Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 21

Ji grįžo! Hillary Clinton kandidatuos 2024 m., kad išgelbėtų demokratiją nuo Trumpo

Hillary Clinton ketina vėl kandidatuoti į prezidentus 2024 m., kad išgelbėtų Amerikos demokratiją nuo galimos Trumpo antrosios kadencijos.

Buvęs vyriausiasis H. Clinton patarėjas patvirtino, kad Joe Bidenas bus priverstas pasitraukti per šias lenktynes ir jį pakeis Hillary.

Šią prognozę išsakė Dickas Morrisas ( Dick Morris), 1996 m. vadovavęs Billo Clintono perrinkimo kampanijai ir kadaise vadintas patikimiausiu Clintono patarėju.

Pasak Morriso, aukščiausi demokratų atstovai žino, "kad J. Bidenas negali vėl kandidatuoti 2024 m." dėl jo "sparčiai prastėjančių protinių gebėjimų" ir ekonominės katastrofos, kuriai jis vadovavo.

Apie tai praneša Summit.news: Morisas teigia, kad Baidenas galiausiai pasiduos itin dideliam spaudimui nekandidatuoti, tačiau jo nepakeis Kamala Haris, kuri būtų sutriuškinta Trampo.

Buvęs patarėjas sako, kad atsiras "juodaodis kandidatas" kartu su Alexandria Ocasio Cortez (Alexandria Ocasio Cortez), kuri "sukels chaosą", nes partijoje dabar dominuoja kraštutinių kairiųjų agitatoriai, nors AOC nebus pakankamai sena, kad taptų prezidente, todėl tam reikėtų keisti taisykles.

"Demokratų pirminiuose rinkimuose kairiųjų kandidatams tapus lyderiais, didės spaudimas Hillary Clinton dalyvauti lenktynėse", - rašo Morrisas.

"Panašiai kaip ir netikėtas J. Bideno atėjimas 2020 m., demokratai matys ją kaip savo gelbėtoją, patyrusią politikę, galinčią sujungti kairįjį ir nuosaikesnį partijos sparnus."

Morrisas teigia, kad Hillary naujausi interviu žiniasklaidai ir jos bendražygiai, reklamuojantys ją kaip Bideno pakaitalą, yra aiškūs ženklai, kad ji ketina vėl kandidatuoti 2024 m.

Kiti neabejotinai išreikš skeptišką požiūrį į demokratų paramą dar vienam Hillary kandidatavimui, turint omenyje, kad ji jau du kartus patyrė nesėkmę.

Be to, jei 2024 m. ji patektų į Baltuosius rūmus, jai būtų 77 metai.

Kaip jau anksčiau pabrėžėme, tikėtasi, kad D. Trumpas šį mėnesį oficialiai paskelbs apie savo kandidatūrą, nors tai dar neįvyko.

Anksčiau šį mėnesį "YouTube" įkeltame vaizdo įraše buvo matyti, kaip Donaldo lėktuvui suteikiami nauji dažai, o tai leidžia manyti, kad buvęs prezidentas gali netrukus mesti savo kepurę į ringą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 07:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kirminų
Kirminai liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kirminų, kirminai, kirminų gydymas, receptai kirminams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau