Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 20

Tony Blairas nori, kad šią žiemą veido kaukės vėl būtų privalomos

Buvęs Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Tony Blairas (Tony Blair) reikalauja, kad Didžiosios Britanijos vyriausybė pasiruoštų įvesti privalomą veido kaukių naudojimą viešajame transporte... arba susidurs su žiemos "Covid" banga.

Jo vadovaujamas Tonio Blairo pasaulinių pokyčių institutas (angl. Tony Blair nstitute for Global Change) nerimauja, kad dar viena banga gali dar labiau prislėgti ir taip išvargintą Nacionalinę sveikatos apsaugos tarnybą.

Institutas teigė, kad "šį rudenį ir žiemą" viešajame transporte turėtų būti svarstomas strateginis kaukės privalomumo įgyvendinimas, taip pat pasiūlė, kad kaukės turėtų būti vėl naudojamos uždarų patalpų renginiuose, jei atsirastų naujas variantas.

Jie taip pat paragino, kad rudenį kiekvienam suaugusiam britui būtų pasiūlyta sustiprinanti vakcina, nes tai yra plano, kuriuo siekiama išvengti NHS griūties, dalis.

Yahoo News" praneša: T. Blairo vadovaujamo analitinio centro paskelbtame dokumente taip pat raginama išplėsti "Covid" stiprinamosios vakcinacijos kampaniją, kad ji apimtų visus suaugusiuosius.

Dabartinėse Jungtinio vakcinacijos ir imunizacijos komiteto (JCVI) gairėse teigiama, kad vyresni nei 50 metų amžiaus asmenys, kliniškai pažeidžiami asmenys ir pirmosios grandies sveikatos priežiūros ir socialinės rūpybos darbuotojai gali gauti stiprinamąją vakciną, o visi turėtų gauti patobulintą, omikronui būdingą skiepą.

Žiema sukels puikią audrą

Tačiau institutas teigė, kad ši priemonė turėtų būti taikoma visiems vyresniems nei 18 metų asmenims, siekiant sumažinti spaudimą NHS, nes ekspertai prognozuoja prastus metus dėl visų kvėpavimo takų virusų, įskaitant gripą ir Covid.

"Šią žiemą kils tobula audra, kuri sukels precedento neturinčią paklausą ir sumažėjusius pajėgumus, o tai kartu sukels didžiausią žiemos krizę NHS istorijoje", - perspėjama ataskaitoje.

Joje taip pat teigiama, kad jei dėl didėjančio gripo ir Covid infekcijų skaičiaus šią žiemą padidės sveikatos priežiūros paslaugų poreikis, "bus prarastos gyvybės".

Sveikatos apsaugos pareigūnai jau keletą savaičių skambina pavojaus varpais, perspėdami, kad triguba virusų grėsmė - beždžionių raupai, gripas ir Covid - gali tapti išbandymu sveikatos priežiūros tarnyboms.

"Vyriausybė turi padaryti viską, kas būtina, kad padėtų NHS išgyventi šį laikotarpį, ir nedelsdama imtis veiksmų, kad būtų išvengta neišvengiamos katastrofos", - sakoma ataskaitoje.

"Jei to nepadarysime, NHS, kokią mes ją pažįstame, žlugs, žlugs gyvybiškai svarbios paslaugos, o pacientams padaugės neigiamų pasekmių".

Australija ir kitos Pietų pusrutulio šalys, kuriose šiuo metu yra žiema, kovoja su neįprastai blogu gripo sezonu, o prognozės rodo, kad panaši situacija gali būti ir šiaurinę žiemą.

Vyriausybė išplėtė skiepų nuo gripo taikymą visiems vyresniems nei 50 metų žmonėms ir pradės juos taikyti anksčiau nei įprastai. Tai vyks lygiagrečiai su "Covid" stiprinamuoju skiepu.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Nors, mes turbūt visi žinome, kad kaukės nepadeda... juolab atrandamos ant jų tam tikros bakterijos ir grybeliai... tai patvirtinta tyrimais. O, koks poveikis kalbant apie geoinžinerinius preparatus? Mes, turbūt puikiai žinoma, kas tiki mokslu, kad kuo daugiau naudosime šiuo preparatus, nuo imuninė jūsų sistema silpnės, beje ji šiuo metu ar taip, ar taip silpnėja, nes gamina be reikalo tam tikrus baltymus, o tai reiškia, kad žmogaus energija naudojama ne ten kur reikia. (pvz. sergant, jūs esate silpnas? kodėl? todėl kad visa energija naudojama išspręsti susidariusią problemą. O čia, visus metus ši problema vyksta.) Rudeni bus ir taip aišku, kad bus sergančiu... ir sirgs daugiausia tie kas gavo tokia galimybe. Žinoma, tai mano nuomonė, kas turite kitą nuomone (medicinišką) dalinkitės komentaruose... Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Noriu visiems priminti, prisijunkite prie paranormal.lt , nes visi kitu mokslu tikinčius straipsnius galės skaityti tik užsiregistravę, o kas netiki, neverta ir skaityti. wink
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 12:25 Receptai – Patiekalai Lietiniai su varške
Gaminame namuose. Lietiniai su varške. Prieš tiekiant lietinius iš abiejų pusių apkepiname aliejuje. Lietiniai su varške tiekiami su grietine, grietine ir mėgstama uogiene ar sviesto ir grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 06:21 Receptai – Patiekalai Varškės ir uogų vyniotinis, kas nori sulieknėti, ar tiesiog prižiūrintiems savo figūrą!
Pats paprasčiausias kepinys prie arbatos – tai lavašas, o dietiškiausias ir skaniausias variantas – tai vyniotinis iš lavašo su varškės įdaru. Į varškę galima dėti įvairias uogas, vaisius, daržoves, žalumynus, sūrį ir t.t. – įdaro...

Skaityti daugiau

02.06.2019 laikas 21:22 Receptai – Patiekalai Tai įspūdinga! Patys skaniausi pyragaičiai, kuriuos bandžiau

Pabandykite pasigaminti – jūs nepasigailėsite! Jūsų šeima juos dievins! Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau