Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2021 » Balandžio » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.04.2021, 13:35
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (719)
Kai panika dėl koronaviruso visame pasaulyje toliau auga geometrinės progresijos mastais, mėginant ją suvaldyti įteisintomis drakoniškomis priemonėmis, metas ieškoti faktinių įrodymų, ar oficiali taip vadinamos pandemijos istorija turi realų pagrindą, o jeigu iš gautų įrodymų paaiškėtų, kad ji yra išlaužta iš piršto – kokia tuomet viso šio reikalo prasmė.
Sužinok daugiau ...
17.04.2021, 13:17
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (519)
Ne pelno organizacijos „Children’s Health Defense“ ir „Environmental Health Trust“ pareiškė ieškinius Federalinei ryšių komisijai (FCC), kaltindami pastarąją nepagrįstai atmetus 1700 paraiškų su įrodymais, patvirtinančiais spinduliuotės ryšį su ląstelių pažeidimais, DNR pažeidimais, nevaisingumu, kancerogeniškumu, kognityvinės funkcijos sutrikimais ir širdies bei kraujagyslių veiklos sutrikimais.
Sužinok daugiau ...
17.04.2021, 13:00
Žmonės Peržiūrų (696)

Sveiki, esu Reineris Fuellmichas. Jau 26 metus užsiimu advokato praktika Vokietijoje ir Kalifornijoje. Daugiausia dirbu kaip teismo advokatas, atstovaudamas bylose prieš tokias nesąžiningai veikiančias korporacijas, kaip „Deutsche Bank“ – buvusį vieną didžiausių ir labiausiai gerbiamų pasaulyje bankų, kuris šiandien yra tapęs viena pavojingiausių nusikalstamų organizacijų pasaulyje; bendrovę „VW“ – vieną didžiausių ir labiausiai gerbiamų automobilių gamintojų pasaulyje, kuri šiandien yra liūdnai pagarsėjusi dėl milžiniško sukčiavimo dyzeliniais varikliais masto; taip pat didžiausią pasaulyje laivybos bendrovę „Kuehne and Nagel“. Ruošiame joms ieškinį daugiamilijoninėje kyšininkavimo byloje.

Sužinok daugiau ...