Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 23

Noriu susitikinėti tik su turtingu vyru, taškas!

Švelniai tariant, šiam troškimui jau daugiau nei tūkstantis metų. Kas išrado pinigus? Manau, kad liydai. VI a. pr. m. e. moteris pažvelgė į vyrą su sauja auksinių monetų ir jai šovė į galvą mintis, kuri nuo to laiko daugeliui stipriosios lyties atstovų tapo neurotiška:

– Noriu ištekėti už turtingo!

Tačiau čia yra viena problema. Turtingi ir vieniši vyrai – labai reti egzemplioriai. Yra begalė vargšų ir vienišų, tačiau tokių niekas nenori.

Todėl, jei išties nuspręsite įgyvendinti planą „Turtingas vyras“, turėtumėte žvelgti į šį klausimą taip, tartum būtumėte nusprendusi gauti labai, labai, labai prestižinį darbą. Reikia kuriam laikui pamiršti tokius empirizmus kaip meilė ir jausmai. Žvelkite į save kiek galima ciniškiau, tai yra – kaip į prekę.

Jūs gi suprantate, kad pretendenčių yra ištisos minios, ir kiekviena turi savų kozirių. Jūs juk suprantate, kad jums teks įrodyti savo išskirtinumą, efektyvumą, rentabilumą ir visa tai – už palyginti nedidelę kainą. Kiek pamenu, konkursai laimimi būtent šitaip.

turtai, santykiai, vyrai

Nuotrauka: wekewl.com

Kitas klausimas, ką tokio unikalaus galite pasiūlyti jūs pati?

Tik nemanykite, kad krūtys, sėdmenys ar lūpos gali ką nors nustebinti. Šiandien tokiu patobulinimu nieko nenustebinsite ir tikrai nieko nesuviliosite. Manija keisti savo kūną panašiais metodais byloja ne apie žmogaus intelektą, o apie akivaizdžius dismorfofobijos požymius. Žinoma, tokia mergina porą tūkstančių per naktį tikrai galės uždirbti, juk visa jos išvaizda tik apie tai ir signalizuoja: „Aš super sekso mašina. Nupirk mane“.

Tokia mergina-transformerė gali uždirbti labai daug pinigų. Tiesa, kad taip nutiktų, ji turės išmokti naudotis stalo įrankiais, palaikyti įdomų pokalbį, o svarbiausia – demonstruoti nuoširdų susidomėjimą ir šunišką atsidavimą turtingam draugužiui.

Gali būti, kad toks variantas kai kurioms tampa norų, tiksliau – galimybių riba. Ji palaiko savo kūną tinkamoje formoje, neuždavinėja nereikalingų klausimų, o jis – moka pinigus.

Bet juk tai trupiniai nuo šeimininko stalo. Svarbiausias tikslas, vis dėlto – tai visi vyro pinigai. O prisikasti prie jų galima tik vienu būdu: oficiali santuoka ir oficialūs vaikai.

Nejaugi kas nors rimtai galvoja, kad pasiturintis vyras yra idiotas ir viso šito nesupranta?

Tai vargšas žmogelis gali tenkintis bet kokiu variantu, nors, žinoma, gali ir paišsidirbinėti prieš jį priglaudusią moterį (o tai, žinoma, visiška kiaulystė). Atseit, aš vis tiek esu vyras ir aš čia vadas…

Turtingieji viską puikiai supranta, ir visas sąskaitas išrašo iš karto.

Viena iš pasakų, kuria daugelis iki šiol vis dar tiki, byloja, kad turtingam vyrui neduok pavalgyti, tik leisk sutikti vargšę, nuoširdžią, gerą mergaitę. Kaip filmuose…

Sunku susitaikyti su faktu, kad turtingi vyrai renkasi sau į žmonas pasiturinčias merginas. Arba jų žmonos gyvena su jais nuo to momento, kai šis vyras tik pradėjo savo kelią į didelius turtus, t.y. žmona kartu su juo perėjo ugnį ir vandenį. Ir net jei jų intymiuose reikaluose nebėra ugnies ir žmona leidžia jam nukrypti į kairę, pinigai vis tiek lieka jos žinioje.

Tiesa yra ta, kad laimingam šeimos gyvenimui reikia ieškoti savo socialinio lygio žmogaus. Tada ir problemų bus žymiai mažiau. Reikia ieškoti perspektyvaus, ambicingo žmogaus.

Ir svarbiausia, pačiai kažkuo būti, ne vien tuščiu, gražiu įpakavimu. Turint galvoje, kad kūnas 100% susidėvės anksčiau ar vėliau, o štai žmogiškosios savybės, profesionalumas niekada nesensta. O vyrai būtent tai ir vertina.

Atrodytų, elementari aritmetika, elementarus receptas, tik kažkodėl mažai kas į tai kreipia dėmesį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 12:17 Receptai – Patiekalai Gardūs keksiukai su šokoladu ir aguonomis

Gardžių keksiukų receptas su šokoladu ir aguonomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 12:18 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Leukomos gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Leukoma liaudies medicinoje, Leukoma, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo leukomos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicin...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau