Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 19

Kokius moters išvaizdos trūkumus vyrai iš karto pastebi?

Kai vyras pamato moterį, jis iš karto ją įvertina. Moterys tą patį daro su vyrais. Žmogui įvertinti užtenka vos kelių sekundžių. Rasti jo pliusų ir minusų. Tačiau kiekvienas žmogus turi savų privalumų ir trūkumų. Todėl pasistengsiu būti objektyvus dėl minusų. Tuo pat metu pasakysiu, ką manau aš, ką mano dauguma vyrų ir pan. Visada įdomu panagrinėti tokias temas.

Plaukai. Tapo madinga nešioti bet kokius plaukus, jei tik jie nėra ilgi. Tačiau vyrams patinka ilgi plaukai. Juk pasąmonėje atrodo, kad moteris turi sveikatos problemų, jei negali auginti ilgų plaukų. Taigi tai net nėra sąmoningas trūkumas. Vyrai taip galvoja automatiškai.

Taip, kai kuriems žmonėms patinka trumpi plaukai, bet tai mažuma. Dažniau vyras atkreipia dėmesį į storus ir vešlius plaukus, o jei plaukai yra ploni ir trapūs, vyras tai užrašo kaip minusą.

Pirštų nagai. Vyras mato savo nagus, bet paprastai nekreipia į juos dėmesio. Tikriausiai pastebėjote, kad vyrai nekreipia dėmesio į savo nagus. Esmė ta, kad jie pripratę prie normalių ir gerai prižiūrimų nagų. Tačiau jei jūsų nagai yra normalūs, ilgi ir ant jų yra nešvarumų, vyras tai tikrai pastebės.

Gerai prižiūrėtos moterys to neturi, bet aš mačiau, kad kai kurios moterys taip elgiasi. Iš karto aišku, kad jie savimi nesirūpina. Taip pat galite pridėti asmeninių pageidavimų. Vieniems patinka ilgi nagai, kitiems - ilgi nagai. Aš, pavyzdžiui, nemėgstu ilgai, iš karto įrašykite jį į trūkumus.

 Man atrodo, kad moteris per daug laiko ir pinigų skiria savo nagams. Per daug galvoja apie išvaizdą. Man patinka pusiausvyra.

Aprangos stilius. Ir čia įžengiame į visiško subjektyvumo teritoriją. Juk kiekvienas žmogus mėgsta ir nemėgsta tam tikro aprangos stiliaus. Kai kuriems vyrams, pavyzdžiui, man, nepatinka atviras stilius, tačiau daugumai vyrų jis patinka. Pavyzdžiui, man patinka sportinis ar laisvalaikio stilius, bet dauguma vyrų to neįvertins.

Taigi, turite atkreipti dėmesį į tai, kam norite įtikti. Dauguma vyrų? Konkretus vyras? Tiesiog turite su tuo sutikti. Tačiau kartais užtenka vilkėti laisvalaikio, bet tvarkingus drabužius. Retas vyras tai įvardija kaip trūkumą.

Patinka, komentuokite, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį! Tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.09.2019 laikas 09:38 Receptai – Patiekalai Vištienos krūtinėlės kepsniai orkaitėje

Vištienos krūtinėlės file nuplauname, nusausiname, dedame ant lentelės, delnu prispaudžiame, aštriu peiliu perpjauname išilgai pusiau ir uždengę maistine plėvele truputį pamušame

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo anginos

Angina liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo anginos, angina, anginos gydymas, receptai anginai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (lakišius, liepžiedžiai, kietis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: lakišius, liepos žiedai, kietis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau