Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2023 » Vasario » 08

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


08.02.2023, 17:45
Medicinos Naujienos Peržiūrų (801)
"Staigių mirčių" fenomeną, kuris pastebimas visame pasaulyje išleidus kovidų "vakcinas", galima sieti su viena bendra priežastimi: amžių greitinančiu spyglių baltymų poveikiu.
Sužinok daugiau ...
08.02.2023, 08:03
Pasąmonės Galios Peržiūrų (405)
Sveiki, net nežinau, kaip pradėti... Stengsiuosi nuo pradžių. Prieš keletą metų taip susiklostė situacija, kad mes abu su vyru persikraustėme gyventi pas jo mamą. Tuo metu jau laukiausi mūsų pirmagimio. Pradžioje viskas buvo lyg ir gerai. Tikriausiai visi stengėmės sutarti. Ilgainiui pradėjo varginti anytos kišimasis, mokymai, pamokslai ir pan.
Sužinok daugiau ...
08.02.2023, 07:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (512)
Gražūs, stiprūs ir žvilgantys plaukai teikia pasitikėjimo kiekvienai moteriai. Šias savybes gali padėti išgauti plaukų dažai. Deja, labai dažnai efektas būna laikinas, pastangos nueina perniek, sugadiname plaukus ir visiškai nebegalime džiaugtis žvilgesiu.
Sužinok daugiau ...
08.02.2023, 07:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (640)
Yra daug būdų ir receptų, padedančių atkurti pažeistų plaukų struktūrą, suteikti papildomos apimties ir padaryti plaukus vizualiai storesnius. Naminės priežiūros priemonės paprastai būna nesudėtingos, komponentai – pigūs, tačiau veiksmingi. Viena iš populiariausių sudedamųjų dalių, dėl kurios plaukai atrodo storesni, stipresni ir stangresni – paprasčiausia želatina.
Sužinok daugiau ...