Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2015 » Spalio » 21

Užkoduota šiurpa kelianti informacija vaizdo įraše gauta paštu Lenkijoje

Šimtai internautų susivienijo tam, kad išspręstų neįprastą mįslę, kuri užkoduota šiurpą keliančiame vaizdo įraše. Jį, įrašytą į kompaktinį diską, paštu iš Lenkijos gavo vieno tinklalapio redakcija.

Visa tai prasidėjo prieš savaitę, kai svetainėje GadgetZZ.com buvo paviešinta informacija apie neįprastą siuntinį. Prioritetiniu paštu atsiųstame voke buvo įdėtas kompaktinis diskas, ant kurio užrašytos, iš pirmo žvilgsnio, beprasmės raidžių kombinacijos.

Svetainės autorius Johny Krahbichleris nusprendė įdėti diską į kompiuterį. Jame buvo vienintelis failas – vaizdo įrašas. Labai keistas ir šiurpus vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas maro gydytojo kostiumą vilkintis asmuo, atliekantis sunkiai suvokiamus veiksmus.

Netrukus internautai aptiko, kad šis video jau anksčiau buvo paviešintas internete. Įspėjame – prieš žiūrėdami patylinkite garsiakalbius ar ausines, nes garso takelį sudaro šaižūs, ausį rėžiantys garsai.

Būtent neįprasti garsai pirmiausia patraukė internautų dėmesį. Pasirodo, šiame garso takelyje yra užkoduota vaizdinė informacija.

Patikrinus garso takelio spektrogramą paaiškėjo, kad joje užkoduoti už patį video šiurpesni vaizdai – kankinamos moterys, žmogus be kojų ir pan. Taip pat pastebėti keli keisti užrašai: „You are already dead“ (liet. tu jau miręs) ir „We are the antivirus“ (liet. mes esame priešnuodis).

Pačiame vaizdo įraše taip pat apstu keistų užuominų, ženklų: neįprastai apsirėdžiusio vyro rankoje kažkas žybsi, daugybėje kadrų pasirodo keisti kodai, užrašai ir kt.

Pasitelkę įvairias metodikas ir technikas, internautai dalį jų jau iššifravo. Pavyzdžiui, paaiškėjo, kad vaizdo įraše užkoduoti žodžiai „red lips like tenth“, o tai yra „kill the president“ (liet. nužudyti prezidentą) anagrama. Taip pat jame aptiktos JAV Baltųjų rūmų GPS koordinatės, šachmatų partijos užbaigimo keturiais ėjimais langelių nuorodos bei įspėjimas ispanų kalba – „te queda 1 año menos“ (liet. turi mažiau nei metus).

Kol kas internautai neturi atsakymo, ką visa tai reiškia. Spėjimų yra įvairių: teroristų ar žudikų grasinimas, nevykęs pokštas ar tiesiog neįprasta siaubo filmo reklama.

Norite prisijungti prie spėliotojų? Jei mokate angliškai, „Reddit“ narių susirašinėjimą šia tema rasite čia, o apibendrintą informaciją apie naujausius atradimus skelbia tas pats GadgetZZ.com puslapis.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2019 laikas 13:11 Receptai – Patiekalai Trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais
Skanūs su grybais pyragėliai, kurie nustebins, bet kokio skonio mylėtojus. Tai trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais. Kaip pasigaminti žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:17 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai inkstų akmenligės gydymui

Inkstų akmenligė liaudies medicinoje, inkstų akmenligė, inkstų akmenligės gydymas, Inkstų akmenligės receptai, Inkstų akmenligės vaistažolės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė ...

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 09:57 Receptai – Patiekalai Gardžių kokosinių sausainių receptas
Gardžių kokosinių sausainių receptas. Pasigaminkime kokosinius sausainukus namuose. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau