Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 5

Visatos signalas, kad žmogus jums netinka

Niekas nevyksta atsitiktinai. Ieškokite savojo, klausykite Visatos.

Yra toks nemalonus žodis kaip "tolerantiškas". Tai žmogus, kuris yra spardomas, žeminamas, kartais net atvirai šluostomas kojomis. Jis viską toleruoja, prisiima visą kaltę, stengiasi gerinti santykius. Ir jis netgi gali sumokėti savo pinigus, kad išspręstų problemą...

Ar norite būti toks? Tačiau žmonės kažkodėl tampa "tolerantiški". Kartais jie to net nepastebi. Kad to išvengtumėte, turite atmesti tuos, kurie jums netinka. Aprašysiu pavyzdžių.

Turiu draugą. Atrodo, kad jis yra geras, bet pasitikėti juo negali. Ketina su kompanija eiti į kepsninę, turi nusipirkti mėsos, bet paskutinę akimirką sako, kad negali.

Arba jis nieko neranda parduotuvėse. O artimiausioje sriuboje jis gali gauti tiek, kiek nori. Pinigų skolinimasis, bet jų negrąžinimas. Gali tariamai atsitiktinai atskleisti kitiems kieno nors kito paslaptį.

Ar turėtume jį toleruoti? Žinoma, ne. Jau pirmas skambutis, kai žmogui nepavyksta - priežastis pagalvoti, ar verta jį laikyti šalia savęs.

Arba kita situacija.

Vaikinas pakviečia merginą į pasimatymą. Ji pasirodo su aukštakulniais, vakarine suknele, 100 % sutvarkyta. Jis nusiveda ją į parką, nors mato, kad jai sunku vaikščioti šaligatviu su pasakiškais bateliais.

Arba jis nusiveža ją tiesiai į savo namus.

Ar turėtume tęsti santykius? Ne, žinoma, ne. Kai kartą pasirodysite esąs pigus ar godus žmogus, toks ir liksite.

Žmonės nesikeičia, turėtumėte tai visada prisiminti.

Tačiau tai yra labiausiai suprantami pavyzdžiai. Kartais visata nesako "nėra rungtynių" taip tiesiai. Tiesiog turite įsiklausyti, kaip jaučiatės. "Nujautimas iš vidaus" yra senas posakis, tačiau jis puikiai apibūdina šią situaciją. Atrodo, kad nėra dėl ko skųstis, jis nesukčiauja, nėra pigus, jūsų nenuvylė. Tik kol kas. Jaučiamas tam tikras puvėsis.

Jis gadina gyvenimą aplinkiniams dėl smulkmenų. Eina gatve ir išmuša katę. Iškeikė padavėją kavinėje ir net nepaliko arbatpinigių. Jis su jumis šypsosi, elgiasi mielai ir maloniai.

Tačiau prieš jus stovi nelaimingas katinas. Ir nusivylęs padavėjas, kuris stengėsi, bet vietoj arbatpinigių gavo tik neigiamą nuomonę.

Ilgai apie tai galvoti nereikia. Visata jums pirmiausia pasako mažus dalykus: nenorite susipykti su žmogumi. Pastebėjo elgesį, kad jūs asmeniškai per gerklę - tai viskas, stop. Jūroje yra daug žuvų. Homosapience Žemės planetoje yra dar daugiau.

Nereikia apsišarvuoti kantrybe ir teisintis: "Na, gal jis tiesiog nemėgsta kačių? Buvau blogos nuotaikos. Atsitiktinai užkliuvo už padavėjo."

Niekas nevyksta atsitiktinai. Ne jūsų žmogus, išveskite jį.

Ieškokite savojo, klausykite visatos.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

20.10.2019 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Moliūgų Ir Sutirštinto Pieno Pyragas
Pyragas su moliūgų ir sutirštinto pieno įdaru . Į namus ir sandėliukus jau parkeliavo šio derliaus moliūgai. Vieni iš jų verda sriubas ar troškinius, kiti kepa blynus ar ruošia džemą.

Skaityti daugiau

26.10.2019 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Labai Skanūs Sausainiai Iš Varškės

Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau