Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 29

Netinkamas žmogus niekada nemylės tavęs teisingai

Galite stengtis iš visų jėgų, bet netinkamas žmogus niekada jūsų nemylės teisingai. Netinkamas žmogus nesupras jūsų širdies ar aistros. Jis nesupras, kodėl jums tai svarbu, kodėl taip save išreiškiate. Jis jus atstums, užuot su jumis bendravęs. Jis nežiūrės į jūsų jausmus rimtai.

Netinkamas asmuo nesugebės susidoroti su jūsų nuoširdumu ar emocijomis. Jis neįvertins to, ką dėl jo darote, priims jus kaip savaime suprantamą dalyką, supras jūsų gerumą kaip silpnumą ir jus apgaus. Su netinkamu žmogumi meilė sudaužys jums širdį ir nepadės išspręsti problemų.

Netinkamas žmogus privers jus vaikščioti aplink jį ant pirštų galiukų, nes kaskart, kai norėsite pasikalbėti, jis dings, kai jums jo labiausiai reikės... Netinkamas žmogus nesistengs dėl jūsų. Jis ieškos pasiteisinimų, o ne galimybių.

Neteisingas žmogus niekada nemylės jūsų teisingai tiesiog todėl, kad meilės nėra jo planuose ir, turbūt, niekada nebuvo. Galbūt jam patiko jūsų dėmesys, mintis, kad turi merginą, galbūt norėjo pamiršti savo buvusią ar atsikratyti vienatvės. Ir nieko daugiau. Štai kodėl jums užsimanius daugiau, jis staiga atvėso.

Neteisingas žmogus niekada nemylės jūsų teisingai. Su juo meilė taps vieniša, šalta vieta, ir galiausiai jūs išeisite, nes anksčiau ar vėliau suprasite, kad mylėti ne savo žmogų yra skausminga ir kad neverta kęsti viso to skausmo. Tai – ne jums.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:18 Receptai – Patiekalai Žiedinių kopūstų apkepas
Skanaus žiedinių kopūstų apkepo receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 15:29 Receptai – Patiekalai Bemielės sluoksniuotos tešlos sūrio lazdelės
Šio sūrio lazdelės itin lengvai pagaminamos ir tikrai skanios. Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu receptas.

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 19:48 Receptai – Patiekalai Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais
Skanūs ir ploni pyragėliai iš bulvių. Pyragėlių receptas. Naujiena, niekada dar nevalgiau tokius bulvių pyragėlius. Būtinai gaminsiuos kitą kartą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau