Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 4

Kaip vyras sužino, kad ši moteris yra ta vienintelė: trys žingsniai

Jis išskiria ją iš visų kitų moterų, net jei dar to nesupranta.

Kad vyras suprastų, jog esate jo moteris, reikia tik trijų dalykų. Žinodamos juos, moterys gali lengvai tapti tinkamu vyru, kuris joms patinka. Jei jau turite vyrą ir norite pakelti savo vertę jo akyse, šie trys komponentai taip pat padės jums tai padaryti.

1. Emocionalumas.

Kad vyras suprastų, jog tai yra ta moteris, kurios jis nori, jis turi jausti emocijas. Šis jausmas vadinamas įsimylėjimu. Akivaizdu, ar ne? Tai jausmas, kurį moteris gali paveikti naudodama įvairius metodus, kad priverstų vyrą ją įsimylėti. Kai kurios moterys gali prieštarauti ir sakyti, kad net jei vyras myli moterį, jis ne visada sprendžia jos naudai. Žinoma!

Vien įsimylėjimo nepakanka, kad vyras suprastų, jog moteris, kurią jis įsimylėjo, yra ta vienintelė.

2. Racionalumas.

Antrasis komponentas, padedantis vyrui suprasti, kad ši moteris yra ta vienintelė, yra racionalumas, vyro laimėjimas ir jo privalumų bei trūkumų įvertinimas. Būdamas su moterimi vyras nori sulaukti pripažinimo, pakelti savo statusą ir gauti kuo daugiau naudos iš gyvenimo. Vieni jų yra svarbesni už kitus, tačiau niekas nėra visiškai abejingas savo galimybių didinimui! Svarbius gyvenimo sprendimus žmogus priima nesąmoningai, nuolat savęs klausdamas: "Kas man iš to?" Kitaip tariant, ar žmogus, priėmęs galutinį sprendimą, gaus daugiau, ar, priešingai, viską praras.

Taigi vyras supranta, kad ši moteris jam tinka, jei su ja jis daugiau gauna, nei praranda. Čia ne taip svarbu, kaip tiksliai vyras įvertina, kiek moteris jam duoda. Vieni vyrai žiūrės, kaip gerai atrodo moteris, ir kaip į jo pasirinkimą reaguos jo draugai. Jei moteris kelia savo statusą ir verčia draugus pavydėti, ji pakelia savo vertę vyro akyse ir jis supranta, kad tai jam tinkama moteris. Kitam vyrui, pavyzdžiui, rūpi moters auklėjimas ir intelektas. Vieni vyrai vertina patogumą, kiti - moters humoro jausmą. Kai kuriems vyrams rūpi moters pasiekimai ir pan.

Tačiau net jei abu komponentai yra vienodi ir vyras jaučia, kad moteris yra tai, ko jam reikia, viską gali sugadinti trečiasis komponentas. Nes be jo negalite priimti galutinio sprendimo. Kas tai yra?

3. Energijos suvartojimas

Jei moteris suteikia vyrui galimybę supaprastinti savo gyvenimą, tuomet vyrui ši moteris yra tai, ko jam reikia. Jei vyras jaučia, kad gyvenimas su šia moterimi atima daug energijos, jo smegenys sabotuos jų santykius. Vyras bus per daug tingus dirbti, ką nors daryti, jei moteris į jo gyvenimą įneš sunkumų. Jam bus patogiau ją palikti. Kuo mažiau energijos žmogus išeikvoja savo gyvenimo užduotims, tuo geriau jaučiasi. Taigi giliausia priežastis, dėl kurios vyras priima sprendimą dėl moters, yra ta, kad jam būtų lengviau gyventi. Kai moteris atlieka namų ruošos darbus, ruošia vyrui vakarienę, palaiko švarą namuose, rūpinasi vaikais, prižiūri vyro drabužių spintą, vyrui tampa daug lengviau gyventi ir jis sutaupo energijos, kurią gali nukreipti kitiems dalykams.

Kita situacija. Įsimylėjęs vyras, gyvenantis su gražia moterimi, kuriai pavydi jo paties draugai, grįžta namo. Ir ką jis gauna? Vietoj vakarienės, išskalbtų marškinių ir švarių namų jis gauna smegenų plovimą, irzlumą ir apmaudą. Tokioje situacijoje, kad ir kaip stipriai vyras mylėtų moterį, jis išeikvoja per daug energijos, kad išspręstų visus konfliktus. Ir vietoj to, kad palengvintų gyvenimą, jam kartu su moterimi ima skaudėti galvą. Kaina, kurią vyras turi sumokėti už tai, kad įsimylėjo ir įvertino šią moterį, yra per didelė. Tai reikalauja per daug energijos.

Taigi atsakymas į klausimą, kodėl vyrui iš tikrųjų reikia moters, yra trejopas. Vyras pirmiausia sprendžia emociniu lygmeniu. Jis taip pat nori gauti daugiau naudos iš gyvenimo per santykius su moterimi ir nenori eikvoti per daug energijos šiam procesui.

Taigi, jei vyras myli moterį, jei jis iš jos gauna daugiau naudos, nei praranda, ir jei santykiai su ja neverti pernelyg didelių energijos sąnaudų, tuomet vyrui reikia moters. Dėl jo ji išsiskiria iš visų kitų moterų, net jei jis to nesupranta.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2018 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gripo
Gripas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo gripo, gripas, gripo gydymas, gripo receptai, vaistažolės gripui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 08:20 Receptai – Patiekalai Šokoladiniai keksiukai. Šokoladinių keksiukų receptas

Pasigaminkime namuose, naminius keksiukus. Šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau