Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2016 » Birželio » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.06.2016, 22:05
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (3838)

Šis terminas gali būti suprantamas dvejopai. Pirma reikšmė susijusi su sensacijų paieška, kai visokie „alternatyvūs istorikai", „jaunieji chronologai" ir kiti „nepriklausomi ekspertai", paprastai nieko bendra su istorija neturintys, ieško būdų pigiai šokiruoti skaitytoją. Antra - kai uždraustas istorijos temas nagrinėja profesionalūs istorikai, publicistai ir žurnalistai, tyrinėjantys tas istorines problemas, kurios dėl įvairių priežasčių yra tiesiog sunkiai prieinamos arba visiškai atvirai tam tikrose šalyse ar apskritai tarptautiniu lygiu paskelbtos nepageidautinomis tyrinėti.

Sužinok daugiau ...
12.06.2016, 16:36
NSO, Ateiviai Peržiūrų (6508)
Anunakiai – paslaptingos, nežemiškos kilmės būtybės, šumerų dievai. Kiek jų buvo tiksliai nėra žinoma, tačiau remiantis kai kuriais šaltiniais, galima teigti, kad apie 200 (rankraščiuose kalbama apie tiek angelų, kurie nusileido į Žemę). Iš jų svarbiausieji – 7 didieji dievai. Jie dažniausiai būdavo aprašomi šumerų epuose. Manoma, kad vadinti anunakius tikraisiais dievais nėra teisinga, nes jie, kaip ir šumerai, buvo būtybės iš kūno iš kraujo, atvykusios iš ten, kur galbūt yra rojus. Iš šumerų metraščių peršasi išvada, kad žmonės ir ateiviai buvo labai stipriai susiję. Daugybė vietų šumerų miestuose ir jų apylinkėse buvo skirta nežemiškiesiems anunakiams.
Sužinok daugiau ...
12.06.2016, 15:24
Mistinės Vietovės Lietuvoje Peržiūrų (10077)

Tarp Plinkšių ežero ir Sruojos upės yra istorinis Mergų piliakalnis. Miške, šalia pagrindinio kelio "Telšiai - Seda" maždaug 10 - ajame kilometre stovi kryžius, kuris nurodo keliuką, kuriuo pasukus į miško gilumą atrasime Panų kalną, dar kitaip vadinamą Mergų kalnu (1996 m. gruodžio 23 d. įtraukta į Lietuvos Respublikos kultūros paveldo registrą). Panų kalnas - tai padavimais garsėjanti kalva, apaugusi pušimis, juosiama pelkių (pailga, smėlėta ir pušimis apaugusi kalva, kuri yra apie 210 m ilgio ir 100 - 150 m pločio, šlaitai nuolaidūs, 5 - 6 m aukščio).

Sužinok daugiau ...