Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 15

Šių metų gruodžio mėn. pasirodys Bideno siūloma centrinio banko skaitmeninė valiuta be grynųjų pinigų

Prezidentas J. Bidenas šį gruodį ketina įdiegti sistemą be grynųjų pinigų - naujai sukurtą centrinio banko skaitmeninę valiutą (CBDC).

J. Bideno pasirašytas vykdomasis įsakymas Nr. 14067 suteikia elitui galią kurti CBDC, platinti juos savo nuožiūra, vogti juos iš jūsų, kada tik panorėję, ir išjungti, jei padarysite ką nors, kam jie nepritaria.

Americafirstreport.com praneša: Garsus knygos "Turtingas tėtis, vargšas tėtis" autorius Robertas Kiyosaki (Robert Kiyosaki) šį įsaką pavadino "gryniausiu komunizmu" ir paragino amerikiečius "budėti".

Tačiau tai daugiau nei komunizmas. Tai nuolatinė ir atvira vergovė. Jie to nebeslepia. Mes nesame laisvi, ir jie ketina tai padaryti visam laikui. Visiems vertėtų įsiklausyti ir vieningai tam pasipriešinti bei atsisakyti dalyvauti. Pasirinkti CBDC tiesiogine prasme reiškia pasirinkti vergiją. Anksčiau mums buvo meluojama, o propaganda buvo naudojama tam, kad įsitikintume, jog esame laisvi. Dabar tai yra akivaizdu ir matoma mums į akis.

"Laisvės iliuzija tęsis tol, kol bus pelninga tęsti iliuziją". -Frankas Zappa (Frank Zappa)

Kiyosaki prezidento Joe Bideno pasirašytą įsaką pavadino "išdavikiškiausiu veiksmu JAV istorijoje" ir jis nėra vienintelis, pasisakantis prieš jį. Kitas ekonomistas, investuotojas ir buvęs CŽV pareigūnas Džimas Rikardsas (Jim Rickards) jį vadina žingsniu grynųjų pinigų pabaigos link. J. Rickardsas turi keturių dešimtmečių patirtį Volstrito gatvėje. Naujuosius "skaitmeninius žetonus" galima "išjungti", jei valdžiai nepatinka tai, ką darote.

Būkite pasiruošę, nes tai yra vergovė, apie kurios artėjimą įspėjome. Ne todėl, kad dabar nesame vergai, bet tai yra visiškas iliuzijos atsisakymas. Pasiruoškite "C dienai", kuri ateis šių metų gruodžio 13-ąją. 

Pabaiga: Centrinio banko skaitmeninė valiuta

Rickardsas kritikavo CBDC ir pavadino ją "blogąja bitkoinų giminaite". Jis taip pat atskleidė tariamą išskirtinį įvykį, vadinamą C diena, kuris, pasak jo, įvyks 2022 m. gruodžio 13 d. ir sužlugdys tradicines JAV finansų sistemas.

Jis sakė, kad kai įvyks tai, ką jis vadina "C diena", popieriniai pinigai taps beverčiai, o JAV doleris žlugs. Jis taip pat pridūrė, kad vartotojų išlaidos ir galimybės patenkinti pagrindinius poreikius taip pat bus apribotos, o per daug pinigų laikantys žmonės bus baudžiami. -WND

"Dėl J. Bideno įsakymo 14067 4 skirsnio, kuriame raginama skubiai atlikti skaitmeninio dolerio kūrimo mokslinius tyrimus, manau, kad JAV doleris, pasaulio standartas nuo 1792 m. ... bus PANAIKINTAS nauja valiuta - skaitmeniniu doleriu", - sakė Rickardsas. Tačiau tai buvo rengiama jau seniai. Visa tai - plano dalis. Jie net bandė į tai nujautrinti pasaulį per COVID-19 sukčiavimą, teigdami, kad COVID plinta ant monetų ir grynųjų pinigų.

Tai tiesiogine prasme nenaudinga NIEKAM, išskyrus tuos, kurie kuria valiutą ir nori valdžios virš visų kitų. "Skaitmeninį dolerį vadinu "Biden Bucks", nes noriu, kad jis prisiimtų visus nuopelnus už tai, ką laikau nusikaltimais, - sako Rickardsas. "Tai ne taip, kaip pinigai jūsų internetinėje banko sąskaitoje... Ne, tai nauja ir kitokia. Kiekvienas skaitmeninis doleris bus programuojamas žetonas, kaip bitkoinas ar kitos kriptovaliutos. Tačiau yra didelis skirtumas... Kriptovaliutos yra decentralizuotos skaitmeninės valiutos. Vietoj to, jei viskas vyks taip, kaip aš matau, ... Biden Bucks turės visišką JAV Federalinio rezervo palaikymą. Jie pakeis dabar turimą grynųjų pinigų ("fiat") dolerį. Ir netrukus taps vienintele privaloma Jungtinių Valstijų valiuta."

Jei dar nesupratote, kad valdžia yra vergovė, tikriausiai pats laikas stoti į teisingą istorijos pusę. Šis naujasis CBDC "pradės visiškos vyriausybės kontrolės ir sekimo erą", - pareiškė Rickardsas, remdamasis WND. "Tai nėra hiperbolė. Tai smarkiai išplės federalinės vyriausybės galią ir įtaką... iš esmės veiks kaip naujo tipo "šnipinėjimo programinė įranga". Turėdama Baideno kozirius, vyriausybė galės priversti jus laikytis jos darbotvarkės. Nes jei to nepadarysite, ji galės išjungti jūsų pinigus. Tai nebus panašu į banko sąskaitos įšaldymą, tai bus daug paprasčiau".

Tai taip pat nėra baimės kurstymas.  "Tai tiesiog vykdomasis įsakymas 14067. Jį Baidenas pasirašė 2022 m. kovo 09 d. - "Remiantis man, kaip prezidentui, Konstitucijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų įstatymų suteiktais įgaliojimais".

Taigi, Konstitucijos mylėtojai, ar jau supratote? Tai tik popieriaus lapas. J. Bidenas yra tik vienas vyrukas, kuris pasirašė ant popieriaus lapo. Tai mūsų tikėjimas, kad jis turi galią, neleidžia mums būti laisviems. Jums trūksta laiko.

"Bet ar Konstitucija iš tikrųjų yra vienokia, ar kitokia, aišku tiek, kad ji arba leido tokią valdžią, kokią mes turėjome, arba buvo bejėgė užkirsti tam kelią. Bet kuriuo atveju ji netinkama egzistuoti". - Lizandras Spuineris (Lysander Spooner)

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Mes, buvome teisūs..., kad artėjame prie skaitmeninės valiutos... Grynų nebeliks, kontrolė didelė, turbūt matote ir jau dabar, kokie reikalavimai bankuose... bei ataskaitos. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.10.2019 laikas 15:11 Receptai – Patiekalai Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!

Sumaišome varškę su vanilinu, cukrumi ir kiaušiniais. Paskui dedame manus, grietinę ir kepimo miltelius. Viską permaišome iki vienalytės masės. Dedame tešlą į formeles ir kepame 180-200 laipsnių temperatūroje pusę valandos. Ata...

Skaityti daugiau

04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

14.05.2020 laikas 22:53 Receptai – Patiekalai Troškinti rauginti kopūstai
Troškiniui reikės raugintų kopūstų, rūkytos kiaulienos šoninės, svogūno, lauro lapų, druskos, pipirų, vandens.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau