Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugsėjo » 25

"Jab yra biologinis ginklas": Diana West įspėja apie " Blogį" COVID Jab programos pobūdį

Autorė ir žurnalistė Diana West įspėjo, kad programa COVID Jab buvo sukurta siekiant kontroliuoti ir nužudyti didžiulius gyventojų sluoksnius.

"Manau, kad sunku pervertinti šios vakcinų programos blogį", - sakė Diana West interviu JAV fondui RAIR. "Mus valdo tamsaus nusikalstamumo žmonės".

Rairfoundation.com praneša: Vest, plačiai sindikuojanti apžvalgininkė, buvusi CNN bendradarbė, bestselerių autorė ir Jeilio universiteto absolventė, mano, kad kovid-19 vakcinos kampanija buvo tik vienas iš milžiniško rato, vis sparčiau artėjančio prie visiško iki šiol žinomų laisvių praradimo, ratų. "Nemanau, kad istorijoje yra buvęs laikas, kai tiek daug tamsiųjų jėgų spaudė mūsų egzistenciją net mikroskopiniu lygmeniu. Man tai buvo didžiulis mokymas. Buvau priverstas tiek daug sužinoti apie biologiją. Dabar bandau prozelitiškai įteigti, kad vakcina jus nužudys. Vienas dalykas, kai priešas bando tave nužudyti, kitas - kai šalia tavęs stovi žmonės, kurie to net nepastebi ar nekelia klausimo ir neklausia, ar yra problema."

Nors duomenys parodė, kad 2022 m. visoje Europoje įvyko didžiulis mirčių pertekliaus šuolis, Westas remiasi "BlackRock" informatoriumi Edwardu Dowdu (Edward Dowd), kuris paskelbė 2021 m. antrosios pusės mirčių JAV analizę. E. Dowdas nustatė, kad tūkstantmečio kohortos, t. y. 25-45 metų amžiaus žmonių, mirčių buvo 68 000 daugiau, nei tikėtasi. Bumo kartos atstovų, vyresnių nei 65 metų, šis skaičius siekė 300 000. "Per tuos dešimt mėnesių tūkstantmečio kartai tai buvo Vietnamo karo įvykis", - sako West. "Bumo kartos atstovams tai buvo 11-ojo pasaulinio karo masto įvykis." 

West pripažįsta, kad ne visi šie mirties atvejai gali būti susiję su skiepais - tai gali būti savižudybės, narkotikų perdozavimas ar bloga medicininė priežiūra, tačiau matome didelio masto mirtį, panašią į didelį karą. "Ir žmonės tiesiog nenori to pripažinti", - sako ji. "Mane į neviltį varo tai, kaip sunku priversti mūsų artimuosius tuo suabejoti. Dažniausiai, kalbant apie politinį diskursą ir pagrindinius žiniasklaidos pranešimus viešojoje erdvėje, tvyro tyla. Bet aš pažįstu daug žmonių, kurie sužinojo sunkiu būdu, t. y. kad šūvis jiems pakenkė." 

Tiems, kurie abejoja ne tik eksperimentinėmis vakcinomis, bet ir visa covid-19 istorija, West mato keletą paaiškinimų. Kai kurie vis dar mano, kad tai istorija apie pandemiją, kilusią laboratorijoje Vuchane, "tačiau tai ne taip svarbu, kaip tai, ką darė mūsų valdininkai, mūsų vietos valdžios institucijos ir visuomenės sveikata, kiek tai susiję su mūsų gyvybių naikinimu. Vuchanas to nedarė, mes tai darėme iš vidaus", - pažymi West. Yra ir tokių, kurie nekreipia dėmesio į kovidą, bet vis dėlto supranta ją kaip kažką itin pavojingo. "Biologinis ginklas yra šūvis. Ir tai, kad jis vis dar propaguojamas mūsų vaikams, yra nepaprastai tamsu". 

Vestas taip pat daro prielaidą, kad visas žaidimas su kovidu buvo gudrybė, kuria siekiama sunaikinti nacionalinę valstybę. "Tai būdas pašalinti nepriklausomai mąstančius žmones, tuos, kurie nenori priimti šūvio, todėl jie pašalinami iš kariuomenės ir teisėsaugos institucijų. Tai užtikrins, kad turėsite paklusnias ir vakcinuotas pajėgas". 

Ispanijos mokslinių tyrimų grupės "La Quinta Columna" mokslininkai sutelkė dėmesį į grafeno buvimą vakcinų mikstūrose. "Jie mano, kad skiepai yra priemonė sukurti grandines organizme, kaip būdas prijungti organizmą prie interneto, kad jį galėtų aktyvuoti 5G sistemos, - aiškina West. "Vakcinos įrankių rinkinyje yra įvairiausių dalykų, kuriais galima jus nužudyti arba kontroliuoti." 

Vieną netolimos mūsų istorijos akimirką buvo vilties. Pasak West, kai prezidentas D. Trumpas pradėjo eiti pareigas, jis ketino įsteigti vakcinų saugumo komisiją, kuriai vadovautų Robertas F. Kenedis jaunesnysis, nenuilstantis vakcinų skeptikas. "Jo noras buvo atverti Amerikos įrašus NŽT apie vakcinų veikimą. Tačiau tai išgąsdino administraciją, farmacijos atstovus; į šį reikalą įsitraukė Bilas Geitsas, kad užkirstų kelią bet kokiai vakcinų saugumo komisijai", - sako ji. "Tai būtų buvęs kertinis akmuo, padedantis įveikti, mano manymu, pandemiją." 

Šis anekdotas rodo D. Trumpo norą eiti prieš srovę ir farmacijos institucijas ir ką nors daryti visuomenės labui. Tačiau iniciatyva buvo užgniaužta. "Manau, kad vienas didžiausių Trampo šalininkų nusivylimų yra jo džiūgavimas dėl šios kovidinės vakcinos programos. Tai verčia susimąstyti, kokią įtaką jie turi jam". 

D. Trumpo kapituliacija kartu su beveik visų Vakarų pasaulio šalių lyderiais, kurie visi stojo į vieną gretą su kovidinių vakcinų tironija, yra demaskuojanti. Kaip ir Haičio prezidento mirtis, labai greitai po to, kai jis kartu su daugeliu kitų Afrikos lyderių paskelbė, kad jo šalyje nebus jokios kovidų vakcinos programos. J. Bideno atsakas į prezidento Jovenel Moïse mirtį buvo paskelbimas, kad jau pakeliui yra laivas su vakcinomis.

"Yra labai daug manipuliacijų ir sukčiavimo", - tvirtina West. "Melo, kurį mums sakė, būtų galima pripildyti visas pasaulio bibliotekas. Jei kažkas patenka į pagrindinę žiniasklaidą, iš tikrųjų tai negali būti tiesa, bet jie nori, kad tuo patikėtumėte dėl tam tikros priežasties. Tas pats ir su šia kovidų injekcijų programa. Tiek daug šios išdavystės yra mūsų vyriausybės rankose. Pakeliui patikėjau daugeliu, daugeliu melų - ar tai būtų susiję su CŽV, ar su FTB, ar su rugsėjo 11-ąja, ar su manipuliavimu mūsų patriotizmu. Tiek daug priklausė nuo manipuliavimo mumis per žiniasklaidą, per mūsų baimes ir mūsų geriausias taikos ir gausos viltis. Valdžią pasiekusių žmonių beširdiškumas ir žiaurumas mane nuolat šokiruoja." 

 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 20:14 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai
Gaminame namuose. Kepti varškėčiai. Varškėčius apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių. Kepti varškėčiai tiekiami su grietine ir/ar mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 06:42 Receptai – Patiekalai Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasida...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau