Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2023 » Lapkričio » 18

Moters gyvenime nėra atsitiktinių vyrų

Moters gyvenime nėra atsitiktinių vyrų

Viską, kas vyksta su mumis iš vidaus, išmintingoji Visata atspindi mums išorėje. Per žmones, įvykius, draugus ir visų pirma per artimiausią žmogų - mūsų vyrą.

Nėra dviejų pusių sujungimo. Meilė įmanoma tik tarp dviejų asmenų, o ne tarp tuščių pusių....

Manoma, kad sutikti gerą vyrą yra tarsi atsitiktinis įvykis, kuris niekaip nepriklauso nuo moters. Moterys mano, kad meilus ir rūpestingas vyras yra įvykis, kuris nutinka savaime. Aš iš esmės prieštarauju tokiam moterų mąstymui!

Dėl tokio mąstymo moteris tampa "medžiotoja", kalė, savanaudė gundančioji, kvaila blondinė ir bet kuo, tik ne moterimi-Dievaite. Toks mąstymas verčia moteris ieškoti, laukti, gaudyti, vilioti, kovoti, nuotaikingai laukti, sirgti depresija - visa tai, ką tikrajai damai draudžiama daryti.

Esu 100 proc. įsitikinęs, kad vyras moteriai patenka neatsitiktinai. Kad pas moterį ateina tik tas vyras, kurį ji atitinka tiek vidumi, tiek išore.

  • Jei ji negerbia savęs, pas ją ateis diktatorius;
  • Jei ji nežino, ko nori gyvenime, - vyras neleis jai daryti to, ko ji nori;
  • Jei ji serga depresija - vyras ją slopins;
  • Jei ji yra prislėgta, vyras ją prislėgs.

Viską, kas vyksta su mumis iš vidaus, išmintingoji motina Visata atspindi mums išorėje per žmones, įvykius, draugus ir visų pirma per artimiausią žmogų - mūsų vyrą. Visa tai vyksta tam, kad kiekviena moteris išgyventų pamokas ir išmoktų savybių, kurių jai trūksta. Jai trūksta drąsos - vyras ją slopins; jai trūksta gyvenimo tikslo - vyras ją dar labiau supainios; jai trūksta meilės sau - vyras ją pravardžiuos ir įskaudins!

Ir atvirkščiai, kuo moteris bus arčiau savo harmonijos ir visumos, kuo geresnė jos savivertė, kuo pozityvesnė jos nuotaika ir požiūris į pasaulį, kuo geriau ji pažįsta save, kuo labiau save myli - tuo geriau ji sutiks vyrą. Vyras pirmiausia yra partneris, kuris atspindės visas silpniausias moters vietas, jautriausius sielos nustatymus. Kuo geriau pažinsite save, savo sielą, savo tikslus, jausmus - tuo geresnis vyras ateis į jūsų gyvenimą. O mažų mažiausiai blogo tiesiog neįsileisite į jį.

Stebėkite nelaimingas moteris, kurios turėjo daug santykių su vyrais, kelias skyrybas. Dažniausiai kartojasi vyro tipas. Jei pirmasis buvo girtuoklis, antrasis bus tinginys, trečiasis - ligonis, ketvirtasis - mamos sūnelis. Visa tai yra silpno vyro tipas, o tai reiškia, kad moteris traukia prie savęs būtent tokius. Tai reiškia, kad jos vidinis pasaulis nėra susiformavęs ir ji nepasirengusi priimti vientiso, stipraus, rūpestingo vyro - ji pati nėra vientisa, nemyli savęs, traukia tironą, apgaviką, paviršutinišką - visas tas savybes ji nešiojasi savyje. Kaip ji elgiasi su savimi - toks ir bus vyras!

Nėra dviejų pusių sujungimo. Meilė įmanoma tik tarp dviejų asmenų, o ne tarp tuščių pusių. Jei savo energiją skirsite sau, savo saviugdai, niekada neprarasite. Kiekviena moteris, prieš pradėdama galvoti apie vyrą, turi atrasti save, turi pamilti save.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau