Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 6

Mintys, padedančios atsikratyti pavydo

Potraukis kitiems žmonėms yra normalus

Pavydas dažnai provokuoja įsitikinimą, kad mūsų partneriai turi domėtis tik mumis ir daugiau niekuo kitu. Visos kitos moterys jiems automatiškai tampa nesimpatiškos ir netgi pasibjaurėtinos. Tai visiškai absurdiški lūkesčiai, kurių atitikti negali nė vienas žmogus šioje planetoje. Neneigti, kad jums patinka graži mergina, yra absoliučiai normalu ir tai nė kiek nesumenkina jūsų santykių.

Vyrai ir moterys išties gali būti draugais

Ir tuo pat metu niekada nepermiegoti vienas su kitu. Anaiptol ne visada geri santykiai tarp vaikino ir merginos reiškia, kad tarp jų esama seksualinės traukos, ar kad jie kada nors bandė užmegzti santykius. Jei jus glumina konkrečios tokios draugystės apraiškos, aptarkite tai su savo partneriu, bet nesistenkite jo izoliuoti nuo moteriškos draugijos.

Elgesys internete ne visada reiškia ką nors svarbaus

Jei jis bakstelėjo patiktuką po gražios merginos nuotrauka, reiškia, ji jam patinka? Perpublikavo jos įrašą, reiškia, ji protingesnė už tave? 90% atvejų tai reiškia vien tai, kad absoliučiai tuščiai švaistote savo laiką ir energiją. Nors vėlgi, čia viskas priklauso nuo partnerio aktyvumo pobūdžio. Bet kuriuo atveju svarbu nepamiršti, kad visi tie patiktukai ne visada turi kokią nors paslėptą reikšmę.

Sekimas sukelia tik skausmingus jausmus

Kai jūsų partneris palieka savo telefoną ar kompiuterį be priežiūros, atsispirkite norui peržiūrėti jo žinutes. Apskritai net tokios minties neįsileiskite į galvą. Tai ne tik pasibjaurėtinas įsibrovimas į privačią erdvę. Egzistuoja galimybė, kad rasite ten kažką tokio, kuo tikrai neapsidžiaugsite. Net jei tai bus ne išdavystė, o tiesiog tekstukas, kuriame partneris skundžiasi jumis savo draugui. Šito jums išties geriau nežinoti. Kiekvienas žmogus, kuris kenčia nuo šnipinėjimo manijos, žino, kad net jei nieko nerasi, vis tiek reikia tęsti ieškojimą tol, kol visgi bus surasta išdavystės požymių. Prasideda tikra manija. Toks elgesys kenkia jūsų psichinei sveikatai ir santykiams.

Pavydas – gilaus nepasitikėjimo savimi simptomas

Pirmiausia priežasčių būtina ieškoti savyje, o ne partnerio elgesyje. Kodėl staiga nusprendėte, kad jam reikia kažkokio kito žmogaus? Kodėl abejojate savo santykiais? Susikoncentruokite į savo jausmus, o ne į partneriui adresuojamus kaltinimus. Jei pavydą vadinate savo charakterio ypatumu, teks labai rimtai padirbėti su savo saviverte.

Jei žmogus norės išduoti, jis bet kokiu atveju tai padarys

Pavydo atveju geriau būti fatalistu. Prevencinės priemonės čia nesuveikia: partneris yra suaugęs žmogus ir puikiai žino, kaip jus galima būtų apgauti, jeigu jam kils toks noras. Pavydus elgesys tik gadina jūsų santykius, ir visiškai neapsaugo nuo išdavystės.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 09:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi

Naktinis šlapinimasis liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai gydant naktinį šlapinimasi, receptai nuo šlapinimosi, liaudiški patarimai gydant ligas, naktinis šlapinimasis, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 21:21 Receptai – Patiekalai Medaus tortas „Paryžiaus kokteilis‟

Įstabiai gardus skanėstas, tortas, gaminamas iš plikytos tešlos ir kremo, pasižymi nuostabiu aromatu ir unikaliu skoniu – jis tiesiog burnoje tirpsta.

Skaityti daugiau

11.11.2019 laikas 23:22 Receptai – Patiekalai Sočiam užkandžiui: česnakinės bandelės su sūriu
Į dubenį pilkite miltus, cukrų, druską, česnakų, kepimo miltelius ir viską išmaišykite. Dėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir surtinkite. Į tą patį dubenį pilkite pasukas, išmaišykite iki vientisos tešlos ir dėkite į šaldytuvą...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 06:43 2024 m. balandžio 25 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
Ką gi, mieli skaitytojai, išgyvenome vakarykštę pilnatį su Mėnuliu Skorpione, tikiuosi, kad visi gyvi ir sveiki! Šiandien Mėnulis toliau keliauja Skorpiono ženklu ir tampa labai užsispyręs bei kaprizingas. Tokias energijas jausime visą dieną, ypač pi...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau