Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Gruodžio » 20

Potvyniai pietų Tailande po neįprastų liūčių

2022 m. gruodžio 18 d. pietų Tailande per 24 valandas iškrito daugiau kaip 500 mm kritulių.

Tailando nelaimių prevencijos ir padarinių švelninimo departamentas (DDPM) pranešė apie potvynius pietinėse Suratthani, Nakhon Si Thammarat, Trang, Phattalung, Satun, Songkhla, Pattani, Yala ir Narathiwat provincijose. Iš viso nukentėjo 49 rajonai ir 51 543 namų ūkiai.

Labiausiai nukentėjo Narathiwat, Nakhon Si Thammarat ir Songkhla provincijos.

Narathiwate trys žmonės žuvo, kai juos nuplovė potvynio vanduo, pranešė DDPM. Nuo potvynių nukentėjo beveik 30 000 namų ūkių 13 rajonų. Nukentėjo šie rajonai: Suhirin, Si Sahon, Rueso, Ra-ngae, Chanaye, Mueang Narathiwat, Cho Airong, Su-ngai Padi, Bacho, Waeng, Su-ngai Kolok, Tak Bai ir Yi ngo.

Nakhon Si Thammarat potvyniai užfiksuoti šešiuose rajonuose: Pak Phanang, Mueang Nakhon Si Thammarat, Sichon, Chaloem Phra Kiat, Chiang Yai ir Chulabhorn, kuriuose nukentėjo 9 820 namų ūkių.

Nuo potvynių Songkhla mieste nukentėjo aštuoni rajonai: Mueang Songkhla, Rattaphum, Khuan Niang, Hat Yai, Na Mom, Chana, Bang Klam ir Ranot, kuriuose nukentėjo 11 616 namų ūkių.

Kitur Pattanyje nukentėjo 455 namų ūkiai, Trange - 448 namų ūkiai, Jaloje - 90 namų ūkių.

Tailando meteorologijos departamentas pranešė, kad per 24 valandas iki 2022 m. gruodžio 18 d. Narativate iškrito 545,4 mm kritulių, Pattanyje - 310,5 mm, o Songkhloje - 401,5 mm.

Nacionalinė bendrovė "Thai Water" pranešė, kad upės patvino maždaug 25 vietose šalies pietuose.

Per pirmąsias dvi gruodžio savaites Phattalung, Songkhla, Pattani, Yala ir Narathiwat provincijose smarkiai lijo ir kilo potvyniai. Nukentėjo apie 15 400 namų ūkių (77 000 žmonių). Songkhla provincijoje pranešta apie vieną žuvusįjį.

Tikroji Žeme - Pateikiami naujausi oru vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes, prenumeruokite Paranormal LT Youtube kanalą:

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.11.2019 laikas 15:39 Receptai – Patiekalai Paprasti, bet ne prasti naminiai sausainiai
Gaminame. Naminiai sausainiai. Sviestą ir grietinę išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje 2-3 valandas. Orkaitę įjungiame kaisti iki 180 laipsnių. Skardą išklojame kepimo popieriumi.

Skaityti daugiau

20.05.2019 laikas 14:19 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams

Kojų skausmai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai esant kojų skausmams, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:18 Receptai – Patiekalai Žiedinių kopūstų apkepas
Skanaus žiedinių kopūstų apkepo receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau