Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 20

Kodėl gyvenime niekas nesikeičia į gera?

Jaučiatės nepatenkinti savo padėtimi, norėtumėte gyventi geriau, turtingiau, lengviau, įdomiau, bet niekas nesikeičia? Psichologai nurodo vienintelę priežastį ir dar 10 požymių, pagal kuriuos galite nustatyti, kad tai yra tikra tiesa jūsų atveju.

Gana dažnai mes girdime ir skaitome patarimus, kaip reikia mylėti save. Psichologai tikina, kad kai tik pamilsite save, jūsų gyvenimas iškart ims keistis į gerą. Tačiau kaip sužinoti, ar žmogus iš tikrųjų myli save, ar ne? Kartais mes manome, kad mylime save, bet geriau pasigilinus paaiškėja, kad taip nėra. Egzistuoja dešimt požymių, į kuriuos verta atkreipti dėmesį.

Tipiški požymiai, kad nemylite savęs

1. Kaltės jausmas

Dažnai jaučiatės dėl kažko kalti. Net tada, kai tam nėra jokios objektyvios priežasties. Kaltės jausmas gali apimti vien nuo suvokimo, kad jums geriau sekasi už kolegas ar pažįstamus.

2. Gaila leisti lėšas sau

Jaučiate nepasitenkinimą, išleidę pinigų savo naujam drabužiui, grožio salonui ar tiesiog patikusiam daiktui. Barate save už tokias išlaidas. Mintyse skaičiuojate, kam galima buvo naudingiau išleisti tuos pinigus.

3. Jus persekioja ligos

Atrodo, kad jos kyla iš nieko. Jūs nuolat jaučiatės pavargę, išsekę ar sugniuždyti.

4. Jūs nesirūpinate savo mityba

Dažnai persivalgote, bandydami tokiu būdu nuslopinti savo problemas. Arba maitinatės nereguliariai, dažniausiai greito maisto produktais.

5.Jums sunku paprašyti kitų pagalbos ir pasakyti „ne“

Jūs negalite niekam atsakyti neigiamai, net jei prašymo vykdymas labai jus vargina.

6. Jūs priklausomi nuo svetimos nuomonės

Sunkiai pakeliate, kai sužinote, kad kažkas kalba apie jus nemalonius dalykus. Jūs visą laiką stengiatės būti geri visiems.

7. Kai jums sako komplimentą, jūs jaučiatės nejaukiai

Norite prasmegti skradžiai žemę, kai jums atrodo, kad nesate nusipelnę tokių pagyrimų ar komplimentų.

8. Jūs nemėgstate žiūrėti į save veidrodyje

Jūsų atvaizdas sukelia jums nepasitenkinimą, o kartais net pasibodėjimą.

9. Patiriate nesėkmes asmeniniame gyvenime

Negalite surasti sau tinkamo gyvenimo palydovo. Jeigu jau sukūrėte šeimą, tai joje kyla įvairūs konfliktai, pasitaiko neištikimybė.

10. Jūs nesirūpinate savo išvaizda

Jūs prastai ir nestilingai rengiatės, nesilaikote higienos taisyklių ir pan.

Kiek punktų jums tinka? Jeigu jų suskaičiavote gana daug, nenusiminkite. Savo problemų suvokimas – jau kelio link jų sprendimo pradžia. Dirbkite su savimi, taisykite situaciją. Tada tikrai ateis diena, kai jūs neabejotinai galėsite sau pasakyti, kad mylite save. Ir gyvenimas pradės pamažu keistis į gerąją pusę.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:19 Receptai – Patiekalai Daržovių troškinys su pievagrybiais

Gardžių, sveikų ir lengvai pagaminamų daržovių patiekalų receptai. Skanaus!

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 06:59 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose?
Sportininkai bei sveikos gyvensenos propaguotojai puikiai žino įvairių baltyminių kokteilių skonį. Šiuos kokteilius labai paprasta susiplakti, jie puikiai pasotina ir padeda atgauti jėgas po treniruotės, pasitarnauja kaip užkandis...

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau