Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 7

"Moderna" vadovas ir "AstraZeneca" pareigūnas atskleidė šokiruojančias COVID vakcinų paslaptis

Pirmadienį Europos Parlamento narys iš Rumunijos Cristian Terheș apklausė "Moderna" generalinį direktorių Stéphane'ą Bancelį (Stéphane Bance) ir "AstraZeneca" vykdomąją viceprezidentę Iskrą Reic (Iskra Reic) dėl vakcinų saugumo ir veiksmingumo bei pernelyg slaptų sutarčių.

Europarlamentaras Terhešas (Terhes) vadovams uždavė keletą klausimų, pavyzdžiui, ar jie iššifravo COVID viruso DNR, kodėl neprisiėmė atsakomybės už šalutinį vakcinų poveikį ir kada paskelbs neskelbtinas sutartis su Europos Komisija.

PRIVALOMA ŽIŪRĖTI: "Ar manote, kad tai sąžininga?" - "Moderna" vadovas ir "AstraZeneca" pareigūnas atskleidė šokiruojančias COVID vakcinų paslaptis po to, kai juos apklausė Europos Parlamento narys iš Rumunijos Cristian Terheș

Pirmasis klausimų rinkinys buvo skirtas ir "AstraZeneca", ir "Moderna". Toliau pateikiami Terhes užduoti klausimai:

Pirmasis klausimas: Norėčiau sužinoti datą, jei įmanoma, kada iššifravote visą šio viruso DNR seką, ar rėmėtės tik Kinijos vyriausybės pateikta seka?

Antrasis klausimas: Ar ištyrėte, ar vakcina stabdo viruso plitimą, ar ne? Nes duomenys aiškiai rodo, kad jūsų produktai nesustabdo šio viruso plitimo.

Trečias klausimas: Ar bandymų su žmonėmis metu mirė žmonės, ir jei taip, nuo kokios ligos jie mirė?

Antrasis klausimų rinkinys buvo skirtas "Moderna" generaliniam direktoriui Bancel, toliau pateikiama ištrauka:

Jūs teigėte, kad kurdami vakciną rėmėtės Kinijos vyriausybės jums pateikta seka. Čia turiu EMA atsakymą, kuriame nurodyta, kokie tyrimai buvo atlikti su kiekviena vakcina. Taigi, pavyzdžiui, "Moderna" atveju pateikėte duomenis, rodančius, kad šias vakcinas testavote nuo 2017, 2018 ir 2019 m. Taigi kaip jūs sugebėjote ištirti šias vakcinas tada, kai apie šį virusą sužinojome 2019 m. gruodžio mėn.

Čia minėjote, kad šiose sutartyse yra tam tikrų paslapčių arba tam tikros konfidencialios informacijos, kuri turėtų apsaugoti jūsų interesus. Dabar mano jums užduotas klausimas yra toks: o kaip su mūsų ir Europos piliečių interesais?

Nes štai kaip atrodo kai kurie "Moderna" ir Europos Komisijos sutarties puslapiai. Todėl klausiu jūsų, ar manote, kad tai sąžininga mūsų visų atžvilgiu kalbėti apie šias vakcinas, kalbėti apie stiprinamuosius vaistus, kalbėti apie medicinos produktus, kai nežinome šių sutarčių punktų? Taigi tiesioginis klausimas jums, pone Bonsel, yra toks: kada ketinate visiškai paskelbti sutartis, kurias turite tiek su Europos Komisija, tiek su Europos Sąjungos valstybėmis narėmis?

Kitas klausimas - įsipareigojimų klausimas. Mūsų kolegos jūsų klausė apie įsipareigojimus, o jūs vengėte atsakyti į šį klausimą. Taigi, mano klausimas, kodėl jūs užkraunate įsipareigojimus valstybei ir žmonėms, kurie gauna šias vakcinas? Manau, kad galiu turėti neigiamą poveikį, kodėl jūs gaunate visą pelną?

Nepaisant to, dvivalentės stiprinamosios vakcinos. Tai paskutinis klausimas. Jūs ką tik čia pareiškėte, kad šių stiprintuvų pareikalavo JAV vyriausybė, kuri taip pat patvirtino šiuos stiprintuvus be bandymų su žmonėmis. Taigi klausiu jūsų, ar manote, kad tai sąžininga? Ar manote, kad galime eiti ir prašyti, kad Europos piliečiai būtų skiepijami tam tikrais medicininiais produktais, kurie nebuvo tinkamai išbandyti arba apskritai nebuvo išbandyti su žmonėmis?

Savo atsakymuose dėl atsakomybės "Moderna" ir "AstraZeneca" vadovai teigė, kad vakcinas gamino valstybių ir vyriausybių prašymu, kurios prašė jų greitai pagaminti vakcinas, todėl prašė jų apsaugos dėl galimų nuostolių ir kompensacijų išmokėjimo, rašoma europarlamentaro "Facebook" įraše.

"Dėl atsakomybės už nepageidaujamą poveikį, kaip ir visi gamintojai, mes norėjome, vyriausybės norėjo greito vakcinos patvirtinimo. Ir todėl dėl sąlyginio patvirtinimo buvo svarbu suteikti mums tam tikras garantijas dėl [kompensacijų ir (arba) žalos atlyginimo], nes mes negalime turėti savo pyrago ir jį valgyti. Jie norėjo greito vakcinos priėmimo. Dėl pandemijos pobūdžio jie nedavė gamintojams laiko atlikti ilgalaikius tyrimus", - į europarlamentaro Cristian Terheș klausimą atsakė Moderna generalinis direktorius Stéphane Bancel.

"Atsakomybės ir žalos atlyginimo sąlyga buvo aptarta ir suderinta su daugelio pasaulio šalių vyriausybėmis, nes visi norėjo sužinoti, kaip galėtume paspartinti vakcinų gamybą ir tiekimą. Ir vėlgi, kaip minėjau anksčiau, tai laikoma standartine praktika ekstremaliose situacijose ir lygiai taip pat [praktika], kuri apsaugo ir palaiko visus, kad jie kuo greičiau judėtų į priekį ir darytų viską, ką gali, kalbant apie [vakcinų] gamybą ir gamybą", - į tą patį klausimą atsakė "AstraZeneca" vykdomoji viceprezidentė Iskra Reic.

Bancel taip pat pripažino, kad "Moderna", kurdama vakciną, naudojosi Kinijos vyriausybės internete paskelbta seka, kurią išbandė daugybė mokslininkų akademinėse ir valstybinėse laboratorijose.

Vaizdo įrašą žiūrėkite toliau:

Kovo mėn. "Pfizer" generalinis direktorius Albertas Bourla (Albert Bourla), duodamas interviu "WaPo", pripažino, kad "mRNA vakcinos" technologija nebuvo pakankamai įrodyta, kai ji buvo pradėta naudoti. Jis sakė, kad ekspertai jį "įtikino", bet jis nebuvo tikras. Jis sakė, kad jie dirba dėl mRNA nuo 2018 m.

"Buvau nustebęs, kai jie man pasiūlė, kad tai yra tinkamas būdas. Aš suabejojau ir paprašiau jų pagrįsti, kaip galima taip sakyti? Bet jie atėjo ir buvo labai, labai įsitikinę, kad tai teisingas kelias. Jie manė, kad dvejų metų darbas su mRNA nuo 2018 m. kartu su "BioNTech" kuriant vakciną nuo gripo leidžia jiems tikėti, kad technologija yra subrendusi ir mes esame ties produkto pateikimo riba. Taigi jie mane įtikino, aš vadovavausi savo nuojauta, kad jie žino, ką sako. Jie yra labai geri. Ir mes priėmėme šį labai sunkų sprendimą", - paaiškino Bourla.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.05.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis Valgomuoju česnaku

Valgomasis česnakas liaudies medicinoje. Netradicinė medicina. Česnakas laikomas geriausia priemone nuo aterosklerozės ir mažakraujystės. Prieš miegą pamirkykite delnus šiltame vandenyje su soda, po to ant nuospaudų uždėkite ma...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 12:52 Receptai – Patiekalai Kviečiai vaisingumui skatinti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Vaisingumas. Ingredientai: Kviečių grūdų sulčių.

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:28 Receptai – Patiekalai Tradiciniai virti varškėtukai
Pasigaminkime skanius varškėtukus. Skanių varškėtukų receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau