Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Lapkričio » 22

Emmanuelis Macronas atvirai: "Mums reikia bendros pasaulinės tvarkos"

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emmanuel Macron), sakydamas kalbą Bankoke vykusiame "Apec" aukščiausiojo lygio susitikime, į kurį susirinko pasaulio lyderiai, paragino sukurti "vieną pasaulinę tvarką".

Šiuos komentarus E. Macronas išsakė kalbėdamas apie Rusijos ir Kinijos galios interesus ir karo grėsmę. 

"Esame džiunglėse ir turime du didelius dramblius, kurie bando vis labiau susinervinti", - sakė jis.

 "Jei jie taps labai nervingi ir pradės karą, tai bus didelė problema likusiai džiunglių daliai. Reikia, kad bendradarbiautų daug kitų gyvūnų, tigrų, beždžionių ir t. t.", - pridūrė E. Macronas.

"Jūs esate JAV ar Kinijos pusėje? Nes dabar palaipsniui daug kas norėtų, kad šiame pasaulyje būtų dvi santvarkos. Tai didžiulė klaida, net ir JAV, ir Kinijos atžvilgiu".

"Mums reikia vienos pasaulinės tvarkos, - užbaigė jis. 

E. Macrono žodžiai neabejotinai suklaidins "faktų tikrintojų" pramonę, kuri ir toliau atkakliai tvirtina, kad teiginiai apie "naująją pasaulio tvarką" arba vieną pasaulinę vyriausybę yra nepagrįsta sąmokslo teorija. 

Iš tiesų, praėjusią savaitę kilo daug juoko, kai paaiškėjo, kad "Google" priklausanti "YouTube" veiksmingai patikrino faktus vaizdo įraše, paskelbtame "The World Government Summit 2022".

Šiame vaizdo įraše diskusijų grupės vedėjas klausia JAE prezidento diplomatinio patarėjo J. E. Dr. Anwaro bin Mohammedo Gargašo (H.E. Dr. Anwar bin Mohammed Gargash): "Ar esate pasirengęs naujai pasaulio tvarkai?

Po vaizdo įrašu yra faktų apie "Naująją pasaulio tvarką" patikrinimo langelis, kuriame pateikiama nuoroda į Vikipedijos straipsnį, kuriame teigiama: "Naujoji pasaulio tvarka (NWO) - sąmokslo teorija, kurioje keliama hipotezė apie slapta kuriamą totalitarinę pasaulinę vyriausybę." 

Straipsnio tonas paneigia mintį, kad siekiama "Naujosios pasaulio tvarkos", nepaisant to, kad Pasaulio vyriausybių aukščiausiojo lygio susitikimo dalyviai atvirai diskutavo būtent apie tokią darbotvarkę.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (gervuogių, beržo, šalpusnio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: gervuogių lapų, beržo lapų, ankstyvojo šalpusnio lapų

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui

Nusilpus regėjimui liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nusilpus regėjimui, receptai nusilpus regėjimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis...

Skaityti daugiau

12.12.2018 laikas 09:52 Receptai – Patiekalai Kokie augalai vartotini menopauzės metu?

Klausimas. Kokius augalus, turinčius fitoestrogenų, patariama gerti menopauzės metu? Ar tiesa, kad tam visai netinka nakvišų aliejus? Roma, 56 m.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau