Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 7

2 dalykai, kurie gali sugriauti net pačius gražiausius santykius

Išgirdę žodį "meilė", žmonės galvoja, kad ji nesunaikinama ir šventa. Su juo pora gali įveikti bet kokią kliūtį. Juk tai abipusiai. Taigi abu bandys.

Tokia logika atrodo teisinga. Kyla keletas klausimų, kokia yra problema? Čia prasideda spąstai, kurie žmones nuveda į aklavietę. Santykiai turėtų būti kuriami visai kitu principu. Tačiau pirmiausia apžvelkime du dalykus, kurie neabejotinai sugriaus jūsų sąjungą:

1. Lūkesčiai

Tai pirmoji įsimylėjimo problema. Ką matome priešais save? Nieko. Mes tiesiog daug fantazuojame ir įsivaizduojame. Visa meilės esmė kaip tik ir yra ta, kad ji nėra tikra. Mus žavi tai, ką patys sugalvojome. Sukuriame įvaizdį, sugalvojame tolesnius įvykius ir t. t.

Bet ar visada tai pasitvirtina? Manau, kad iš savo patirties taip pat prisimenate, jog paprastai viskas būna visiškai kitaip. Taip, iš pradžių, o gal net daugelį metų, jūs gyvenate tiesiog pasakoje. Atrodo, kad jūsų laimei nėra ribų. Tačiau rožiniai akiniai kartais nuobodžiauja. Negalime jų dėvėti 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Kai juos nusiimame, suprantame, kad tai visai ne tas žmogus.

Nepriklausomai nuo lyties, mes visuomet dvejojame dėl savęs. Moteris galvoja, kad po pirmųjų dovanų jis ją apipils kiekvieną dieną. Tiesą sakant, jis netrukus taps milijonieriumi, o ji pasirinko jį, kai jis dar buvo neturtingas.

Kita vertus, vyras mano, kad ji yra geriausia pasaulyje šeimininkė, kuri rūpinsis tik juo, kasdien pusryčiaudama į lovą. Juk pirmaisiais mėnesiais ji būtent taip jam ir patiko. O jos grožis? Ji neįtikėtina.

Tačiau gyvenime paaiškėjo, kad visi šie dalykai buvo tik priedas, kad padarytų įspūdį. Taip pat euforijos būsena, kai norisi ką nors daryti. Tačiau esame suaugę žmonės ir suprantame, kad gyvenimas ne visada gali būti toks. Dirbame, bendraujame su draugais, giminaičiais ir turime pomėgių. Grynai fiziškai mes negalėsime viso to išlaikyti.

Ir taip ateina pirmasis mūsų lūkesčių nusivylimas. Pasirodo, kad partneris net nesiekė nieko. Simpatija tuoj pat išnyks ir nebegrįš.

Kiekvienas turi savo laiko tarpą, bet paprastai tai trunka ne ilgiau kaip trejus metus. Tuomet žmogus patiria nušvitimą ir arba susitaiko su tuo, arba išeina.

2. Reikalavimai.

Ir štai antrasis punktas, kuris sklandžiai išplaukia iš pirmojo. Ką darome nusivylę savo lūkesčiais? Teisingai, pradedame keisti partnerį, kad jis mums tiktų. Norite pasakyti, kad nenorite uždirbti daugiau pinigų? Ne, aš ją sugalvojau ir nenoriu jos atsisakyti. Eikite ir dirbkite.

Žmonės tarsi keičiasi. Kai kurie žmonės visiškai nesilaiko savo pažadų, o kiti nesupranta, kad juos davė patys. Šiame santykių etape prasideda tikras chaosas.

Praėjo nemažai laiko ir jau nusivyliau, kad tiesiog nueisiu. Ar teisinga taip elgtis? Jie mano, kad esu kažkoks vėjavaikis. Todėl jie pradeda versti vienas kitą.

Iškart pateikiamas įspūdingas sąrašas, kaip reikėtų elgtis. Pasirodo, jie nebuvo patenkinti niekuo. Visas jų ryšys buvo paremtas abipuse simpatija. Bet kuo, be pirminių instinktų, tai buvo pagrįsta? Natūralu, kad kyla konfliktų. Pasirinkimas - arba kantrybė, arba atsiskyrimas. Apie jokią laimę negali būti nė kalbos.

Kaip nesuklysti?

Tai elementariai paprasta, turite užaugti. Ir ne metai pase, o jūsų galvoje. Supraskite, kad santykiai - tai ne meilė ar aistra, tai kažkas daugiau. Visos emocijos išblėsta, tai mokslinis faktas. Juk jos mums reikia tik vaiko kūrimo ir greito auginimo etape. Gamta negalvoja apie visa kita.

Tačiau taip jau atsitiko, kad mes esame jaučiančios būtybės. Mums nebereikia galvoti tik apie tai. Šeima - tai kažkas, kas turi būti pagrįsta. O koks poros pagrindas, jei juos sieja tik vienas dalykas?

Vedu jus prie svarbiausios išvados. Norėdami sukurti stiprų vienetą, turite atidžiau ieškoti ir analizuoti. Iškart pažvelkite, ar esate tinkami vienas kitam?

Esu įsitikinęs, kad jaučiame užuojautą daugeliui žmonių, net žvaigždėms ar populiariems menininkams. Tačiau aiškiai suprantame, kad tai laiko švaistymas. Mes neturime nieko bendro. Taip turėtų būti ir gyvenime.

Kad pora ilgai gyvuotų, turite patikrinti suderinamumą. Jei moteris rengiasi stilingai, naudoja brangų makiažą ir rūpinasi savo figūra, vargu ar ji susidomės vyru, dėvinčiu išskalbtas kelnes su ištinusiais keliais. Net jei stebuklingai tarp jų įsiplieskia aistra. Jie tiesiog negali susitaikyti. Jie kitaip suvokia pasaulį.

Kitas dalykas, jei pats vyras yra stilingas ir rūpinasi savimi. Net neliečiu finansų temos. Jų pomėgiai ir gyvenimo būdas jau yra tam tikro lygio įsipareigojimas. Todėl jos bus lygios viena kitai. Praradę įsimylėjimo efektą jie nenuobodžiaus. Jie yra vienodi.

Tai vienas iš milijono pavyzdžių. Neprivalote jo tiksliai pakartoti. Supraskite šį principą. Ar esate reiklus? Prisitaikykite! Nieko daugiau. Pažvelkite į save, analizuokite, pasirinkite.

Jei į kūrimo procesą įtrauksite savo smegenis, pradėsite matyti pasaulį kitomis akimis. Žinoma, pagunda užsidėti rožinius akinius yra didelė. Bet ką ji jums duos? Daugiau skausmo ir nusivylimo. Mąstykite dviem žingsniais į priekį. Būkite susižavėję, bet nefantazuokite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.09.2018 laikas 08:27 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kraujospūdžio gydymui

Kraujospūdis liaudies medicinoje, kraujospūdis, kraujospūdžio gydymas, kraujospūdžio receptai, vaistažolės kraujospūdžiui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydy...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:32 Receptai – Patiekalai Plikytos Tešlos (Ne)paprasti Kąsneliai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 13:59 Receptai – Patiekalai Anyžių sėklų nuoviras gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: anyžiaus sėklos, vanduo, medus, konjakas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau