Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Lapkričio » 4

Laimingi fengšui skaičiai, kurie atneš klestėjimą

Adresai, telefono numeriai, pastatų aukštai, kambariai, banko sąskaitos – skaičiai mus supa visur. Kinijoje gyventojai mano, kad būtent skaičiai daro įtaką mūsų gyvenimams, nes vieni kažkodėl būna laimingi, o kitiems vis nesiseka. Verta žinoti kinų laimingus skaičius – galbūt jie atneš gerovę ir klestėjimą.

Laimingi skaičiai ir ką jie reiškia

2 – lengvas tikslo pasiekimas, likimo palankumas, tiesus kelias į karjerą ir gerovės užtikrinimas.

3 – gyvenimas ir gimimas.

6 – ilgaamžiškumas. Šeši pritraukia turtus, materialines gėrybes, pašalina kliūtis ir apribojimus, siekiant tikslo.

8 – gerovė, ypač finansinė, ekonominė sėkmė, geri darbai ir turtas. Aštuoni taip pat laikomas begalybės simboliu.

9 – ilgaamžiškumas ir klestintis gyvenimas, pripažinimas artimųjų akyse visą likusį gyvenimą. Devyni taip pat išreiškia dangaus ir žemės vienybę.

18 – galima sėkmė.

Nelaimingi skaičiai Kinijoje

Šių skaičių geriau vengti.

1 – laikomas nesėkmingu dėl savo keistumo ir neatitikimo visatos dvilypumo principams. Tačiau galima turėti ir teigiamą aspektą – tai nauja pradžia, vedanti į pergalę.

3 – laikomas nelyginiu skaitmeniu, kai pasirodo vienas arba su kitu nelyginiu skaitmeniu. Teigiama, kad trys gali simbolizuoti atgimimą ir judėjimą, ir netgi pritraukti netikėtos pagalbos iš išorės.

4 – tai gali atnešti nelaimę. Jis turi nelaimingą reikšmę, nes tariamas panašiai kaip žodis mirtis. Vadinasi, kinai keturis siejo su rūpesčiais.

11 – laikomas nesėkmingu skaičiumi. Neseniai Kinijos spauda rašė apie teisėjus, kurie reikalavo pertvarkytu teismo rūmus laiptus vien dėl to, kad juose buvo 11 pakopų. Tai įvyko Šendžene, laikomame moderniausiu Kinijos miestu.

14 – tai neigiamos vieneto ir keturių įtakos derinys ir reiškia „tam tikra mirtis”.

Daugiaženkliai skaičiai padaugina sėkmes ir nesėkmes

Fengšui specialistai mano, kad daugiaženkliai skaičiai yra galingiausi. Vieno skaitmens energija yra silpna, ji gali reikšti izoliaciją. Daugiaženkliai skaičiai nebuvo laikomi kaip skaičių suma, bet interpretuojamas kiekvieno sujungto skaitmens reikšmės. Štai keletas tokių derinių:

10 – pasitikėjimas tikslo siekimu.

28 – du yra lengva pasiekti, o aštuoni – turtas, todėl 28 reiškia „lengva tapti turtingu”.

36 – materialinis skatinimas, finansinės investicijos.

88 – dviguba finansinė sėkmė padeda atgauti energijos balansą. Dvigubas aštuntukas rekomenduojamas kaip priemonė prastai suprojektuotiems namams.

102 – reiškia, kad reikia pasitikėti sėkme.

104 – tam tikrų dalykų pabaiga.

744 – nelaimių diagrama. Manoma, kad paskutinis skaitmuo yra svarbiausias daugiaženkliams skaičiams.

164 – amžino gyvenimo skaičius.

8222 – labai lengva būti sėkmingu.

Pasikartojantys skaičiai yra laimingi

Kinai vertina tokius pasikartojimus kaip 2828 ar 3838, taip pat skaičius su veidrodiniu atspindžiu: 63 ir 36. Skaičių sekos arba veidrodinio principo naudojimas esą sustiprina jų simbolinę prasmę. Todėl ir šiandien jų ieškoma, pavyzdžiui, registruojant naują automobilį ar nustatant prekės kainą. Dažnai nustatoma tokia kaina, kuri būtų energetiškai palanki, pavyzdžiui, 88 eurai ir 99 centai. Verslininkai noriai keičia, kelia ir kartais net sumažina kainas, kad juose tik nebūtų nelaimingų skaičių. Gana dažnai pardavėjui gali tekti parduoti išpakuotas prekes, jei pakuotėse bus ne po 8 ar po 4 prekes!

Europoje ir JAV yra viešbučių, kuriuose nėra 13 kambario ar net aukšto. Tai retenybė, tačiau Taivano, Honkongo ar Kinijos rajonuose tokiu numeriu paženklinto namo ar gatvės tikrai nebus. Vienintelis išsigelbėjimas – apibraukti tokius skaičius apskritimais arba užrašyti lotyniškais skaitmenimis. Jeigu namas turi teigiamą skaičių, jį galima papildomai dekoruoti. Tai bus palanku asmeniniam tobulėjimui.

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su uogomis keptuvėje
Vaišės pagal šeimyninius receptus – tai visada skanu. Ir ne todėl, kad einant laikui jų proporcijos ir gramų kiekis nugludintas iki puikiausios kokybės, bet todėl, kad juose gyva atmintis. Juk kiekvienas turi prisiminimų, su nenui...

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 11:10 Receptai – Patiekalai Žagarėlių su varške receptas
Šiuos žagarėlius su varške greita ir labai paprasta pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Skanaus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau