Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 22

Kanadiečiai prisijungė prie olandų ūkininkų sukilimo: Mes atmetame naująją pasaulio tvarką

Tūkstančiai Kanados gyventojų sukilo ir prisijungė prie Nyderlandų ūkininkų protestų prieš "Naująją pasaulio tvarką".

Per pastarąsias kelias savaites Nyderlandų ūkininkai išėjo į gatves protestuoti prieš kraštutinių kairiųjų vyriausybės vykdomą klimato politiką. Pasaulio ekonomikos forumo kontroliuojama Nyderlandų vyriausybė nori išstumti ūkininkus iš verslo ir parduoti žemę elitui.

Apie tai praneša Rairfoundation.com: Vyriausybė neseniai paskelbė naują politiką, kuria ribojamas ūkininkų legaliai laikomų galvijų skaičius. Šiomis radikaliomis priemonėmis siekiama padėti Europos Sąjungai pasiekti Paryžiaus klimato susitarimuose nustatytus išmetamųjų teršalų tikslus. Blokas ir Pasaulio ekonomikos forumas siekia iki 2030 m. sumažinti anglies dioksido išmetimą 55 proc. Daugelyje vietovių išmetamų teršalų kiekio mažinimo tikslai siekia iki 70 procentų, o gamtiniuose rezervatuose - iki 95 procentų. Tačiau norint pasiekti didžiulį sumažinimą reikės iš esmės pertvarkyti valstybių narių ekonomiką ir padaryti galą moderniam ūkininkavimui.

Tarp kitų olandams primestų politikos priemonių - draudimas naudoti azotą naudojančias trąšas ir priverstinis daugelio galvijų fermų likvidavimas. Kaip jau anksčiau pranešė RAIR fondas JAV, planuose numatyta, kad ūkininkai savanoriškai atsisakys savo ūkių ir už tai gaus kompensaciją, tačiau su sąlyga, kad jie garantuos, jog niekada nebegrįš prie ūkininkavimo. Jei jie nesutiks, jų ūkį perims valstybė. Tokia pati schema taikoma Jungtinėje Karalystėje britų ūkininkams, nepaisant to, kad jie išstojo iš ES. Taigi prasidėjo didysis nusavinimas.

Nyderlandai yra vieni iš didžiausių žemės ūkio produktų eksportuotojų Europoje, todėl jie tapo ES klimato kaitos politikos taikiniu. Tačiau, kaip pranešė RAIR, "socialistams, stumiantiems šiuos skandalingus pasiūlymus, rūpi ne tiek aplinka, kiek jūsų kontrolė".

Klimato radikalai taikosi į visas Europos Sąjungos valstybes nares

Tai, kas vyksta Nyderlanduose, beveik kaip žvilgsnis į krištolinį rutulį likusioms Vakarų valstybėms, kurioms taikoma radikali klimato kaitos politika, praneša "Counter Signal".

Kitų šalių, Ispanijos, Italijos, Lenkijos, Vokietijos ir Prancūzijos, ūkininkai jau pradėjo savotiškus protestus, nes Europos Sąjunga intensyvina pastangas mažinti išmetamųjų teršalų kiekį visose valstybėse narėse, dėl ko nukenčia piliečių pragyvenimo šaltiniai ir pasaulinė maisto pasiūla.

Šią savaitę ūkininkai išplatino raginimą imtis veiksmų dabar jau virusiniu tapusiame vaizdo įraše, kuriame prašoma viso pasaulio ūkininkų liepos 23 d. sukilti ir surengti Tarptautinę demonstracijų dieną:

Kanada suvienija jėgas su Nyderlandų ūkininkais

Kanadiečiai paskelbė, kad prisijungs prie paramos savo kolegoms ūkininkams Europoje. Be to, daugelis kanadiečių protestuos prieš WEF kontroliuojamą Kanados vyriausybės azoto politiką, kuria siekiama sunaikinti Kanados ūkininkavimą ir šeimos ūkių modelį.

Ministro pirmininko Justino Trudeau planas nukreiptas prieš azoto oksido išmetimą iš trąšų ir siekia jį sumažinti 30 proc. nuo 2020 iki 2030 m. J. Trudeau planas mažinti trąšų naudojimą siekiant kovoti su "klimato kaita" yra toks globalistinis mąstymas, dėl kurio sparčiai augs maisto kainos ir kils badas.

Tai absurdiškai trumpas laikotarpis, kuris yra toks pat nerealus kaip ir jo tikslas iki 2030 m. sumažinti Kanados išmetamą šiltnamio efektą sukeliančių dujų kiekį 40-45 %, palyginti su 2005 m. lygiu, o iki 2050 m. - iki grynojo nulio. Tuo tarpu Kanados žemės ūkis išmeta tik 10 proc. šiltnamio efektą sukeliančių dujų.

Kad pasiektų Trudeau globalistinius tikslus, kanadiečiai turi drastiškai keisti savo gyvenimą. Kaip jau buvo pranešta anksčiau,

"Nulinis išmetamųjų teršalų kiekis" reiškia, kad piliečiai turės visiškai nepalikti vadinamojo anglies pėdsako. "Grynasis nulinis išmetamųjų teršalų kiekis" reikštų, kad žmonės galėtų turėti šiek tiek daugiau laisvės - galbūt jie galėtų važinėti viešuoju transportu ir dėvėti gamyklinius drabužius, tačiau išmetamųjų teršalų kiekį reikėtų kaip nors "kompensuoti", tarkime, pasodinti medį, primenantį Al Gore'o "anglies dioksido kreditus".

Bažnyčios kariai praneša, kad Kanados aplinkos ir klimato kaitos ministro Steveno Guilbeault propaguojama politika yra "savanoriška" priemonė. Tačiau konservatyvusis Alberto parlamento narys Džonas Barlou (John Barlow) prognozuoja, kad ūkininkai neturės pasirinkimo.

Barlow sako: "[Guilbeault] daugelį metų viešai reiškė savo priešiškumą tradiciniam žemės ūkiui ir šeimos ūkių modeliui".

Planas taip pat yra puiki audra maisto trūkumui atsirasti. Vienas Ontarijo grūdų augintojas sako, kad trąšų mažinimas "reiškia, kad sumažės maisto produktų pasiūla".

Šeštadienį, liepos 23 d., visoje Kanadoje planuojami protestai

2022 m. liepos 23 d. visuose Kanados miestuose ir miesteliuose vyks konvojavimas naudojant hashtagą "WeMoveAsOne". Kol kas mitingai vyks Edmontone, Grande Prairie, Kalgaryje, North Battleforde, Winnipege, Reginoje, Otavoje, Toronte ir Monrealyje.

Lėtą ralį su traktoriais, žemės ūkio technika ir kitomis transporto priemonėmis skatina internete platinamos renginio skrajutės. Be to, olandų prašymu atsivežkite apverstą Nyderlandų vėliavą, teigiama plakate.

Jerome'as O'Sullivanas (Jerome O’Sullivan), "Freedom Fighters Canada" įkūrėjas ir vienas iš būsimo mitingo organizatorių, ragina "atvykti daugiau didžiųjų miestų. Išeikite ir palaikykite olandus". Interviu "Western Standard" J. O'Sullivanas paaiškino savo organizacijos motyvus, kodėl ji pasisako prieš WEF globalistinę klimato politiką, kuria siekiama pakenkti šalims ir jų piliečiams:

Šia protesto akcija siekiama paremti Nyderlandų ūkininkus, kurie protestuoja prieš jų vyriausybės nustatytus azoto apribojimus, žlugdančius jų šalių žemės ūkio sektorių. 

Dėl azoto apribojimų, padidėjusių trąšų ir degalų kainų, dabartinių pragyvenimo išlaidų ir infliacijos žmonėms darosi vis sunkiau išgyventi."

O'Sullivanas sakė, kad tokią politiką diegia Klauso Švabo (Klaus Schwab) vadovaujamas Pasaulio ekonomikos forumas ir ji įgyvendinama visose Didžiojo septyneto šalyse.

Olandai iš esmės kovoja tą pačią kovą, kurią Kanada kovoja ir kurią nuo sausio mėn. sunkvežimių vairuotojų konvojaus kovoja mūsų šalyje. Šią paramą tikriausiai pamatysime visuose didžiuosiuose Kanados miestuose.

Tai ne tik paramos Nyderlandų ūkininkams parodymas, bet ir įspėjimas [ministrui pirmininkui] Justinui Trudeau, kad jei jis bandys tokią politiką perkelti į Kanadą, kils sukilimas, panašus į tą, kurį matėme Nyderlanduose."

Iki pasimatymo su mėsa, pasisveikinkite su vabalais

WEF jau seniai skundžiasi, kad žmonės, norėdami kovoti su klimato kaita, turi pereiti prie vabalų valgymo. Jie nuolat skelbia nerimą keliančius propagandinius vaizdo įrašus, kuriuose pabrėžiama, koks bus gyvenimas po Didžiojo persitvarkymo - radikalaus globalistų plano pertvarkyti pasaulio ekonomiką po pandemijos. Kaip pranešė JAV RAIR fondas, niekieno nerinkti savanaudžiai pasaulinio elito atstovai WEF daug metų kovojo už tai, kad vakariečiai pradėtų valgyti vabalus.

O'Sullivanas kritikavo Kanados federalinę vyriausybę už tai, kad ji pirmenybę teikia vikšrams, o ne gyvuliams. Kaip įrodymą jis pateikė neseniai Londone, Ontarijo provincijoje, statomą didžiausią pasaulyje vikšrų gamyklą:

Tai, kartu su gaminamu maisto trūkumu (šimtai pasaulio maisto perdirbimo įmonių stebuklingai dega, tūkstančiai galvijų ir gyvulių miršta nuo "šilumos smūgio", o ūkininkams mokama už pasėlių naikinimą), prives mūsų šalį prie situacijos, kai dėl beprotiškai didelių paukštienos, jautienos ir kiaulienos kainų kai kurie žmonės bus priversti valgyti tokius dalykus kaip vikšrų baltymai.

O'Sullivanas teigė, kad tai tik "maža dalis" problemų, susijusių su WEF ir jų "globalistine" politika. Jis prognozavo, kad laikui bėgant protestų ir mitingų prieš jų darbotvarkę daugės.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 13:19 Receptai – Patiekalai Nuostabi mėsa su sūriu! Visada mažai, kiek be gamintum!

Skanu ir originalu! Pasigaminkime namuose skanius kepsnelius su fetos sūrio įdaru. Gaunasi labai skanūs ir dideli.

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:25 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai išutimų gydymui
Išutimai liaudies medicinoje, išutimai, išutimo gydymas, išutimo receptai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau