Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2023 » Sausio » 18

Klausas Švabas: ‘Aš esu Naujosios pasaulio tvarkos popiežius’

Klausas Švabas (Klaus Schwab) pareiškė, kad jis yra Naujosios pasaulio tvarkos popiežius, ir pažadėjo likti globalistų organizacijos vadovu iki pat mirties.

Pasak WEF informatorių, Klausas Švabas turi "dievo kompleksą" ir dažnai vadina save elito šventuoju vadovu.

Apie tai praneša Breitbart.com: Pranešama, kad keli su Pasaulio ekonomikos forumu susiję asmenys svarsto NVO ateitį po Klauso Švabo mirties, nes šią savaitę Davose vėl prasideda metinė organizacijos konferencija.

Šių metų kovo mėn. pačiam K. Švabui sukaks 85 metai, todėl kai kurie organizacijai artimi asmenys siekia išsiaiškinti, kas pakeis aršų globalistą jo vadovaujamoje organizacijoje.

Tačiau, kitaip nei daugelyje kitų pasaulio organizacijų, WEF įpėdinystės klausimas priklauso tik nuo vadovo, nes grupės įstatuose nurodyta, kad Švabas turi išimtinę prerogatyvą pasirinkti savo įpėdinį.

Remiantis POLITICO pranešimu, įvairūs asmenys, kurie anksčiau dirbo arba šiuo metu dirba Pasaulio ekonomikos forume, nemano, kad Švabas artimiausiu metu pateiks aiškumą šiuo klausimu, o leidinys konkrečiai cituoja kritikus, kurie teigia, kad Švabas valdo grupę kaip karalius ar popiežius ir kad šis įpėdinystės klausimas atitinka tokį vadovavimo stilių.

"[Švabas] turi dievo kompleksą ir mano, kad jis priklauso 0,1 proc. stipriausiųjų", - leidiniui sakė vienas Jungtinėse Valstijose gyvenantis WEF veteranas.

"Tačiau niekas nėra nemirtingas", - tęsė jie. "Beprotiška, kad jie neturi įpėdinystės plano, pagal kurį būtų galima sukurti visuomenės pasitikėjimą".

Kitas darbuotojas užsiminė, kad Švabas gali bandyti kontroliuoti savo įpėdinystės procesą iš, kaip POLITICO vadina, "pomirtinio pasaulio".

"Klausas dešimtmečius kelis kartus per metus keitė savo valią, todėl tiesiog neįmanoma žinoti, ką jis galiausiai nuspręs", - pastebėjo darbuotojas.

"Yra buvusių valstybių vadovų, kurie prieš 20 metų manė, kad pretenduoja į šį postą", - tęsė jie, tačiau, kaip pranešama, pridūrė, kad visiems šiems kandidatams arba nusibodo laukti, kol V. Švabas perduos valdžią, arba jie prarado galingojo WEF vadovo palankumą.

Apskritai leidinys teigia, kad yra didelė tikimybė, jog Švabo šeimos narys galėtų jį pakeisti, vėlgi kaip karalius.

Tarp kitų galimų kandidatų minima Europos Centrinio Banko prezidentė Christine Lagarde - nors, kaip pranešama, jos didėjantis amžius kelia susirūpinimą dėl bet kokio perdavimo - taip pat tikėtinu kandidatu laikomas buvęs Norvegijos finansų ministras Børge Brende, kurį 2017 m. į organizaciją atvedė Švabas.

Philippas Rösleris (Philipp Rösler), buvęs Vokietijos vicekancleris, atstovaujantis libertarinei Laisvųjų demokratų partijai, kuris į organizaciją įstojo 2014 m., matyt, tikėdamasis pakeisti Švabą, taip pat laikomas tikėtinu kandidatu perimti organizaciją.

Iš Vietnamo kilęs, bet vokiečių tėvų įvaikintas 49 metų amžiaus H. Rösleris laikomas palyginti jaunu žmogumi, o jo patirtis einant technologijų ir ekonomikos ministro pareigas Angelos Merkel (Angela Merkel) kabinete gali būti gera gyvenimo aprašymo dalis, jei jis imtųsi šių pareigų.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Svabos tikras svabas .85metu ,Dimensija ,ir greitai progresuojanti ir dar užkrete visus šalia jo esančius .O sako ,kad dimensija neužkrečiama . Meluja mokslininkai .
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.07.2019 laikas 13:18 Receptai – Patiekalai Sūrio paplotėliai su kefyru keptuvėje
Sūrio paplotėliai su kefyru receptas. Pašildytą iki 38 laipsnių kefyrą supilti į dubenį, dėti cukrų, druską ir sodą, permaišyti, palikti 5 min. Sudėti smulkiai sutarkuotą sūrį kartu su miltais į kefyro masę, užminkyti tešlą, iš pr...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:02 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo gastrito

Gastritas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo gastrito, gastritas, gastrito gydymas, gastrito receptai, vaistažolės gastritui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

24.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Bandelės iš vaikystės! Tas pats skonis ir kvapas!

Būtent tokias bandeles gamino mano močiutė. Magiškas kvapas buvo... Net ir dabar jaučiu jį, per nuotrauką ... Sudėkite bandeles su varške ant kepimo skardos, sutepkite tryniu, kurį pasilikome ir kepame orkaitėje, kuri yra įkait...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau