Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Lapkričio » 15

Visiškai normalu: Brazilijos ir Argentinos televizijos laidų vedėjai griūva tiesioginių transliacijų metu (VIDEO)

Per pastaruosius kelerius metus televizijos reporteriai ir laidų vedėjai staiga griuvo, dažnai tiesioginių transliacijų metu.

Žurnalistai Brazilijoje ir Argentinoje griuvo tiesioginės transliacijos metu.

Televizijos "TV Tribuna", kuri yra "Rede Globo" filialas ir yra įsikūrusi San Paulo pakrantėje, Brazilijoje, reporterė Vanessa Medeiros (Vanessa Medeiro) tiesioginės transliacijos metu prarado sąmonę.

Prieš griūdama Vanessa net pasakė, kad blogai jaučiasi: "Su šiais trimis vyrais buvo paimtos dvi kuprinės su narkotikais... Šis vyras, kuris yra suimtas ir yra ligoninėje... Atsiprašau, vaikinai, aš blogai kažkaip jaučiuosi....", - pasakė ji likus kelioms sekundėms iki griuvimo.

Žiūrėkite vaizdo įrašą:

"Tuoj pat Vanessą Medeiros išgelbėjo kino reporteris Fernando Skillo. Netrukus numetė kamerą, kad padėtų savo kolegei, kuri, pasak Skillo, taip ir nenukrito ant žemės", - pranešė "Ofuxico".

"Jai viskas gerai. Ji atsigavo. Nuvešiu Vanesą į "Unimed", kad pažiūrėtų, koks jos kraujospūdis. Ji net nebuvo atsitrenkusi į žemę. Kai informacija "išbėgo" iš jos galvos, nieko nedariau, bet kai ji užsidengė veidą ranka, "padėjau" kamerą į šoną ir prirėmiau ją prie sienos. Ji net apalpo, bet sugrįžo", - pasakojo operatorius.

Kitas televizijos veikėjas Argentinoje prarado sąmonę per tiesioginę "Buenos Dias América" (BDA) transliaciją.

Vaizdo įrašą žiūrėkite toliau:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite. O, ką jūs manote apie tai? Gal matėte Lietuvoje tokių panašių atvejų? Kaip manote, kodėl tai vyksta?

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.08.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Virtinukai su bulvėmis ir šonine

Gaminame namuose. Virtinukai su bulvėmis ir šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru tiekiami su grietinės-sviesto arba grietinės-spirgučių padažais. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai užkimus
Užkimus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai užkimus, receptai nuo užkimimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau