Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 1

7 patarimai žemą savivertę turinčioms moterims

Yra keletas paprastų metodų ir pratimų, kurie gali padėti sumažinti arba panaikinti depresijos ir nepasitikėjimo savimi jausmą, kurį sukelia žema savivertė. Stenkitės tai daryti reguliariai, ir rezultatas netruks ateiti.

moterys, savivertė, patarimai

1. Stenkitės nepraeiti pro veidrodį ir "nesusisiekti" su savo atspindžiu. Šiuo tikslu namuose pakabinkite kuo daugiau didelių ir mažų veidrodžių. Kiekvieną kartą, kai pamatysite save, pasakykite sau kokį nors komplimentą. Jei turite atlikti kokį nors darbą, pasakykite savo apmąstymams: "Štai kas gali tai padaryti geriau nei bet kas kitas!

moterys, savivertė, patarimai

2. Pasidarykite sau komplimentų taupyklę. Mėnesį kuo dažniau rašykite sau trumpus komplimentus, dėkite juos į taupyklę ir kartą per savaitę perskaitykite. Dar geriau - paprašykite, kad kas nors iš artimųjų jums perskaitytų.

moterys, savivertė, patarimai

3. Pasikalbėkite su savimi dienoraštyje. Nieko nuo savęs neslėpkite, perskaitykite, permąstykite savo veiksmus ir situacijas, į kurias patekote. Tai jūsų asmeninė sritis, kurioje galite visiškai atsiskleisti.

moterys, savivertė, patarimai

4. Galvokite tik apie dabartį. Kuo labiau susiaurinkite realybę, kad jūsų dėmesio neblaškytų tai, kas įvyko net prieš penkias minutes, ypač jei tai buvo kažkas nemalonaus, ir negalvokite apie tai, kas nutiks po kurio laiko. Turėtumėte būti laimingi šią gyvenimo akimirką!

moterys, savivertė, patarimai

5. Sakykite komplimentus. Jie parodys kitiems, kad pasitikite savimi, kad prisiimate atsakomybę ką nors vertinti ir išsakote savo nuomonę.

moterys, savivertė, patarimai

6. Kiekvieną rytą tris kartus pagirkite save. Pradėkite dieną nuo šių trijų komplimentų. Kiekvieną kartą tai turi būti skirtingi trys žodžiai. Nekartokite savęs ir pamatysite, kiek gražių žodžių galite pasakyti sau!

moterys, savivertė, patarimai

7. Venkite izoliacijos. Stenkitės aktyviai dalyvauti savo komandos, draugų, pažįstamų, giminaičių ir kaimynų gyvenime. Susitikimai su kitais žmonėmis pašalins baimę susidurti su negatyvumu ir suteiks jums nuolatinių teigiamų emocijų.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai cholesterolio gydymui
Cholesterolis liaudies medicinoje, cholesterolis, cholesterolio gydymas, receptai, cholesterolio receptas, vaistažolės, vaistažolės cholesteroliui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau