Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 15

Fauci pagautas slapta redaguojantis "kaltinančius" šikšnosparnių viruso dokumentus praėjus kelioms savaitėms po COVID protrūkio

Dr. Anthony Fauci 2020 m. sausį slapta redagavo kaltinančius dokumentus, susijusius su šikšnosparnių viruso tyrimais Vuchane, rodo naujas "White Coat Waste Project" atliktas tyrimas.

Fauci nuolat atsisakydavo atsakyti į klausimus, kodėl JAV vyriausybė finansavo viruso tyrimus Kinijos laboratorijoje. Dabar paaiškėjo, kad reikia kelti papildomų klausimų dėl "EcoHealth Alliance" (EHA) suteikto finansavimo priežiūros.

Redstate.com praneša: Iš "White Coat Waste Project":

Pagal 2020 m. pabaigoje paskelbtą dokumentą - gerokai po to, kai prasidėjo pandemija ir EHA buvo stebima dėl savo vaidmens finansuojant rizikingus eksperimentus su gyvūnais Wuhano gyvūnų laboratorijoje - pats Fauci redagavo ir patvirtino tyrimą, kurio bendraautorius buvo Daszakas ir kuriame aprašoma, kaip EHA keliavo į Bangladešą rinkti labai mirtiną Nipah virusą iš laukinių šikšnosparnių. Fauci ne tik peržiūrėjo, redagavo ir patvirtino Daszako straipsnį žurnalui, bet ir finansavo tyrimą.

Žinoma, tai įvyko po rugpjūčio mėn. atskleisto fakto, kad EHA pažeidė dotacijos, skirtos šikšnosparnių koronavirusų tyrimams finansuoti, sąlygas. Dėl šio pažeidimo organizacijai buvo nutrauktas tos dotacijos finansavimas.

Nuo 2022 m. rugpjūčio 25 d:

Rugpjūčio 19 d. laiške kongresmenui Jamesui Comerui (James Comer) Nacionalinis alergijos ir infekcinių ligų institutas (NIAID) paskelbė, kad "EcoHealth Alliance" suteiktos subdotacijos šikšnosparnių koronavirusams tirti Vuhano virusologijos institute sustabdomos.  Iš pradžių finansavimas buvo skirtas nustatyti, kurie iš šikšnosparnių platinamų koronavirusų gali persikelti iš gyvūnų į žmones ir kokia tikimybė, kad šie virusai gali mutuoti į mirtinai pavojingus potencialius pandemijos sukėlėjus.  Per 2018-2019 m. dotacijos laikotarpį "EcoHealth Alliance" nepranešė apie mirtinai pavojingo, viruso, kuris užkrėtė laboratorinių pelių humanizuotas ląsteles su ACE2 receptoriais, sukūrimą, o tai yra dotacijos sąlygų pažeidimas.

Šie ACE2 receptoriai yra tie patys receptoriai, kuriuos SARS-CoV-2 (virusas, atsakingas už COVID-19 protrūkį) naudoja žmonėms užkrėsti, nors NIH teigia, kad niekada nebuvo atliekami eksperimentai su virusais, turinčiais genetinių panašumų į SARS-CoV-2

Mano 84 metų tėvas mane išmokė daugelio dalykų, visų pirma, kad "esminio fakto neatskleidimas yra klaidinimo forma". Kitaip tariant, tai, kad M. Fauci nieko nepaminėjo apie ataskaitų ar dokumentų redagavimą "EcoHealth Alliance" vardu, iš tikrųjų buvo klaidingas informacijos pateikimas. Per pusę tuzino ar daugiau Faučio klausymų Kongrese dėl COVID-19 kilmės, kurių metu Faučis davė priesaiką, Faučiui nė karto neužteko intelektualinio sąžiningumo paminėti, kad jis buvo atsakingas už tos pačios organizacijos ir tos pačios laboratorijos straipsnių, kurie yra po tuo pačiu Kongreso mikroskopu, redagavimą. Faučis niekada nenustatė, kad jam taikomas koks nors moralinis ar etinis reikalavimas atskleisti, jog jis patvirtino dotacijos, kurioje jis taip pat dalyvavo, finansavimą, iškraipymą (žr.: melą) apie šikšnosparnių virusų tyrimų finansavimą WIV.

Per pastaruosius dvejus metus, kai buvo tiriama SARS-CoV-2, viruso, sukėlusio COVID-19 protrūkį, kilmė, "Eko sveikatos aljanso" prezidentą Peterį Daszaką (Peter Daszak) šioje istorijoje apibūdinau kaip "bondą piktadarį" “Bond Villain”. Atrodė, kad šioje istorijoje visur, kur tik pasisuksi, rasi Daszaką. Daszakas organizavo pasipriešinimą laboratorijos nuotėkio teorijai, kuri vėliau buvo paskelbta moksliniame žurnale "The Lancet". Vėliau Daszakas vadovavo "The Lancet" COVID kilmės komitetui, kuris vėliau buvo išformuotas dėl Daszako interesų konflikto. KKP pasinaudojo Daszaku kaip propagandine marionete, kad paneigtų laboratorijos nutekėjimo teoriją. Daszakas taip pat pateko į PSO tyrimo grupę, kuri vėliau iš daugiau kaip trijų šimtų puslapių ataskaitos tik keturiuose puslapiuose svarstė laboratorinio nuotėkio teoriją. NIH ir NIAID taip pat leido Daszakui ir EHA apibrėžti savo tyrimus, o tai leido semantiškai apeiti JAV vyriausybės draudimus, susijusius su virusų "Gain-of-Function" tyrimais. Projektas "White Coat Waste Project" taip pat atkreipė dėmesį, kaip anksčiau buvo pranešta ir čia, RedState, kad praėjus kelioms dienoms po pirmojo COVID-19 protrūkio, Daszakas gyrė NIAID direktorių Anthony Fauči už tai, kad jis neigė laboratorijos nutekėjimo iš Wuhano virusologijos instituto galimybę.

Šioje suktoje dramoje, kuria tapo COVID kilmės tyrimai, ir toliau figūruoja tos pačios dvi pavardės, daugiausia dėl nuolatinės dezinformacijos, melo ir didžiulių interesų konfliktų neatskleidimo: daktaras Peteris Daszakas ir daktaras Anthony Fauči. Šie vyrai, kurie abu prisiimtų nuopelnus už universalios vakcinos nuo šikšnosparnių koronaviruso sukūrimą, jei tik būtų bent kiek susiję su bet kokiu finansavimu, prie kurio jie prisidėjo, melavo ir stabdė teisėtus COVID-19 tyrimus. Daszakas ne tik gavo dotacijų finansavimą, buvo atsakingas už savo paties priežiūrą ir dalyvavo viruso tyrimuose, bet ir jo pirštų atspaudai buvo rasti beveik kiekviename organizuotame bandyme net apsvarstyti galimą laboratorijos informacijos nutekėjimą, kurio patvirtinimas greičiausiai atvestų Daszaką už grotų. Jei jis būtų buvęs tik įtariamas, ar būtume įtraukę Osamą bin Ladeną į Rugsėjo 11-osios komisiją?

Dabar paaiškėjo, kad Fauči ne tik seniai žinojo apie galimą laboratorijos nutekėjimo teoriją, bet ir tai, kad Daszako vaidmuo tiriant šias ištakas prilygo beprotiškam interesų konfliktui. Bet kuriuo metu per pastaruosius kelerius metus Faučis galėjo į tai atkreipti dėmesį ir pareikalauti atlikti nepriklausomą ir išsamų tyrimą. Jis nusprendė to nedaryti.

Todėl mums lieka tik vienas klausimas ne tokiam geram daktarui:

Ar nesiėmėte veiksmų, nes esate nekompetentingas, ar nesiėmėte veiksmų, nes esate sąmokslininkas?

Pradedu manyti, kad pastarasis variantas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.08.2018 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Ką daryti esant dirgliosios žarnos sindromui, ką galima naudoti, ko ne?
Probiotikai su prebiotikais ir žymiai didesniais kiekiais nei rekomenduoja medicina oficianallis... bet ar yra šis sindromas iš tikro? Pasidarykite burokėlių testą... suvalgius 150-200 gr burokėlių salotų šlapimas neturi raudonuot...

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 08:11 Receptai – Patiekalai Plaukų stiprinimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Plaukų stiprinimas liaudies medicinoje, Plaukų stiprinimas, receptai stiprinti plaukus, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau