Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Rugsėjo » 14

7 grožio procedūros rudenį

Vieni tuo džiaugiasi, kiti šiek tiek liūdi, bet tiesa yra ta, kad, regis, pagaliau atėjo tikras ruduo, o tai, pasirodo, yra palankus metas daugeliui medicininių ir estetinių procedūrų. Grožio specialistai šiuo laikotarpiu dažnai pažeria patarimų, ką geriausia planuoti vėsesniu sezonu.

1) Apgamų patikra – dermatoskopija. Tai turėtų būti grožio ir sveikatos procedūra rudenį nr. 1. Vasarą dažniau mėgaujamės saulės spinduliais, ne visada tinkamai naudojame kremą nuo saulės – dėl to daromas ilgalaikis saulės ultravioletinių spindulių poveikis odai, o svarbiausia – apgamams. Tikriausiai visi žino, kad saulė yra pagrindinis veiksnys, lemiantis apgamų virsmą piktybiniais navikais – melanoma. Melanoma yra viena agresyviausių odos vėžio formų. Ar norite, kad maža ruda dėmelė ant jūsų kūno sugadintų jums gyvenimą? Atsakymas turbūt akivaizdus. Todėl sveikatos specialistai rekomenduoja pradėti naują tradiciją – kiekvieną rudenį pasidaryti dermatoskopiją. Tik tada jūsų oda bus saugi.

2) Odos darinių pašalinimas. Daugelis po vasaros pastebi, kad atsirado nauja papiloma, keratoma, pigmentinė dėmė ar net apgamas. Vizito per dermatologą nereikėtų atidėti žiemai, nereikėtų laukti, kol odos darinukas nukris pats ar užaugs iki žirnio dydžio. Savaime odos dariniai pranysta labai retai, todėl kuo greičiau atsikratysite odos darinio, tuo greitesnis bus gijimas ir mažesnis randas.

3) Atjauninimas lazeriu. Atėjo laikas atidaryti sezoną! Saugiai, be pigmentacijos rizikos, su galimybe atlikti abliacines ir neabliacines procedūras, su oda grožio specialistai pradeda intensyviausiai dirbti būtent rudenį. Lazeriu galima pašalinti visas amžiaus dėmes, raukšles, net odos sausumą. Kokios lazerinės procedūros turėtų būti atliekamos sprendžia gydytojas, atidžiai įvertintas kiekvieno paciento odos būklę, atsižvelgdamas į jo amžių ir kitus niuansus.

4) Gilus drėkinimas. Tai yra būtent tai, ko iš tikrųjų reikia po vasaros nualintai odai. Odą giliai drėkina biorevitalizacijos procedūros, atliekamos kosmetologo kabinete. Pirmiausiai ši procedūra atliekama ant veido odo, paskui pereinama prie kaklo, dekoltė srities ir rankų giluminio drėkinimo procedūrų.

5) Randų naikinimas. Randai kosmetologo kabinete gali būti poliruojami naudojant gan stiprias lazerines procedūras. Ruduo yra pats tinkamiausias metas gydyti randus. Nesant aktyvių saulės spindulių, galima drąsiai rinktis galingus lazerio režimus. Paprastai randų šalinimo kursą sudaro trys procedūros su vienu mėnesio intervalu.

6) Apatinių galūnių kraujagyslių patologijų, būtent venų varikozės, gydymas. Šiandien ši kojų problema pašalinama minimaliai invaziniu būdu, be pjūvių, nes naudojamas modernus lazeris. Tačiau po to keletą savaičių reikia mūvėti kompresines kojines. Vasara yra ne pats patogiausias sezonas.

7) Visos operacijos, atliekamos dėl medicininių ir estetinių priežasčių (ginekologinės, urologinės procedūros, plastinė chirurgija ir kt.). Šiluma nėra geriausias draugas gijimui, nes gausiau prakaituojame ir reikia dažniau praustis. Todėl bet kokią planinę operaciją geriau atlikti vėsiuoju metų laiku.

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Orkaitėje keptos vištų blauzdelės: majonezo marinatas
Gaminame. Keptos vištų blauzdelės. Orkaitėje keptos vištų blauzdelės receptas. Į dubenėlį dedame majonezą, Dižono garstyčias, išspaustą česnaką, druską bei prieskonius ir užmaišome marinatą. Skanaus.

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 13:31 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai peršalus

Peršalus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai peršalus, receptai peršalus, peršalimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau