Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 15

3 moters, kurią vyras myli visą gyvenimą, savybės

Manau, kad tai gana klasikinė situacija, kai žmonės gyvena vienas su kitu ne todėl, kad myli vienas kitą. Bet kadangi praėjo daug laiko, nebėra kur eiti ir nebėra noro. Jūs tiesiog norite gyventi bent jau su žmogumi, kurį gerai pažįstate. Bet kaip priversti moterį mylėti vyrą visą gyvenimą? Net jei kartu praėjo dešimtys metų.

Pirmiausia meilė baigiasi įpročiu. Žmogus jau yra išstudijuotas, viskas buvo, viskas aišku. Vyrui reikia naujumo ir įdomumo. Štai kodėl vieni vyrai eina pas kitus. Kaip priversti vyrą ne tik pasilikti, bet ir mylėti?

Pirmoji savybė yra ta, kad moteris turi keistis. Kad vyras galėtų ją įsimylėti kasdien vis iš naujo. Taip, šią savybę labai sunku išsiugdyti. Juk turite tobulėti, keistis. Ir ne tik išvaizda, tai nieko nenustebins.

Reikia keistis iš vidaus. Pavyzdžiui, kai žmogus daug skaito, jis keičiasi, tobulėja. Jis įgyja naujos patirties, naujų pažiūrų. Svarbiausia nepersistengti, nes kitaip tapsite visiškai kitu žmogumi, o tada vyras gali nusigręžti.

Bet jei tai tikra meilė, vyras jus mylės labiau. Galų gale, jūsų pokyčiai yra jūsų. Tai jūsų savęs apraiška pasaulyje. Vyrui tai patiks, nes taip sustiprinsite savo bruožus.

Turite keistis, daryti ką nors naujo, mokytis naujų dalykų, keliauti. Šiandien moteris daro viena, rytoj - kita. Vieną dieną ji stebina šokiais, kitą - prancūzų kalba. Šio požiūrio privalumas yra tas, kad jei vyras jus myli, jis seks jūsų pavyzdžiu. Jis taip pat evoliucionuos ir keisis. Taip kasdien sulauksite naujos meilės.

Sugeba rasti kompromisą – tai antroji visą gyvenimą mylimos moters savybė. Visi žino, kaip vyrai nemėgsta nereikalingų ginčų. Ir ne kiekvienam iš jų pakanka kantrybės. Jei moteris nuolat generuoja konfliktus, vyrai, žinoma, gali tai kentėti.

Tačiau konfliktai žudo meilę, dėl konfliktų moterį galiausiai tenka jau ne mylėti, o tiesiog pakęsti šalia. Nemanau, kad jums norisi būti su žmogumi, kuris jus viso labo pakenčia, užuot mylėjęs. Todėl moteris turėtų mokėti surasti kompromisą, be to, ji turėtų leistis į kompromisą, jeigu jį suranda vyras.

Juk šeimos gyvenimas kupinas prieštaringų akimirkų. Ir taip malonu šalia matyti tą moterį, kuri gali ramiai surasti išeitį, surasti kompromisą. Ją galima mylėti visą gyvenimą, juk jos nebeteks pakęsti šalia. Jeigu kas nors atsitiks, visada galima bus drauge rasti išeitį, moteris pasufleruos ką nors naudingo.

Aš nesakau, kad moteris turi taikytis ir visą laiką derintis prie vyro, anaiptol. Kompromisas – tai kada abu yra patenkinti rezultatu. Ir kai išties labai norisi mylėti tą, kuri meistriškai ir subtiliai gali surasti problemos sprendimą.

Trečia savybė – moteris dovanoja meilę ir ramybę. Tai paskutinė savybė, apie kurią norėjau pakalbėti. Juk tam, kad gautum meilę pats/pati, privalai ją dovanoti kitam. Kad vyras matytų, jog tai – abipusė meilė, kad jis priimamas ir mylimas. Taip, ne kiekvienas vyras gali į tai atsakyti taip, kaip norėtų moteris, tačiau čia jau reikia rinktis iš anksto, prieš pradedant santykius.

Nes jeigu vyras pačioje pradžioje nebuvo linkęs ypatingai dalintis meile, tai būtų labai keista laukti iš jo šito vėliau. O jeigu stipriai mylėjo, ir myli dabar – puikus variantas. Parodykite jam savo meilę ir gausite meilę mainais.

Apie ramybę aš irgi ne šiaip sau užsiminiau, būtent jos trokšta visi, kas turi santykius. Norisi ramybės, o šalia esantis mylintis žmogus ją suteikia. Jei moteris pakankamai palaiko vyrą, šansas sulaukti nuolatinės ir ilgalaikės meilės tik didėja.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 18:46 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė

Skaityti daugiau

31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (gervuogių, beržo, šalpusnio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: gervuogių lapų, beržo lapų, ankstyvojo šalpusnio lapų

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau