Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2020 » Gruodžio » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.12.2020, 21:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1426)

Ajurvedos specialistai teigia, jog veidas - proto veidrodis ir veide jau galima įžvelgti pažeidusių ligų požymius. Vakarų šalyse žodis „diagnostika“ reiškia ligos nustatymą pagal jos požymius. Ajurvedoje žodis „diagnostika“ suprantamas kiek kitaip. Tai nuolatinis stebėjimas, koks yra ryšys tarp tvarkos (sveikatos) ir betvarkės (ligos) žmogaus organizme.

Sužinok daugiau ...
12.12.2020, 18:49
Karo Paslaptys Peržiūrų (1019)

Filmas „Perl Harboras“ – be abejo, įdomus filmas, tačiau kai kurie jo epizodai gali sukelti pasipiktinimą: pirma, stebina tai, kad karinės bazės bombardavimui priešpastatomas mieto bombardavimas, antra, kai kurie istoriniai faktai filme labai iškraipyti ir parodyti melagingai. Tiesa, tai gali būti ne scenarijaus autoriaus kaltė, o mitų, kuriais apipinta japonų ataka prieš Perl Harborą. Filmo kūrėjai juos tik pakartojo. Pabandykime išsklaidyti šiuos mitus.

Sužinok daugiau ...
12.12.2020, 13:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (839)

Kiaulpienės stiebas naudingas tuo, jog gydo diabetą bei skrandžio problemas, valo kraują ir reguliuoja medžiagų apykaitą.

Sužinok daugiau ...
12.12.2020, 13:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1379)
Mes įpratome manyti, kad aviečių arbata – tai, kas išgelbės mus nuo peršalimo, bet jei rinktis, tai braškių uodegėlių arbata bus be jokios konkurencijos, ir taipogi ji nemažiau aromatinga. Žolininkai rekomenduoja ją  nuo didelio kiekio negalavimų ir senėjimo požymių.
Sužinok daugiau ...
12.12.2020, 11:39
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (1250)

Galės, negalės, sustabdys, nesustabdys, įsiverš, ar ne turi numatyti įstatymas, o ne koks nors susimastęs karo policininkas. Įstatymas yra įstatymas ir kapitonių paaiškinimai niekiniai. Kam nors atsitikus bus remiamasi ne kažkokiais paaiškinimais, o įstatymu. Gal kapitonės paaiškinimai galios teisme vietoje įstatymo?

Sužinok daugiau ...