Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Skaniai ir Paprastai: Receptai Kiekvienam » Receptai » Receptai
Krevetės Su Medaus Ir Česnakų Padažu
2021-01-04, 13:27
Krevetės su medaus ir česnakų padažu

Krevetės pagamintos su medaus bei česnakų padažu yra nerealiai skanios, tokios tarsi restoranuose. Na, o šias krevetes galima patiekti kaip tik Jums norisi. Kol mano krevetės marinavosi, aš išsiviriau ryžių bei pakepinau morkų su svogūnais.

Skaityk toliau
Purios ir minkštos pieniškos bandelės
2021-01-03, 17:43
Purios ir minkštos pieniškos bandelės
Į dubenį berkite miltus, druską, mieles, įmuškite kiaušinį, supilkite medų ir šiltą pieną. Maišykite ir dėkite kambario temperatūros, gabaliukais pjaustytą sviestą. Vėl labai gerai išminkykite tešlą.
Skaityk toliau
Virtų bulvių Blyneliai Su Rūkyta Lašiša Ir Grietinėlės Padažu
2021-01-03, 17:43
Virtų bulvių blyneliai su rūkyta lašiša ir grietinėlės padažu
Kaip tikriausiai daugelis žinote, bulvės bei lašiša tarpusavyje itin dera, tad sujungti juos į vieną bendrą patiekalą visada yra gera mintis. Šį kartą Jums rekomenduoju lengvai pagaminamus blynelius, kurie gaunasi labai skanūs!
Skaityk toliau
2021-01-03, 11:22
"Tinginių" troškinys su kalakutiena ir kopūstu

Kad ir kaip labai aš mėgstu sukiotis savo virtuvėje, būna atvejų, kai itin praverčia visai greitai bei lengvai pagaminami patiekalai. Troškiniai labai dažnai yra tai, kai reikia daug, greitai bei labai skaniai.

Skaityk toliau
Lietiniai blynai su virtos mėsos įdaru
2021-01-02, 15:20
Lietiniai blynai su virtos mėsos įdaru
Sultingi, minkšti, skanūs blyneliai su mėsa. Kad mėsa nebūtų tokia sausa, į ją įpilkite sultinio. Man skaniausi šie blynai yra su jautienos mėsa.
Skaityk toliau
Nekeptas desertas "Obuolių Napoleonas"
2021-01-01, 16:03
Nekeptas desertas "Obuolių Napoleonas"
Vos 2 ingredientai (jeigu neskaičiuosime vandens), vos keli įrankiai ir galėsite mėgautis gardžiu, netikėtu nekeptu desertu. Pažvelgę į tai, ką aš čia susiruošiau pasigaminti tikriausiai net nenuspėtumėte, kas čia bus.
Skaityk toliau
Orkaitėje kepta kalakuto blauzdelė su svogūnais
2021-01-01, 13:03
Orkaitėje kepta kalakuto blauzdelė su svogūnais
Aš labai mėgstu tokį lėtą namų maistą, kai gali įdėti į orkaitę ir pamiršti, iki tol kol iškeps. Būtent šitaip ruošime ir šią kalakuto blauzdelę. Taip iškepta blauzda labai tiks ir įvairioms šventėms: Kalėdoms, Velykoms ar Naujiems metams ar net gimtadieniui.
Skaityk toliau
Pyragėliai (Bandelės) su vištiena
2020-12-31, 23:07
Pyragėliai su vištiena
Tai yra vienas iš tetos receptų (ačiū jai), turėjęs būti prijungtas prie "Vištienos sultinio" recepto, bet nusprendžiau parašyti atskirai, nes "Pyragėliai su vištiena", tai tik vienas iš daugybės būdų, kur įmanoma panaudoti virtos vištos mėsą.
Skaityk toliau
Traškūs Bulviniai Sklindžiai (Blynai)
2020-12-31, 15:42
Traškūs bulviniai sklindžiai (blynai)
Ukrainiečiai savo bulvinius sklindžius vadina deruny (деруни), lenkai juos vadina placki ziemniaczane, žydams - tai latkės, o baltarusiams - draniki (дранiкi), o va vokiečiams - kartoffelpuffer... Tikriausiai visos lietuvius supančios šalys juos gamina, bet mano įsitikinimu, tai visiškai autentiškas lietuviškas patiekalas, nuo laikų, kai buvo atrasta Amerika ir kasdienes ropeles ant mūsų stalo pakeitė nuostabios ir kvapnios bulvės.
Skaityk toliau
grybai, padažai, pagardai, kepti grybai
2020-12-31, 15:11
Lietuviškai Kepti Grybai Arba Grybų Pagardas
Grybas, kaip tikriausiai daugelis žino, yra pats seniausias bei tikriausias Lietuvos valgis. Kaip yra žinoma, kad kai tik ledynai atslūgo bei susidarė taip Baltijos jūra, tai jos pakrantėse pirmiau suviešėjo samanos ir po to jose išdygo grybai.
Skaityk toliau
Vištienos Buljonas Arba Lietuviškas Sultinys
2020-12-31, 18:20
Vištienos Buljonas Arba Lietuviškas Sultinys

Buljonas arba lietuviškiau sultinys - tai ne tik atskiras patiekalas, jo visada prireikia gaminant įvairius padažus, troškinius, greitą sriubą ar atšildant vakarykštį maistą.

Skaityk toliau
Paukštienos Paštetas Kuris Ilgai Neužsilaiko
2020-12-31, 15:42
Paukštienos Paštetas Kuris Ilgai Neužsilaiko
Aš pati dažniausiai privengiu gaminti patiekalus, kuriuose lieka "atliekų". Pvz., jei reikia plakti 12-os kiaušinių baltymus, kur po to dėti 12 trynių? Tas pats ir kepant orkaitėje paukštieną, - kur dėti skilvį, širdį, kaklą, kepenėles ir sparnelių galiukus?
Skaityk toliau
« 1 2 ... 131 132 133 134 135 ... 218 219 »