Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2016 » Birželio » 29

Aiškiaregė Vanga išpranašavo „Brexit“ dar praeitame amžiuje

Akla bulgarų aiškiaregė Vanga, mirusi 1996 m., kartais vadinama „Balkanų Nostradamu“. Pastaruoju metu ji prisimenama ypač dažnai. Ji, esą, išpranašavo Rugsėjo 11-osios teroro išpuolį, Islamo valstybės iškilimą ir baisųjį 2004-ųjų cunamį.

Didžiausia naujiena – Vanga išpranašavo ir Jungtinės Karalystės pasitraukimą iš Europos Sąjungos (ES), rašo „Irish Mirror“.

Vanga buvo ypač vertinama sovietinėje Rusijoje – jos pranašysčių išsipildymo procentas siekė 85 proc. Milijonai žmonių buvo įsitikinę, kad ji turėjo paranormalių gebėjimų.

Dabar aiškėja, kad bulgarė išpranašavo, jog islamo teroristai gali būti susiję su „Brexit“.

Vanga sakė, kad 2016-ųjų pabaigoje Europa „liausis egzistavusi“ – gali būti, kad tai reiškia ES byrėjimą. Dar daugiau – Vanga teigė, kad kontinentas taps „beveik tuščias“ ir pavirs „dykviete beveik be jokios gyvybės formos“.

Vangos gerbėjus taip pat baugina pranašystė apie „didįjį musulmonų karą“ ir islamo ekstremistų invaziją į Europą – ir kad visa tai kils nuo 2010-ųjų Arabų pavasario bei konflikto Sirijoje.

Ji sakė, kad „musulmonai prieš europiečius pritaikys cheminį ginklą“.

Tačiau Vangos kritikai teigia, kad žmonės visaip „išvarto“ jos pranašystes, kad jos atrodytų teisingos.

Rugsėjo 11-osios įvykius ji išpranašavo 1989-aisiais, sakydama: „Siaubas, siaubas! Amerikos broliai kris, užpuolus plieniniams paukščiams. Vilkai staugs krūmuose, liesis nekaltas kraujas“.

Vanga sakė, kad 2043 m. Europa pavirs į islamo kalifatą, 2074 m. sugrįš komunizmas, o 3005 m. kils karas Marse.

Tačiau, pavyzdžiui, Vangos pranašystė apie 1994 m. futbolo pasaulio čempionatą visiškai nepasitvirtino. Ji sakė, kad žais „dvi komandos, prasidedančios B raide“. Tuo tarpu finale Brazilija įveikė Italiją po baudinių serijos rezultatu 3-2.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.07.2019 laikas 18:13 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 16:53 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos bulvės

Recepte nurodyti prieskoniai ir prieskoninės žolelės, tačiau šitaip kepant bulves galite naudoti bet kokius savo mėgstamus prieskonius arba paprasčiausiai vien druską.

Skaityti daugiau

27.06.2019 laikas 15:05 Receptai – Patiekalai Skanūs žuvies kotletai

Batono riekeles užpilame pienu ir paliekame pamirkti. Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir sumalame mėsmale kartu su svogūnu, bei nuspaustu batonu. Paskaniname druska, pipirais ir gerai išmaišome. Formuojame kotletus, apvolio...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau