Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 24

Visi, kurie mylėjo, sugrįžta

Toks yra visatos dėsnis...

Gyvenimas yra nuostabus dalykas...

Situacija, kai vienas asmuo inicijuoja išsiskyrimą, nėra nauja, paprastai asmuo, kuris buvo paliktas pradžioje, nepraranda pastangų suprasti, kodėl būtent taip atsitiko, tačiau kaip paaiškinti nesveiką norą susigrąžinti buvusį partnerį?

Atsakymas slypi asmens suvokime. Partneris suvokia savo mylimąjį iš kelių perspektyvų: sveikos, idealizuotos ir nuvertintos.

Sveikas požiūris į partnerį yra tada, kai į jį žvelgiate žinodami, kad jis turi ir minusų, ir pliusų. Pripratote prie jo charakterio bruožų ir žmogiškai susidorojate su jo trūkumais.

Jei visais atžvilgiais vyrautų protingas suvokimas, galbūt nekiltų jokių problemų dėl skyrybų.

Idealizuotas partnerio suvokimas pasireiškia ankstyvuoju santykių etapu, kai nematote jokių trūkumų ir dievini savo partnerį. Taip atsitinka todėl, kad ką tik pradėjote santykius ir į bendrą gyvenimą žiūrite pro rožinius akinius. Esate įsimylėjusi vyrą ir viską jam atleidžiate.

Tai nėra sveika istorija, nes matote ne tikrą žmogų, o savo partnerio įvaizdį, kurį patys susikūrėte.

Sutrikęs antrosios pusės suvokimas atsiranda prieš pat išsiskyrimą. Partneris tampa ne asmeniu, o klaida: matote tik neigiamus jo asmenybės aspektus ir nekreipiate dėmesio į tai, kas jame yra gero.

Kodėl jūsų antroji pusė nusprendžia jus susigrąžinti?

Prieš išsiskyrimą jūsų įvaizdis buvo nuvertintas, todėl jus siejo tik su neigiamais asmenimis. Kai atleisite santykius ir pradėsite gyventi be partnerio ir niekaip su juo nebendrausite, visa agresija, kurią sukėlė jūsų nuvertintas įvaizdis, išnyks. Jūsų partneris yra pasiruošęs vėl suvokti jus kaip asmenybę ir labiau linkęs idealizuoti jūsų santykius.

Dėl pasikeitusio dėmesio jūsų antrajai pusei jūs vėl atrodote geidžiamas, tačiau iš tikrųjų yra kita priežastis, dėl kurios ji nori jus susigrąžinti.

Kai su kuo nors artimai bendraujate, sugebate vienas kitam nuobodžiauti, nes dažnai laikui bėgant santykiuose prarandama tam tikra laisvė. Tai laisvė, kuri tampa geidžiama jūsų partneriui, ir šis troškimas nusveria visus gerus dalykus, kurie buvo ir yra jūsų santykiuose. Jūsų partneris renkasi "pasivaikščioti", užuot dirbęs su santykiais ir juos įveikęs, o tai labai liūdina.

Jei jūsų santykiuose taip nutiko, pagalvokite, ar turėtumėte pradėti šią istoriją nuo pradžių, jei vyras jus aukoja dėl laisvės, kuri iš tikrųjų yra visuose harmoninguose santykiuose?

Taigi, grįžkime prie priežasčių, dėl kurių "grįžome". Jūsų partneris nustojo jus sieti su negatyvumu ir vis labiau ėmė jausti senąjį prisirišimą. Tampa svarbu išgirsti jūsų nuomonę, pasikalbėti su jumis, bet tik tol, kol jūsų santykiuose vėl kyla konfliktų. Tokiu atveju lengva daryti išvadą, kad asmuo yra prisirišęs prie jūsų, prie jūsų įvaizdžio, bet jūsų nebemyli.

Visi, kurie rašo buvusiajam, daro didelę klaidą - jie mano, kad prisirišimas nėra tai, kas tuo metu juos skatina. Tačiau ar nutrauktumėte santykius su žmogumi, jei tikrai jį mylėtumėte? Tikriausiai ne.

  • Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai nebūtinai reiškia, kad jūs ar jūsų santykiai iširo. Labiau tikėtina, kad jūs pavargote vienas nuo kito ir pradėjote nuvertinti vienas kitą kito akyse.

Sprendimas: skirkite vienas kitam laiko pabūti dviese ir tada pasinerkite į prisiminimus: pakartokite pasimatymus nuo pradžių, nustebinkite ir pradžiuginkite vienas kitą, o svarbiausia - pasikalbėkite apie iškilusią problemą.

  • Jei negalite atsikratyti minties, kad pasiilgstate partnerio, nes jį mylite, neskubėkite grįžti. Prisiminkite priežastį, dėl kurios nusprendėte nutraukti santykius.

Sprendimas: viską gerai apgalvokite ir apsilankykite pas terapeutą, kad aptartumėte savo prisirišimą (apie tai galite paskaityti mūsų straipsnyje).

Po išsiskyrimo neturėkite iliuzijų ir nepamirškite savigarbos. Santykiai - tai dviejų žmonių darbas, o ne Disnėjaus pasaka apie "ilgai ir laimingai".

Atminkite, kad kartais geriau nusiimti rožinius akinius ir išsakyti savo nuomonę, nei laikyti ją savyje, puoselėjant apmaudą ir prisirišimą sieloje.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.08.2019 laikas 19:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blyneliai: daug obuolių ir labai mažai miltų
Kaip pagaminti blynelius su obuoliais? Žinoma, galima pagaminti iš obuolių tyrelės ar pridėti kefyro vietoje obuolių sulčių. Bet galima pasigaminti ir kitaip. Manau, kiekvienam patiktu, kad blyneliuose būtų daug obuolių ir tik tru...

Skaityti daugiau

10.08.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Kopūstų sriubos receptas
Gaminame namuose. Paprasta kopūstų sriuba Kopūstą pjaustome siauromis juostelėmis, bulves ir pomidorą - kubeliai, morkas sutarkuojame stambia tarka, svogūną susmulkiname. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį al...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 12:17 Receptai – Patiekalai Gardūs keksiukai su šokoladu ir aguonomis

Gardžių keksiukų receptas su šokoladu ir aguonomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau