Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 15

Slaptoji tarnyba įsikišo, nes baisusis Joe griebia jauną merginą iš už nugaros ir daro provokuojančias pastabas

Atrodo, kad baisusis Džo Baidenas (Joe Biden ) sugriebė už peties jauną merginą, kuriai buvo akivaizdžiai nepatogu, o paskui ją apsikabino ir pasakė "jokių rimtų vaikinų, kol tau nebus 30 metų", kol jo slaptosios tarnybos darbuotojai bandė sutrukdyti žurnalistui nufilmuoti šį bendravimą.

J. Bidenas taip pasielgė penktadienį pozuodamas nuotraukai su paaugle ir jos draugais Irvino slėnio koledže Irvine, Kalifornijoje, kur jis turėjo susitikti su suaugusiaisiais ir propaguoti savo administracijos pastangas mažinti infliaciją.

Tačiau vizitui einant į pabaigą jis įsimaišė į grupę, susirinkusią išklausyti jo pasisakymų, ir priėjo prie jaunos mergaitės.

Prezidentas ne tik aiškino, kaip galėtų pažaboti infliaciją ir sumažinti receptinių vaistų kainas, bet ir manė, kad derėtų duoti patarimų dėl pasimatymų.

Labai svarbus dalykas, kurį sakiau savo dukroms ir anūkėms - jokių rimtų vaikinų iki 30 metų! 

J. Bidenas atsistojo nusifotografuoti su mergaite. Tai darydamas jis, prieš dalydamas patarimus apie santykius, nušniukštinėjo mergaitės plaukus.

Pagal "Daily Mail": Mergaitė, regis, iš tiesų pasijuto nejaukiai ir nervingai nusijuokė atsisukusi į vyriausiąjį vadą, kuris toliau laikė rankas ant jos peties.

Turėsiu tai omenyje!" - atsako ji juokdamasi.

Šią šiurpią akimirką užfiksavo reporteris Kalenas D'Almeida (Kalen D’Almeida), kuris vėliau ją paskelbė savo "Twitter" paskyroje. 

K. D'Almeida pažymėjo, kad pasirodė, jog slaptosios tarnybos agentas bandė sutrukdyti jam filmuoti vykstant nepatogiam susitikimui. 

Kovo mėn. J. Baidenas taip pat ėmėsi teikti lygiai tokius pačius pasimatymų patarimus grupei aštuonerių metų trečios klasės moksleivių: "Vienintelis dalykas, kurį noriu, kad jūs, mergaitės, įsimintumėte - jokių rimtų vaikinų, kol jums sukaks 30 metų". 

Daugeliui "Twitter" naudotojų penktadienį toks prezidento elgesys buvo labai nemalonus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2019 laikas 16:20 Receptai – Patiekalai Minkščiausi ruletukai su obuoliais, skubant: ilgai neužsilaiko

Dalinuosiu skanių obuolių roletų receptu! Jų pagrindą sudaro tešla su grietine, kuris puikiai papildo sotų ir kvapnų obuolių įdarą. Būtinai išbandykite!

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 07:02 Receptai – Patiekalai Mėsa lietuviškai - slaptas lietuvių receptas

Jei norite išbandyti kažką naujo, o jūsų kulinariniai sugebėjimai baigėsi. Yra slaptas lietuviškas receptas, kurio niekas garsiai nesako, bet visi žino! O jei nežinojai, pabandyk nustebinti šiuo paslaptingu receptu savo šeimos ...

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kraujuojant dantenoms
Kraujuojant dantenoms liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai kraujuojant dantenoms, dantenos, kraujuoja dantenos, receptai dantenoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėm...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau