Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Lapkričio » 7

Valome kraujagysles: liaudiški metodai

Daug kas pamiršta, kad sveikos ir stiprios galvos smegenų kraujagyslės - geros savijautos ir ilgaamžiškumo garantas. Senovėje kraujagyslių valymų pradėdavo jaunystėje.

Paprasti receptai gali palengvinti jūsų būklę, sergant įvairiomis ligomis - kaklo srities osteochondroze, migrena, hipertonija, lėtiniu stresu ir net ateroskleroze.

Liaudiški vaistai padeda atsikratyti nemigos ir padidėjusio nerimo, galvos skausmų, blogos nuotaikos, patamsėjimo akyse, atminties aptemimų.

Bet! Nereikėtų pamiršti, kad liaudiškos priemonės naudojamos kartu su pagrindine vaistų terapija, kasdienine gydomąja mankšta ir kitais sveiko gyvenimo būdo elementais.

Pirmas būdas valyti galvos smegenų kraujagysles - medaus ir svogūnų sulčių mišinys

Iš svogūnų galvučių išspausti 1/2 stiklinės sulčių. Sumaišyti su stikline gero medaus. Valgyti po desertinį šaukštą, likus 15 minučių iki kiekvieno valgio. Užgerti nedidelio kiekiu paprasto vandens. Tai gydomasis ir malonaus skonio mišinys - puikus “valiklis” visoms kraujagyslėms, nereikalingo cholesterolio atsikratymas, imuniteto stiprinimas.

Antras receptas: liepų medus, imbieras ir graikiniai riešutai

Imbierą galima pakeisti cinamonu arba paprika (raudonasis pipiras). Susmulkinti 10 graikinių riešutų branduolių, supilti į stiklainį, užpilti 2 valgomaisiais šaukštais liepų medaus (geriau šviežio), įberti 2 žiupsnelius imbiero arba cinamono, permaišyti ir laikyti šaldytuve. Kursas - 21 diena. Valgyti po desertinį šaukštą tuščiu skrandžiu 3 kartus per parą.

Trečias liaudiškas receptas: varnalėšų šaknų antpilas

Šaknų įsigyti pas žolininkas arba išsikasti patiems. Augalų ieškoti toliau nuo dulkėtų kelių, kanalizacijos nuotekų, užterštos vietovės. 1 valgomąjį šaukštą smulkintos žaliavos užpilti stikline verdančio vandens termose, laikyti per naktį. Paskui nukošti į stiklinę tarą, laikyti kambario temperatūroje, bet toliau nuo saulės spindulių. Nuovirą gerti mėnesį - po 50 ml, likus pusvalandžiui iki pirmojo valgymo.

Valome kraujagysles: liaudiški metodai

Ketvirtas receptas: šviežiai spaustos sultys

Kraujagyslių būklę palankiai veikia morkų, burokėlių, granatų, obuolių, salierų sultys. Kalba eina apie natūralius gėrimus. Rekomenduojama kaitalioti ir derinti įvairias sultis. Pavyzdžiui, vieną dieną obuoliai su morkomis, kitą - salierai su burokėliais, trečią - granatai ir obuoliai ir t.t. Vartoti kasdien, likus pusvalandžiui iki pusryčių ir pietų, po pusę standartinės stiklinės.

Penktas receptas: vartoti naudingus produktus

Nepaprastai naudingas produktas kraujagyslėms valyti yra česnakas. Kasdien reikėtų suvalgyti po 1 česnako skiltelę tuščiu skrandžiu ar pavartoti česnakų trauktinės. Tai puikiai veikia širdies ir kraujagyslių sistemos sveikatą. Tačiau yra nedidelis visiems žinomas minusas - kvapas.

Kaip alternatyva česnakams, valant kraujagysles, stiprinant imunitetą ir bendrai sveikatinant organizmą, gali būti toks patarimas - kasdien prieš pusryčius suvalgyti:

  • 1 valgomąjį šaukštą graikinių riešutų;
  • 1 valgomąjį šaukštą džiovintų abrikosų ir razinų;
  • 1 mandariną arba pusę greipfruto.

Po 15 minučių išgerti stiklinę paprasto vandens arba negazuoto mineralinio, o dar po 15 minučių galima normaliai papusryčiauti.

Kasdien ryte valgyti minėtus produktus yra ne tik naudinga kraujagyslėms, bet ir suteikia energijos visai dienai.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2019 laikas 06:17 Receptai – Patiekalai Kepti varškėtukai su razinomis
Išmirkinkite razinas, nupilkite ir apsausinkite. Dubenėlyje šakute gerai išmaišykite varškę, miltus, cukrų, druską, razinas ir kiaušinius. Pabarstykite stalą miltais, ant jų išdėliokite po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masė...

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Šviežios bulvės kepimo popieriuje. Kažkas naujo tavo virtuvėje!
Skanus šviežių bulvių patiekalas. Jis labai paprastas ir labai skanus. Aš savaite valgau tokias bulves ir dar neatsibodo. Kvapnios bulvės su apskrudusia odele ir minkštu vidumi. Labai skanu!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau