Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 16

Popiežius ragina sukurti naują ekonominę sistemą, kuri užtikrintų "maistą, sveikatą, ekonomines ir socialines teises"

Pasak popiežiaus Pranciškaus, pasauliui ir jo institucijoms reikia esminių pokyčių, kad būtų sukurta nauja ekonominė sistema

Pasak popiežiaus, tai turi būti ekonominė sistema, kuri sukurtų maisto, sveikatos, ekonomines ir socialines teises visiems.

Atrodo, kad jis kviečia į tai, kas atrodo kaip socializmas visame pasaulyje. (Įdomu, ką jis čia turi omenyje? Gal padės pasaulio ekonomikos forumas?) Jau prasidėjo..., kai žmonės nebegalės, nebenorės kentėti, kas čia vyksta, o tai daroma tam, kad pereitume į mums pažadėtą "rojų", su nauja soc. sistema. Pirmasis kuris mums formuoja ir atidaro langą... pasirodo Vatikanas.

Apie tai praneša News Max: Popiežius Pranciškus sekmadienį paskelbtoje savo naujos knygos ištraukoje teigė, kad būtinybė reformuoti Jungtines Tautas yra "daugiau nei akivaizdi" po to, kai Kovid-19 pandemija ir karas Ukrainoje atskleidė jos ribotumą.

Argentinos pontifikas sakė, kad vasario mėnesį Rusijos įvykdyta invazija į Ukrainą išryškino būtinybę užtikrinti, kad dabartinė daugiašalė struktūra - ypač JT Saugumo Taryba - rastų "judresnius ir veiksmingesnius konfliktų sprendimo būdus".

"Karo metu būtina patvirtinti, kad mums reikia daugiau daugiašališkumo ir geresnio daugiašališkumo", tačiau JT nebetinka "naujoms realijoms", - pridūrė jis ištraukoje, kurią paskelbė dienraštis "La Stampa".

Organizacija buvo įkurta siekiant užkirsti kelią dviejų pasaulinių karų baisumams pasikartoti, tačiau nors šių konfliktų keliama grėsmė tebėra gyva, "šiandienos pasaulis nebėra toks pat", - sakė Pranciškus (Francis).

"Šių reformų būtinybė tapo daugiau nei akivaizdi po pandemijos", kai dabartinė daugiašalė sistema "parodė visas savo ribas", pridūrė jis.

Pranciškus pasmerkė netolygų vakcinų paskirstymą kaip "akivaizdų pavyzdį", kai stipresniojo teisė ima viršų prieš solidarumą.

85 metų Pranciškus pasisakė už "organiškas reformas", kuriomis siekiama, kad tarptautinės organizacijos iš naujo atrastų savo esminį tikslą - "tarnauti žmonių šeimai", ir sakė, kad tarptautinės institucijos turi būti "kuo platesnio sutarimo" rezultatas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

21.09.2019 laikas 14:39 Receptai – Patiekalai Pieniškos dešrelės bulvių tešloje

Tai nuostabi vakarienė, svečiams atradimas, jei jie netikėtai užsuks pas jus. Galimas dalykas, jums šis patiekalas bus antras iš mėgstamiausių patiekalų, po kiaušinienės. Žinoma, čia tik idėja, galite į bulves įdėti įvairius pr...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau