Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 12

Kaip atsitiko, kad sėkmingas ir patrauklus vyras žmona pasirenka niekuo neišsiskiriančią moterį?

Atrodo, kad santykiuose ir santuokose visada reikia pusiausvyros. Tai reiškia, kad vyras ir moteris yra to paties socialinio lygio. Jei vyrui sekasi, žmona yra graži, ir atvirkščiai. Bet kodėl retkarčiais matome situaciją, kai sėkmingas vyras pasirenka paprastą moterį savo žmona. Ar tai reiškia, kad kiekviena moteris turi galimybę ištekėti už sėkmingo ir patrauklaus vyro? Pažvelkime į tai.

Pirmoji priežastis, kodėl taip atsitinka, yra ta, kad vyrai gali nusivilti savo lygio moterimis. Tai reiškia, kad labai patrauklios moterys savo laiku atnešė jam daug rūpesčių ir streso. Ir jis niekada nesusikūrė gerų santykių. Todėl jis nusprendė, kad geriausia išeitis - paprasta moteris.

Ji gali turėti mažiau pretenzijų, mažiau norų, jos vertybės paprastesnės. Juk tiesa, kad jei moteris daug pasiekė pati, atrodo, dešimt balų, ji turės didelių siekių. Ir ji nevertins paprastų dalykų, paprastos laimės, jei galima taip pasakyti.

Štai kodėl paaiškėja, kad vyras nusivilia ir atkreipia dėmesį į tas moteris, su kuriomis tiesiog gera gyventi. Be jokių nereikalingų problemų. Juolab kad joks grožis nebus vertingesnis už nuoširdžią meilę ir rūpestį.

Antroji priežastis. Mes nematome tikrosios moters vertės. Mums atrodo, kad ji yra niekuo neišsiskirianti. Tačiau galime nežinoti viso vaizdo. Pamatę porą gatvėje, darome išvadas. Arba net kalbėtis su žmonėmis ir daryti išvadas. Tačiau tai nėra geriausias būdas išsiaiškinti tiesą.

Nežinome, ką vertina vyras ir kokia yra moteris. Galbūt ji visada sugalvoja nuotykių, kelionių ir pan. Tai reiškia, kad vyras yra atsipalaidavęs, rūpinasi savo reikalais, o moteris padeda pramogauti. Tai gali būti ne iš karto matoma vertė.

Ir akivaizdu, kad vieno tokio moters bruožo nepakanka, jis visada yra kompleksas to, kas yra moteris. Galiu pasakyti, kad vertinu rūpestį ir kad moteris gali mane suprasti. Tai reiškia, kad ji turi būti išsivysčiusi ir protinga. Ir tokios moterys iš pirmo žvilgsnio yra nepastebimos, tačiau su tokiomis moterimis būti įdomiau nei su gražiomis.

Taigi taip, manau, kad kiekviena moteris turi galimybę ištekėti už sėkmingo vyro. Tereikia rasti žmogų, kurio vertybės būtų panašios į moters vertybes. Taip atsiranda tvirta ir laiminga santuoka.

Patinka, komentuokite, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 18:07 Receptai – Patiekalai Skanus šokoladinis bananų tortas per 15 minučių

Tai labai skanus šokoladinis bananų tortas. Gaminamas ne ilgiau, kaip 15 minučių. Jei pageidaujate, galite leisti pastovėti, kad susigertų visi produktai ir įgautų ypatingą aromatą. Niekas net neatspės, kad ten sausainiai.

...

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 10:48 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (medetka, jonažolė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: medetka, jonažolė

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo alergijos
Alergija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo alergijos, alergija, alergijos gydymas, alergijos receptai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau