Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Birželio » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.06.2016, 21:38
Archeologija Peržiūrų (2950)

Senovinio laivo nuolaužose šalia Kretos 1901-aisiais atrastas neįtikėtinai pažangus mechanizmas vadinamas seniausiu pasaulio kompiuteriu. Dešimtmečius trukęs šio 2 tūkst. metų senumo mįslingo įrenginio tyrimas rodo, kad mechanizmas buvo naudojamas ne tik astronomijai.

Sužinok daugiau ...
15.06.2016, 21:20
Mistika Peržiūrų (2783)
1870-ais metais žinomas anglų chemikas Viljamas Kruksas tapo vieno nutikimo liudininku ir netgi dalyviu. Iš šviečiančio debesies, pakibusio virš mokslininko galvos, kažkokiu nepaaiškinamu būdu materializavosi žmogaus ranka. Ir tai dar ne viskas - ši iš dangaus nusileidusi ranka paspaudė mokslininko ranką. Kam priklausė ši iš dangaus nusileidusi ranka?
Sužinok daugiau ...
15.06.2016, 07:49
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3261)

Kai Vokietijos ministrai tyli, apie jų idiotizmą žino tiktai kanclerė Merkel, kai jie išsižioja – apie tai sužino visas pasaulis. Paaiškėjo, kad Vokietijos Finansų ministras Volfganfgas Scheuble yra ne tik finansų specialistas, bet ir genetikas. Interviu laikraščiui die Zeit jis paaiškino, kad migrantai iš Artimųjų Rytų ir Afrikos Europai yra reikalingi tam, kad pagerinti baltąją žmonių rasę, nes „dėl inbrydingo ji išsigimsta.“ Vienas žmogaus genetikos specialistas Vokietijoje jau buvo, jo vardas Adolfas Šekelgruberis (Hitleris). Visi prisimena šio “genetiko” likimą.

Sužinok daugiau ...