Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopas » Astrologija, Horoskopas

Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai:


17.11.2017, 10:10
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (4589)

Smalsu pažvelgti į tavęs laukiančius 2018 metus? Nors nusikelti į ateitį ir pažvelgti, kas konkrečiai tavęs lauks, deja, neturime galimybių, galime patikinti - tai, ką perskaitysi toliau, bus tikrų tikriausia tiesa.

Sužinok daugiau ...
15.11.2017, 11:31
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (9845)

Pateikiame zodiako ženklų, kuriuos labai sunku mylėti, reitingą. Mergelė – labiausiai santarvėje su savimi ir aplinkiniais esantis zodiako ženklas. Dažniausiai jos vertina santykius analitiškai, vos ne iš valdančiosios pozicijos. Mergelės automatiškai laiko daugumą žmonių ištiestos rankos atstumu, kol neįsitikina, kad jais galima pasitikėti. Jos – ne patys lengviausi žmonės meilės reikaluose. Kad Mergelė kažką pamiltų, ji turi susilpninti savo gynybą ir atsiverti, kas jai nebūdinga. Bet vos tik ji taip padaro, parodo nuostabią savo pusę.

Sužinok daugiau ...
02.11.2017, 09:59
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (2214)
Garbinga pirmoji vieta pavyduolių reitinge atitenka Žuvų ženklo moterims. Šiukštu nevalia pamiršti, kad jos tyli, jokių scenų nekelia, nei žodžiu, nei žvilgsniu neduoda suprasti, kad pavydi. Zodiako ženklai surikiuoti pradedant mažiausiai ir baigiant labiausiai pavydui pasiduodančiu ženklu.
Sužinok daugiau ...
25.10.2017, 12:03
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (2347)

Visi trokštame ir ieškome skirtingų dalykų: vieniems tai gali būti meilė, kitiems – harmonija. Kai žinai, ko tiksliai nori, gali susitelkti į šį tikslą atmesdama nesvarbias ir nereikšmingas užduotis. Astrologija gali padėti sužinoti, kokie slapti motyvai tūno tavo asmenybėje, kokie esminiai tavo poreikiai ir kaip nutiesti kelią tavo tikslų link.

Sužinok daugiau ...
17.10.2017, 12:38
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (10859)
2018-ųjų, metų simboliu taps Geltonasis Žemės Šuo. Jis palankus Ožiaragiams, Skorpionams ir Vandeniams, nors metų pradžia šiems Zodiako ženklams bus sudėtinga. 2017 metų pabaigoje Liūtai ir Dvyniai sulauks ženklų, pasufleruosiančių, kuria kryptimi eiti. Avinai mėgausis šeimynine laime, o štai Mergelės ir Vėžiai, priešingai, rizikuoja netekti artimųjų palankumo. Liūtų ir Dvynių laukia nauji pasiekimai.
Sužinok daugiau ...
13.10.2017, 07:21
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (3635)

Išgirdę penktadienio ir trylikto skaičiaus kombinaciją prietaringi žmonės nejuokais pašiurpsta. Daugelis iš jų nenori net kelti kojos iš namų ar užsiimti įprastais darbais. Astrologė Vaiva Budraitytė perspėja, kad šis tryliktas penktadienis bus tikrai sudėtingas.

Sužinok daugiau ...
10.10.2017, 14:10
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (3690)
Kodėl skirtingi žmonės, atlikę tą patį veiksmą, sulaukia skirtingo rezultato? Tai priklauso nuo to, ar žmogus tam tikrą veiksmą atliko sąmoningai, ar nesuprasdamas, nežinodamas, kad elgiasi gerai ar blogai. Labiau sąmoningas žmogus, žinodamas, kad elgiasi netinkamai, tačiau vistiek rinkdamasis tam tikrą kelią, atitinkamai sulauks blogesnių rezultatų. Mūsų teisės sistemoje už iš anksto sutartą nusikaltimą baudžiama griežčiau nei už spontanišką, netyčinį nusižengimą įstatymams.
Sužinok daugiau ...
10.10.2017, 14:00
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (2979)
Šis patarimas valdovui padėjo nukreipti mąstymą teisinga linkme. Kai mes galvojame apie savo veiksmų pasekmes, elgiamės išmintingai. Todėl vertėtų galvoti ne tik apie šį, bet ir apie kitus gyvenimus. Toks mąstymas padės mums tapti geresniais. Jeigu galvoju tik apie šiandieną ir norimo rezultato laukiu tuoj pat, nesirūpindamas, kad gali kas nors nukentėti, – tai toks gyvenimas bus egoistiškas.
Sužinok daugiau ...
29.09.2017, 08:52
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (4643)
„Svarbiausia, niekada nepamirškite, kad ir iš pačios blogiausios situacijos atrandama išeitis. Pavyzdžiui, jei jus paliko mylimasis ar mylimoji, dar neaišku, kuriam iš jųdviejų labiau pasisekė. Praradę regėjimą žmonės džiaugiasi, kad ne lūpas, kuriomis gali bučiuoti mylimą žmogų“, - sakė žinoma Sankt-Peterburgo (Rusija) astrologė Tatjana Volkova.
Sužinok daugiau ...
27.09.2017, 10:10
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (7104)
Vaikai - mūsų ateitis, likimas ir giminės pratęsimas. Tikriausiai ne viena mergina ar moteris iš anksto norėtų sužinoti ne tik kiek ji turės vaikų, bet ir kokios lyties jie bus. Visus rūpimus klausimus dėl palikuonių galima išsiaiškinti pagal vaikų linijas delne. Žinia, ant Merkurijaus kalvos išsidėsčiusios santuokos linijos. Ten pat ir vaikų linijos. Taigi, pagal jas visai nesunku nustatyti kada susilauksite kūdikio ar kelių vaikų. Ne tik dvynukų, bet ir anūkų.
Sužinok daugiau ...
26.09.2017, 16:14
Astrologija, Horoskopas Peržiūrų (7724)

Užmegzti pokalbį su žmogumi nuo frazės „Koks tavo Zodiako ženklas?“ yra labai paprasta (nors ir šiek tiek pavojinga, kad iškart susigadinsite savo įvaizdį kalbantis su žmogumi, kuris niekina astrologija). Tačiau prieš užduodami šį klausimą turėtumėte žinoti, kad iš tikrųjų Zodiako ženklai, priskiriami pagal gimimo datą, yra gerokai persislinkę danguje, todėl ir datos šiais laikais.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 38 39 40 41 42 43 »