Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Lapkričio » 9

Šis tas apie mazgų gydymą

Laikraščiuose ir žurnaluose apie sveikatą galima rasti žmonių pasakojimų, kaip jie gydė skydliaukę. Pavyzdžiui: «Turėjau mazginį gūžį, gydytojai norėjo operuoti, aš atsisakiau, gydžiausi kažkokia žolele ir pasveikau». Bet gūžys gūžiui nelygu. Skydliaukės veiklos sutrikimas pasireiškia jos hipofunkcija arba hiperfunkcija. Mazginis gūžys gali būti, ir esant sumažėjusiai skydliaukės funkcijai (hipotireozė, tireoiditas), ir padidėjusiai (hipertireozė, tireotoksikozė, Bazedovo liga). Ir gydymas abiem atvejais - skirtingas. Čia tas pats, kaip nėra abstrakčios diagnozės «problemos su kraujospūdžiu», o yra hipotonija arba hipertonija.

Papasakosiu, kaip galima gydyti skydliaukės ligas. Gydant mazgus, esant hipotireozei, aš naudoju vaistažolių mišinius, į kurių sudėtį įeina vidinės graikinių riešutų pertvarėlės. Gydant mazgus, esant hipertireozei, naudoju mišinius, kurių sudėtyje yra vilkakojų. Ir bet kokiu atveju pacientų gydymui naudoju baltąją sidabražolę (reikalinga būtent baltoji sidabražolė: ne tikroji sidabražolė, ne miškinė sidabražolė ir ne kitos sidabražolių rūšys).

Ne kartą pasitaikė visiško pagijimo atvejų.

Paprasčiausias hipotireozės gydymo metodas

1 stiklinę džiovintų smulkintų vidinių graikinių riešutų pertvarėlių užpilti 0,5 I šiltos degtinės, laikyti 3 savaites, nukošti, pripilti vandens iki pirminio tūrio. Vartoti po 1 arbatinį šaukštelį (sumaišius su 1/4 stiklinės šilto vandens) 3 kartus per dieną po valgio. Gydymo trukmė - 1 mėnuo. Paskui gydytis sidabražolėmis.

Jei gydytojas išrašė vaistą (paprastai tai L-tiroksinas), reikia jį vartoti.

Jodo turinčius preparatus vartoti galima, bet nebūtina. Geriausia valgyti daug jodo turinčius produktus. Visų pirma, tai amerikinė aka (pakanka 2 uogų per dieną) ir jūros kopūstai.

Sudėtingesnis (ir efektyvesnis) mazgų gydymo, esant sumazė|usiai skydliaukės funkcijai, receptas

50 g džiovinto smulkinto paprastojo dagišiaus augalo užpilti 0,5 I degtinės, laikyti 3 savaites, nukošti. Dar pripilti vandens iki pirminio tūrio. Vartoti po 1 arbatinį šaukštelį (sumaišius su 1/4 stiklinės

šilto vandens) 1 kartą per dieną (ryte) tuščiu skrandžiu, likus pusvalandžiui iki valgio. O per pietus ir vakare vartoti graikinių riešutų pertvarėlių trauktinę.

Šis tas apie mazgų gydymą

Paprasčiausias hipertireozės (Bazedovo ligos) gydymo metodas

1 stiklinę džiovintos smulkintos paprastųjų vilkakojų žolės užpilti 0,5 I degtinės, laikyti 3 savaites, nukošti, pripilti vandens iki pirminio tūrio. Šią trauktinę vartoti lašais su 1/4 stiklinės šilto vandens 3 kartus per dieną, likus 20-30 minučių iki valgio. Pradėti nuo 5 lašų, pridėti po 1 lašą kiekvieną kartą vartojant. Galima pasiekti iki 25 lašų. Ši priemonė - nenuodinga ir netoksiška, tiesiog kiekvienam žmogui gydomoji dozė yra skirtinga. Kaip suprasti, kad rasta būtent tavo dozė?

Pagal savijautą. Vilkakojės pasižymi pastebimu raminamuoju poveikiu, todėl jei jūs pradėjote nuolat norėti miego, reiškia, kad savo dozę «peršokote» pora lašų. Gydymo trukmė - 1 mėnuo. Paskui gydytis sidabražolėmis.

Sudėtingesnis (ir efektyvesnis) mazgų gydymo, esant padidėjusiai skydliaukės funkcijai, taip pat difuzinio toksinio gūžio gydymo, receptas

Paimti 3 dalis vilkakojų žolės, 2 dalis sukatžolių žolės, 2 dalis raudonėlių žolės, 1 dalį varnalėšų šaknų ir 1 dalį dagišių. 1 valgomąjį šaukštą mišinio užpilti 1 stikline verdančio vandens, palaikyti 1 valandą, nukošti. Gerti po 1/3 stiklinės 3 kartus per dieną tuščiu skrandžiu. Valgyti ne anksčiau, kaip po 30 minučių.

Jei gydytojas išrašė vaistų (paprastai tai merkazolis), tai būtinai vartokite. Jodo turinčių preparatų, sergant skydliaukės hiperfunkcija, jokiu būdu negalima vartoti!

Baltosios sidabražolės vartojamos, sergant visomis mazginio gūžio formomis - esant skydliaukės ir hipofunkcijai, ir hiperfunkcijai

200 g smulkintų baltųjų sidabražolių šaknų užpilti 1 I degtinės, laikyti 3 savaites, nukošti. Dar pripilti vandens iki pirminio tūrio. Vartoti po 1 arbatinį šaukštelį (sumaišius su 1/4 stiklinės šilto vandens) 3 kartus per dieną tuščiu skrandžiu, likus pusvalandžiui iki valgio. Gydymo trukmė - keli mėnesiai (pagal savijautą).

Beje, atkreipkite dėmesio į vieną momentą. Skydliaukės ligomis dažniausiai serga moterys. Ir skydliaukės ligos praktiškai visada eina kartu su ginekologiniais susirgimais. Todėl skydliaukės susirgimą reikia gydyti kartu su ginekologine problema.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 12:14 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai su mėsa

Gaminame namuose. Bulviniai blynai su mėsa. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai su mėsa iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:54 Receptai – Patiekalai Džiovinti abrikosai gydo širdies, inkstų ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Inkstų ligos. Ingredientai: Džiovinti abrikosai.

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:01 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos salotos su obuoliu ir vištiena
Sluoksniuotos salotos receptas. Lengvos, sočios su pikantiška rūgštele – štai tokios salotos gaunasi galutiniame rezultate. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau