Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Rugpjūčio » 17

Vanga prognozavo beždžionių raupų protrūkį ir sausrą

Akla bulgarų pranašė Vangelija Guštarova (Вангелия Гуштерова / Vanga) mirė 1996 m., tačiau per savo gyvenimą ji išpranašavo tiek daug dalykų, kad daugelis žmonių nuolat juos peržiūri, ieškodami sutapimų su dabartine krize. Ir, žinoma, jie tai daro.

Klausimas, ar Vangos prognozes reikėtų vertinti rimtai, yra sudėtingas. Atrodo, kad ji išpranašavo Kursko povandeninio laivo katastrofą, 2001 m. rugsėjo 11 d. teroristinį išpuolį ir keletą kitų įvykių. Taip, tai tiesa. 

Tačiau apskritai dauguma jos pranašysčių yra bendro pobūdžio klišės stiliaus "bus badas, sausra ir ligos", nelabai besiskiriančios nuo Nostradamo kanonų, kurias kiekvienas iššifruoja savaip ir pagal esamą padėtį.

Po 2022 m. vasario pasaulio vaizdas ėmė taip smarkiai keistis, kad nepraeina nė mėnuo be sensacingos žinios, jog Vanga "vėl išpranašavo" kitą katastrofą. 

Gegužės mėnesį kelios Rusijos žiniasklaidos priemonės rašė, kad Vanga numatė beždžionių raupų protrūkį. Tai prisiminė Sergejus Kostornojus (Сергей Косторной) - Vangos pusbrolis. 

Apie šiuos žodžius jis pasakė žurnalistams prieš porą metų, koronaviruso protrūkio metu, ir tada jie buvo priskirti koronaviruso pranašystei. Tačiau Kostornojus sako, kad tai buvo klaida, nes kovidozė yra nauja liga, o Vanga tuo metu kalbėjo apie "seną ir pamirštą ligą".

"Tuo metu kalbėjomės su ja apie ligas. paklausiau jos: "Kas tai? Maras?" Mes išgyvenome daugybę ligų, marą, raupus... ir tada ji pasakė: "Ak, raupai, beždžionė bėga į medį, juokiasi, ir štai jums staigmena", - prisiminė Kostornojus.

Toliau Vanga jam pasakojo, kad ši liga užklups žmoniją kaip bausmė už viską, kas vyksta dabar. Ir kad tai įvyks "dvejetų metais", kurie artėja prie 2022-ųjų. Be raupų tais metais žmonija susidurs su tokiomis nelaimėmis kaip aukšto pastato griūtis, vieno iš pasaulio stebuklų praradimas ir žlugimas bei didžiulis potvynis JAV.

Nė vienas iš šių dalykų, išskyrus raupus, dar neįvyko, tačiau metai dar toli gražu nesibaigė...

O štai anądien, kai Europoje tęsiasi neįprastų karščių banga, nuo kurios pradėjo džiūti upės, žurnalistai prisiminė kitus Vangos žodžius apie sausrą. Ypač ji turi tokį posakį: 

"Įvyks katastrofa. Vandens nebus. Žmonės neturės ko gerti. Visi kovos dėl vandens. Užrakinti bankuose. Jis taps brangesnis už naftą ir auksą. Žmonės eis ir keis auksą į vandenį.

Kalbant apie kitas įdomias Vangos prognozes apie ateitį, galima išskirti šias:

"Ateis diena, kai nuo žemės paviršiaus išnyks įvairūs augalai, daržovės, gyvūnai... Pirmiausia svogūnus, česnakus ir paprikas. Tada ateis bičių eilė." (Vanga pasakojo 1995 m.)

"Būkite įspėti: netrukus mus užklups naujos, žmonėms nežinomos ligos. Žmonės kris gatvėse be jokios aiškios priežasties, be jokios aiškios ligos. Sunkiai suserga net niekada jokia liga nesirgę žmonės. Tačiau viso to vis dar galima išvengti, nes tai yra mūsų galioje. (Vanga pasakė 1981 m.).

"Ateis diena, kai vėžys bus sukaustytas geležinėmis grandinėmis. Vaistas turės daug geležies."

"Žmonės žemėje kaus šulinius ir iškas auksą, kuris suteiks jiems šviesos, greičio ir energijos (galbūt turima omenyje naftos gavyba, dar vadinama "juoduoju auksu"), o žemė verks karčiomis ašaromis, nes jos paviršiuje yra daug daugiau aukso ir šviesos nei viduje. Žemė kentės nuo šių atvirų žaizdų." 

"Netrukus pasaulį pasieks seniausia doktrina. Žmonės manęs klausia: "Ar greitai ateis tas laikas?" Ne, ne greitai. Sirija dar nesugriuvo!"

"Viskas ištirps kaip ledas, tik vienas dalykas liks nepaliestas - Vladimiro šlovė, Rusijos šlovė. Buvo paaukota per daug. Niekas negalės sustabdyti Rusijos. Jis nušluos viską nuo savo kelio ir ne tik išgyvens, bet ir taps pasaulio valdovu.

"Rusija bus gera, o Bulgarija ir Makedonija - ne. Moterys Rusijoje pagimdys daug gerų vaikų, kurie pakeis pasaulį. Tuomet įvyks stebuklas, ateis nuostabūs laikai. Mokslas parodys, kas senosiose knygose yra tiesa, o kas - ne, kosmose bus rasta gyvybė ir išsiaiškinta, iš kur ji atsirado Žemėje. Žemėje bus atkastas didelis miestas. Iš dangaus ateis nauji žmonės ir įvyks dideli stebuklai. Bet mes turime palaukti, neturime skubėti, tai įvyks ne greitai."

"Bus pasaulio pabaiga, Žemė nusigręš nuo Saulės. Ten, kur buvo karšta, bus ledas, išnyks daug gyvūnų. Žmonės kovos dėl energijos, bet jie turės širdies sustoti. Tada laikas grįš atgal."

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Vieni sako, kad Vanga, tai slaptųjų tarnybų projektas... O, ką jūs manote? Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:49 Receptai – Patiekalai Vištienos muštiniai
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Iš dubenėlio su kiaušiniu imame vištieną, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, gana trumpai. Vištienos muštinį patiekiame su virtais ryžiais arba bulvių...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 08:52 Receptai – Patiekalai Svogūnas, žąsų taukai gydo bronchitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Svogūnas, Žąsų taukai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau