Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 31

Kalifornija planuoja apmokestinti žemės savininkus už vandenį iš nuosavų šulinių

Kalifornija pranešė žemės savininkams, kad nuo šiol jie bus apmokestinti už vandenį, kurį ima iš savo šulinių savo žemėje.

Pasak ZeroHedge pranešimo apie laišką, kuriuo pasidalijo šaltinis netoli San Diego, gresia šimtai dolerių mokesčių, o tiems, kurie laiku nesumokės, bus taikomos 25 proc. baudos (žr. toliau).

WND praneša: Tas asmuo "pasidalijo su Kalifornijos Globe (California Globe) šokiruojančiu laišku, kuris tyliai įteikiamas privačių šulinių savininkams", sakoma pranešime.

Tas asmuo pranešė: "Kalifornija žengia link pasaulio, kuriame tie, kurie turi šulinius savo nuosavybėje, privalės ant jų įrengti skaitiklį ir mokėti vyriausybei. Nes jų pasaulyje vyriausybei priklauso viskas, o mes esame tik nuomininkai".

Pranešama, kad laišką parašė Natalie Stork iš Požeminio vandens valdymo programos 1-ojo skyriaus, o jį ant firminio blanko pateikė Kalifornijos vandens valdybos, pavaldžios gubernatoriui J. Newsomui (Newsom) ir aplinkos apsaugos sekretoriui Jaredui Blumenfeldui.

Jame atskleidžiama "itin agresyvi" vyriausybės darbotvarkė.

Jame teigiama: "Žemės savininkai, kurių nuosavybė patenka į nevaldomą teritoriją ir kurioje yra veikiantis požeminio vandens gavybos gręžinys, privalo pranešti apie iš gręžinio išgaunamo požeminio vandens kiekį. Požeminio vandens gavybos apimtis turi būti pateikiama kaip bendra mėnesio suma. Ataskaitose turi būti nurodyta ne tik išsiurbto vandens kiekis, bet ir gręžinio vieta, požeminio vandens naudojimo vieta ir paskirtis. Požeminio vandens gavybos ataskaitas Valstybinei vandens valdybai reikia pateikti ne anksčiau kaip 2023 m. vasario 1 d. Tačiau, jei privalote teikti ataskaitas, ataskaitoje turite nurodyti kiekvieno mėnesio nuo šio laiško gavimo dienos iki 2022 m. rugsėjo 30 d. išsiurbimo apimtis."

"Pateikimo mokestis" yra 300 JAV dolerių, plius 10 JAV dolerių už akrų pėdą ir 25 proc. baudos.

Leidinys "ZeroHedge" pranešė: "California Globe" kreipėsi į ponią Stork ir SGMA, kad pasiteirautų, kaip plačiai buvo išsiųstas šis laiškas ir iš kur Valstybinė vandens išteklių kontrolės valdyba gauna teisę apmokestinti gręžinių savininkus už vandenį jų nuosavybėje."

Toliau pranešime buvo pateikti dviejų laišką gavusių žmonių komentarai, kad kol kas organizuotas pasipriešinimas menkas.

P komentaras: Laukiame kada Lietuvoje tas bus... turėkite galvoje... ar reikia kovoti?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.07.2019 laikas 21:24 Receptai – Patiekalai Pyragas kuris tiesiog tirpsta burnoje!
Labai skanus. Tiesiog tirpsta burnoje. Pyragą galima gaminti su uogomis ir vaisiais. Žemiau, išsamus skanaus pyrago paruošimas. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:02 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gastrito

Gastritas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo gastrito, gastritas, gastrito gydymas, gastrito receptai, vaistažolės gastritui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau