. Pranešimas apie poveikį žindymo laikotarpiu nepildomas, kai "Pfizer" vaistas, specialiai patvirtintas vartoti žindančioms moterims (pvz., vitaminai), skiriamas pagal patvirtintą paskirtį. Tačiau jei kūdikiui pasireiškia su tokiu vaistu susijęs SAE, apie SAE bus pranešta kartu su pranešimu apie poveikį žindymo laikotarpiu.

Čia yra aiški dalis, kurią gali suprasti kiekvienas:

8.3.5.3. Profesinis poveikis - Profesinis poveikis pasireiškia, kai asmuo neplanuotai tiesiogiai susiduria su tiriamąja intervencija, dėl ko gali atsirasti arba neatsirasti NĮ. Tokie asmenys gali būti slaugytojai, giminaičiai ar kiti tyrimo dalyvio priežiūroje dalyvaujantys asmenys. Tyrėjas privalo pranešti "Pfizer" saugos tarnybai apie profesinį poveikį per 24 valandas nuo tos dienos, kai apie tai sužino, nepriklausomai nuo to, ar pasireiškė su tuo susijęs SAE. Informacija turi būti pateikta naudojant vakcinos SAE pranešimo formą. Kadangi informacija nėra susijusi su tyrime dalyvaujančiu dalyviu, ji neįrašoma į CRF;

Profesinis poveikis įvyksta, kai asmuo turi neplanuotą tiesioginį kontaktą su vakcinos objektu, dėl kurio gali pasireikšti arba nepasireikšti nepageidaujamas įvykis. Tokie asmenys gali būti slaugytojai, šeimos nariai ir kiti artimi tiriamajam asmenys.

Įvykus tokiam sąlyčiui, tyrėjas privalo apie tai pranešti "Pfizer Saftey" per 24 valandas nuo pranešimo gavimo dienos, nepriklausomai nuo to, ar pasireiškė antrinis nepageidaujamas reiškinys, ar ne. Apie tai reikia pranešti naudojant vakcinos antrinio nepageidaujamo įvykio pranešimo formą. KADANGI INFORMACIJA NĖRA SUSIJUSI SU TYRIME DALYVAUJANČIU DALYVIU, JI BUS RŪŠIUOJAMA ATSKIRAI NUO TYRIMO.

COVID "vakcinos išskyrimas", įrodymai, kad SARS-CoV-2 spyglių baltymas gali "pakeisti žmogaus genus", ir VAERS tiesa:

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

30.04.2020 laikas 08:58 Receptai – Patiekalai Labai Skanus Karamelinis Obuolių Pyragas
Nors šis karamelinis obuolių pyragas ir yra karališkai atrodantis, bet jį tikrai nėra sunku pasigaminti. Karamelinis obuolių pyragas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite.

Skaityti daugiau

07.09.2019 laikas 21:45 Receptai – Patiekalai Paprastas varškės pyragas per 30 minučių. Šis pyragas bus jūsų mėgstamiausias!
Nuo jo sunku atsitraukti. Jį galima pagaminti, jei į svečius pas jus užgriuvo visiškai netikėtai. Jam jūs sugaišite daugiausia 30 minučių.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau