Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 15

E. Macronas kritikuojamas dėl slidinėjimo vandens motociklais po to, kai Prancūzijos piliečiams liepė taupyti energiją

TEGUL VALGO KEKSĄ....

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emmanuel Macron) sukėlė tautiečių pasipiktinimą dėl to, kad jo vadovaujama Prancūzija susiduria su didžiausia per pastaruosius dešimtmečius energetikos krize.

Ekologai jį taip pat pavadino ekohipokritu po to, kai jis buvo nufotografuotas besinaudojantis dujas ryjančiu vandens motociklu po to, kai pareikalavo, kad piliečiai taupytų energiją.

Dėl vandens motociklų pramogos, kuri įvyko praėjus vos trims savaitėms po to, kai E. Macronas paprašė tautiečių "pasiruošti" energijos trūkumui ir taupymo planams, jis buvo palygintas su Marija Antuanete, kuri buvo paskutinė Prancūzijos karalienė prieš Prancūzijos revoliuciją. Ji buvo garsi tuo, kad sakė, jog jei badaujantys žmonės negali nusipirkti duonos, valstybė turėtų "leisti jiems valgyti pyragą".

Breitbart praneša: Prancūzijos vadovas, ką tik patyręs skaudų pralaimėjimą Nacionalinės asamblėjos rinkimuose, praradęs įstatymų leidėjų daugumą ir sužlugdęs savo svajones apie "jupiteriškąjį" prezidentavimą, o kartu ir viltis tapti neginčijamu Europos lyderiu, pabėgo iš Paryžiaus atostogauti su žmona Bridžita į Bregansono fortą, kuris nuo 1968 m. yra oficiali Prancūzijos prezidento rezidencija.

Praėjusią savaitę paparacų darytose nuotraukose Prancūzijos vadovas matomas besiilsintis saulėje ir plaukiojantis po Viduržemio jūrą ne itin ekologišku vandens motociklu, praėjus mažiau nei mėnesiui po to, kai paragino visuomenę imtis "solidarumo pastangų" ir sumažinti energijos suvartojimą dėl dujų stygiaus Europoje vykstant karui Ukrainoje.

Šis skandalas taip pat buvo palygintas su kitu istoriškai abejotinu, tačiau labai simbolišku Europos istorijos momentu - imperatoriaus Nerono maivymusi degant Romai, nes Prancūziją sausringą vasarą apėmė didžiuliai miškų gaisrai, kurių metu liepsnojo tūkstančiai hektarų žemės.

Liepos mėn. apsilankęs gaisrų nuniokotame regione, Prancūzijos vadovas pareiškė, kad miškų gaisrai yra "klimato kaitos pasekmė".

Nepaisant to, kad E. Macronas remia Didžiojo atsinaujinimo žaliąją darbotvarkę, jo atostogos vandens motociklais sulaukė kritikos iš Prancūzijos politikos žaliųjų sparno, o garsi Europos ir ekologijos žaliųjų partijos parlamentarė Sandrine Rousseau peikė prezidentą.

"Tai patvirtina nuolatinį įspūdį, kad jis nesupranta klimato kaitos", - sakė ji. "O šiais laikais nesuprasti to yra nusikaltimas".

Eliziejaus rūmai kol kas atsisako komentuoti prezidento atostogas slidinėjant vandens motociklu.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Įdomu, mes visi žinome, kad tai politinis reikalas, ta klimato kaita. Visi šaukia, už klimato kaitą... Laikas, ir Lietuvoje ieškoti ir reikalauti iš tų pačių, kaip naudoja energetinius resursus, kokiomis mašinomis važinėjasi, kaip keliauja ir t.t. Manau, metas tuos visus kur šaukia stebėti... Tie įtakotojai, įdomu su kokiomis važinėja mašinomis? Ar dažnai važinėjasi? Gal geriau persėsti į viešą transportą? Išvažiuoti pora kartų į savaitę... Atsisakyti traukinio, tai varomi dyzelinu... Dvigubi standartai. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
1
Argi, kas vyksta neapsurdas? Kokia, jūsų nuomonė į tai?
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:58 Receptai – Patiekalai Prancūziški Pyragėliai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 11:44 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su bananų įdaru

Šie sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baananų įdaru greitai ir labai paprastai pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Taigi, paprastai ir greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos pyragėlių receptas. Snanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau