Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Sausio » 5

Hillary Clinton nusiteikusi nuodugniai ištirti NSO žemėje

Demokratų partijos pretendentė į JAV prezidento postą Hillary Clinton visai neneigia nežemiškų civilizacijų egzistavimo galimybės. Buvusi JAV valstybės sekretorė žiniasklaidai pareiškė mananti, jog ateiviai galbūt jau lankėsi Žemėje. Maža to, ji nusiteikusi nuodugniai ištirti NSO (neatpažintų skraidančių objektų) fenomeną ir visą su šiuo fenomenu susijusią įslaptintą informaciją. "Taip, aš pasiryžusi imtis šio reikalo iš pagrindų", - H. Clinton cituoja "Space.com".

Kai per specialų interviu pretendentės į prezidento postą pasiteiravo, ar ji palaikytų NSO bylų išslaptinimą, H. Clinton entuziastingai atsakė "Taip". Dar 2007 m. ji yra sakiusi, kad jos sutuoktinis, buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas dagiausiai prašymų sulaukdavo dėl informacijos apie NSO paviešinimo.

"Taip, aš pasiryžusi imtis šio reikalo iš pagrindų", – praėjusią savaitę sakė H. Clinton.

2014 m. vienoje naktinių pokalbių laidoje B. Clintonas yra sakęs, jog nebūtų labai nustebęs, jei ateiviai apsilankytų Žemėje.

"Ne, aš tik noriu pasakyti, jog nežinau, ar jie jau lankėsi. Bet jei mus kada nors aplankytų nežemiškos civilizacijos atstovai, manęs tai nenustebintų. Tiesa, viliuosi, kad kontaktas nebūtų toks, koks pavaizduotas filme "Nepriklausomybės diena", - tada kalbėjo buvęs JAV prezidentas.

Panašu, kad savo sutuoktinio požiūrį nežemiško proto atžvilgiu palaiko ir Hillary Clinton.

"Manau, gali būti, kad ateiviai jau lankėsi Žemėje, nors mes to gal nė nežinom, - praėjusią savaitę pareiškė ji. Viena įtakingiausių Demokratų partijos narių išreiškė pageidavimą išsamiai susipažinti su paslaptingąja 51-ąja zona JAV Karinių oro pajėgų poligone Nevadoje. Sąmokslo teoretikų gretose jau seniai sklinda kalbos, kad tai gali būti įslaptinta svetimeivių buveinė Žemėje.

Beje, prisiekęs NSO entuziastas yra ir H. Clinton kampanijos vadovas Johnas Podesta. Jis dar 2014 m. yra viešai išreiškęs apgailestavimus, kad būdamas prezidento Baracko Obamos patarėju neskatino jo išslaptinti NSO bylų. "Tiesa tebeslypi kažkur anapus", - viename iš socialinių tinklų tąkart pareiškė J. Podesta, kuris dirbo ir B. Clintono komandoje.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://technologijos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Trapūs naminiai sausainiai
Kaip pasigaminti namuose skanius sausainukus. Trapių naminių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

20.11.2019 laikas 15:39 Receptai – Patiekalai Paprasti, bet ne prasti naminiai sausainiai
Gaminame. Naminiai sausainiai. Sviestą ir grietinę išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje 2-3 valandas. Orkaitę įjungiame kaisti iki 180 laipsnių. Skardą išklojame kepimo popieriumi.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau