Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 7

Donaldas Trumpas: ‘Kitas prezidentas turi būti sutelkęs dėmesį į Naujosios pasaulio tvarkos sunaikinimą’

Donaldas Trumpas (Donald Trump) perspėjo, kad kitas prezidentas turi būti sutelkęs dėmesį į "Naujosios pasaulio tvarkos" sunaikinimą, kad sužlugdytų elito planus sunaikinti Ameriką.

Buvęs prezidentas CPAC susirinkusiai miniai sakė, kad naujasis JAV prezidentas turi "pašalinti nesąžiningus biurokratus ir išrauti giluminę valstybę":

Kitas svarbus būsimo Kongreso ir prezidento prioritetas bus kartą ir visiems laikams nusausinti pelkę, kad būtų pašalinti nesąžiningi biurokratai ir išrauta giluminė valstybė. Kongresas turėtų priimti novatorišką reformą, suteikiančią prezidentui teisę užtikrinti, kad bet kuriam korumpuotam, nekompetentingam ar darbui nereikalingam federaliniam darbuotojui būtų galima pasakyti: "Jūs atleistas." Ar kada nors tai girdėjote? Jūs atleistas.

Breitbart.com praneša: D. Trumpo komentarai pasirodė po to, kai neseniai pasirodė pranešimų, kuriuose teigiama, kad D. Trumpas pasinaudos savo įsaku dėl F sąrašo ir atleis beveik 50 000 vyriausybės biurokratų, jei 2024 m. grįš į Baltuosius rūmus. D. Trumpas tarsi patvirtino šiuos pranešimus, kai praėjusį mėnesį sakydamas kalbą JAV studentų aukščiausiojo lygio susitikime "Turning Point USA's Student Action Summit" paminėjo vykdomąjį įsaką.

D. Trumpas skundėsi, kad dabartinis federalinio biurokrato atleidimo iš pareigų procesas yra ilgas ir vidutiniškai trunka penkerius metus:

Dabartinis mūsų apeliacinis procesas, kuriuo siekiama pašalinti šiuos biurokratus, žmones, kurie iš tiesų gali būti blogi, jie gali būti net vagys. Juos galima pagauti vagiant dideles pinigų sumas. Jūs turite pereiti trijų etapų apeliacinį procesą, kurio kiekvienas etapas vidutiniškai trunka penkerius metus. Po 15 metų jūsų nebeliks; per tą laiką jūs jau būsite išėję iš pareigų.

D. Trumpas sakė, kad ilgas terminas atbaido kitus politikus pradėti biurokratų pašalinimo procesą, nes jis trunka ilgiau nei jų kadencijos.

"Kitaip tariant, norint atleisti blogai dirbantį žmogų, jei laimės vyriausybė, pagal dabartinę sistemą prireiks daugiau nei dešimtmečio. Beveik visi politikai nepradės šio proceso, nes jų jau nebebus ir jie tai žino", - sakė D. Trumpas ir pridūrė:

Žinote, daugelis politikų, atėję į Vašingtoną, jie jau būna nusiteikę. Tada jie susižavi žmonėmis, kurie sako: "Ei, aš čia būsiu daug ilgiau nei tu", ir politikas tiesiog eina toliau gražiai vakarieniauti. Mes nebegalime to daryti. Turime tinkamai valdyti šią šalį, nes atėjo metas išvalyti namus Vašingtone, ir mes daug ką padarėme, bet niekas nežinojo, kad ta gili valstybė yra tokia gili. Mes daug ką padarėme.

Nors D. Trumpas yra užsiminęs, bet oficialiai nepaskelbęs apie kandidatavimą į prezidentus 2024 m., pagal Dalase vykusioje CPAC apklausoje surengtą "šiaudinę" apklausą jis turėtų daugumos respublikonų palaikymą.

D. Trumpas surinko net 69 proc. balsų, t. y. 45 proc. daugiau nei kitas artimiausias pretendentas, Floridos gubernatorius Ronas DeSantisas (R), kuris sulaukė tik 24 proc. dalyvių palaikymo.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.11.2019 laikas 19:27 Receptai – Patiekalai Gardūs Plikytos Tešlos Tradiciniai Eklerai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau