Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2015 » Lapkričio » 1

Žmogaus karma

Kiekvienas esame girdėję žodį „karma“, o posakis apie karmos taškus tapęs ne tik kasdieniniu, bet ir naudojamas reklaminiuose šūkiuose. Apie tai ir dar daugiau papasakojo psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.

- Kas yra karma?

– Karma – tai unikalus Visatos priežasties ir pasekmės dėsnis, apsprendžiantis absoliutaus atsako už kiekvieno asmens buvimo, pasirinkimų ir net ketinimų ką nors daryti mechanizmo veikimą. Būtent per karmos dėsnį žmogus sąveikauja su Kūrėju ir priima jam tenkančias „dovanas“ arba atlygį. Tai

dėsningumas, veikiantis bet kokiame laike ir bet kokiomis sąlygomis. Karmos dėsnis padeda užtikrinti visatos evoliucijos kryptį, apibrėžti taisykles, kuriomis turi vadovautis žmogus šioje Visatoje.

Karma – tai „dovanos“, kurias gauname už savo sukauptus gerus ir blogus darbus. Taigi, ji gali būti geroji. Tokiu atveju ji teikia tam tikrus apdovanojimus žmogui, kurių jis trokšta, kurie suteikia jam laimę, džiaugsmą ar kitokio pobūdžio gerovę.

Taip pat karma gali būti negatyvi arba tamsioji. Tokia neša įvairius sunkumus, išbandymus, nelaimes ir praradimus, kurie užgriūna žmogų.

- Kaip karma veikia žmogaus gyvenimą?

– Įprastai karma kaupiasi. Jeigu ją palygintume su indu, tai jis gali būti tuščias, pilnas ar kažkiek užpildytas. Taigi tas karmos indas arba talpykla palaipsniui pildosi, apimdama vis didesnį indo tūrį. Kuomet yra pasiekiama kritinė riba arba kitaip vadinama kritinė karmos masė. Tuomet įvyksta jos realizacija – žmogui kažkas nutinka. Priklausomai kokio pobūdžio karmos prisikaupė, ji realizuojasi gerais arba blogais įvykiais žmogaus gyvenime.

Daugelis girdėjome pasakojimus kaip staiga žmogui kažkas nutinka, kas gerą ir laimingą gyvenimą tiesiog apverčia aukštyn kojomis. Buvusi puiki sveikata staiga kritiškai pablogėja, sėkmė ar gerovė, fortūna nuo žmogaus nusisuka, artimas žmogus išduoda pačiu skaudžiausiu būdu. Visa tai dažniausiai susikaupusios karmos realizacija.

Geroji karma realizuojasi žmogaus svajonių ir lūkesčiu išsipildymu, netikėta sėkme, atpildu, kokio jis labiausiai norėtų.

- Ar kiekvienas žmogus turi savo karmą?

– Taip. Karminis mechanizmas veikia net per eilę gyvenimų, tad jau gimęs kūdikėlis perima ir tėvų karmos dalį, turi atsineštą savo karmą, kurią uždirbo per ankstesnius gyvenimus.

Kaip sakiau anksčiau, karma gali būti pozityvi – tuomet žmogui beveik be jokių jo asmeninių pastangų atsiveria daugelis durų, kurios kitiems uždarytos, jį lydi ypatinga sėkmė ir apsauga. Toks vaikas auga lydimas gerovės, pilnatvės ar kitų dalykų, kurių kiti to siekiantys niekaip negali gauti.

Kitas, atsinešęs sukauptą negatyviąją karmą, patiria įvairius išbandymus, ligas, nuo kurių eikvojamas organizmas, jis yra ribojamas nepatenkinant pagrindinių jo poreikių ir klumpa vos ne kiekviename žingsnyje. Sėkmė nuo jo nusisuka, o geresnio gyvenimo galimybės pasitraukia jam net nepriartėjus.

- Ką reiškia giminės karma ir kaip ji konkrečiai veikia žmogų?

– Giminės karma veikia visą giminę, o per ją ir kiekvieną tos giminės individą. Tiesa, būna skirtingos karmos ir dažnai pasitaiko giminės karma, kuri veikia, realizuojasi per tos giminės moteris, tad vyrų, nors ir tiesiogiai priklausančių tai giminei, ji nepaliečia, tačiau netiesiogiai daro įtaką per santykius su tos giminės moterimis.

- Kaip suprasti dažną pasakymą „karmos taškai“?

– Karmos taškai – tai sąvoka, padedanti mums suvokti palaipsninį karmos kaupimąsi.

Jeigu įsivaizduotume, kad už vieną gerą darbą žmogus gauna pliusą, o už vieną blogą darbą gauna minusą, tuomet per tam tikrą laikotarpį norėdami įvertinti esamą karmą galėtume sudėti tuos taškus ir matyti, kokią karmą žmogus užsidirbo – gerąją (su pliuso ženklu) ar blogąją (su minuso ženklu).

Taip pat matytume kiek daug ar mažai jis tos karmos užsidirbo. Žinoma, tai tik supaprastintas mechanizmas, padedantis suvokti karmos kaupimąsi, bet niekada neleidžiantis tiksliai įvertinti, kiek ir ko „prikaupė“ žmogus.

Juk už vieną veiksmą, dėl kurio nukentėjo keletas žmonių, gautume jau ne vieną tašką, o keletą. Dar priklauso ir kitų žmonių nukentėjimo laipsnis – gal jie patyrė tikrai kažką labai blogo, kas padarė įtaką ir jų, ir jų būsimų vaikų gyvenimui. Tuomet su vienu tokiu veiksmu žmogus gali iš karto pripildyti negatyvią karmą iki kritinės masės. O gali būti ir taip, kad tai, kas šiuo momentu atrodo kaip blogis, vėliau išauga į gėrį, tiesiog to nebuvo galima anksčiau įvertinti nežinant visų motyvų ir priežasčių.

- Ar galima karmą valyti?

– Taip, yra keli pakankamai veiksnūs karmos valymo būdai. Daugelis apie tai žinome, tik turbūt laikome save gerais ir nesiimame tų kraštutinių valymo priemonių.

Vienas, patas paprasčiausias karmos valymo būdas – daryti gerus darbus kitiems žmonėms. Tai turėtų būti pagalba kitiems žmonėms be atlygio, be naudos tam, kas daro ir net be reklamos ar kitokių panašių dalykų. Ir dar šis darymas turi vykti su vidiniu džiaugsmu.

Kitaip tariant, suteikiama pagalba turi atspindėti vidinį suteikiančiojo pagalbą džiaugsmą pačiu procesu, ji turi sklisti kaip dėkingumas visatai ir tam žmogui, kad jis leidžia kažką jam padėti.

Visi be atlygio ir kitokių savivertę ir galią didinančių motyvacijų dirbantys asmenys taip valo savo karmą. Kartais jie klysta to paties reikalaudami iš kitų ar teigdami, kad būtent tokios veiklos modelis yra teisingas. Tad tai darantis asmuo neturėtų turėti jokių pretenzijų kitiems, nereikalauti kitų veikti pagal jo suvokimą ar jo subrendimą būtent tokiems pokyčiams. Išties jis valo savo karmą.

Tam tikras karmos valymas vyksta užsiimant labdara (be reklamos), aukojant pinigus ar dovanojant kažkam daiktus, kurie yra reikalingi pačiam dovanojančiajam. Valymo procesas nevyks, jeigu žmogus paprasčiausiai atiduos jam nebereikalingus daiktus ar paaukos pinigus, kurių aukos jis net nepajus. Veiksmingai tai vyksta tuomet, kai kažkas gero yra atitraukiama nuo savęs ir atiduodama kitam – su meile ir dėkingumu dėl kito žmogaus, su džiaugsmu, kad tu gali dalintis, su pasitenkinimu, kad kitas žmogus priėmė tavo dovaną.

Aiškinantis giliau, pastebėsime, kad krypstame į kitokio gyvenimo filosofiją. Žmogus tokį gyvenimą ar tokią poziciją gali rinktis ne tik su tikslu išvalyti savo karmą, bet ir pasiekęs itin aukštą besąlyginės meilės lygį.

Meilės dėsnis yra kitas visatos dėsnis, kuris sąveikauja su karmos dėsniu, per kurį irgi vyksta karmos pokyčiai.

Egzistuoja galimybės padėti apsivalyti karmą kitam žmogui. Tam reikalingi profesionalūs specialistai, dirbantys su itin aukštų vibracijų energijomis, galintys pritraukti šias energijas į žmogaus struktūrą ir šalinti karmos įrašus, valyti susikaupusią negatyvią karmą.

- Ar jūs pati galite išvalyti kito žmogaus karmą?

– Taip. Valydama žmogaus karmą matau, kaip žmogaus informacinė matrica yra išvaloma nuo realizuotis pasiruošusios negatyvios karmos. Toks procesas yra lydimas ne tik besikeičiančios situacijos jo gyvenime (dingsta jį persekiojusios situacijos ar įvykiai bei jų grėsmė), bet ir paties žmogaus pasaulėžiūros pokyčių, asmenybės pokyčių – jis pradeda suprasti karmos mechanizmo esmę, pats stengiasi taisyti savo klaidas ir gyvena taip, kad sukurtų kuo mažiau negatyvios karmos.

- Kaip išmokti žmogui nekaupti neigiamų minčių?

– Tai sunki užduotis. Norint tai atlikti, reikia nuolat save stebėti sekant kiekvieną užgimstančią mintį, pojūtį ir iš to bandantį pasireikšti vertinimą. Jei pastebite kažkokią liūdną, blogą, nieko gero nežadančią minties užuomazgą, išstumkite ją iš savo erdvės, neįsileiskite, neanalizuokite.

Daug neigiamų minčių žmogus gauna su negatyvia informacija, pasiekiančia įvairiais informaciniais kanalais – bendraujant su kitais žmonėmis, skaitant informaciją internete, žiūrint televizorių. Informacija apie tai, kaip žmogus kenčia, serga, kažką praranda, patiria smurtą, grėsmę užkrauna klausantįjį neigiamos informacijos lavina.

Ši niekur nedingsta, o integruojasi į žmogaus energinę-informacinę struktūrą. Iš čia vėliau kyla įvairios sąsajos, vertinimai, baimės, negatyvios programos ir mintys bei veiksmai, kaip žmogus sąveikauja su aplinka.

Kitas metodas – stengtis nuolat justi meilės energiją, kuri yra viduje ir sklinda į išorę. Meilės energija turi ypač aukštas vibracijas, galinčias suardyti bet kokios negatyvios informacijos integraciją. Juk negalėsime tuo metu jausti ir labai didelio pykčio ir meilės. Jeigu pasirinksime meilę, to pykčio nebus, tad agresyvių veiksmų supykus irgi nebus. Vyks dalijimasis meilės energija, kuri paveiks ir kitus žmones, kurie sąveikaus su tuo mylinčiu asmeniu. Jie, veikiami tos meilės energijos, patys keisis ir patys darysis geresni.

- Ar tikrai kiekvienas nesėkmingas atsitikimas yra susijęs su karma? Ar įmanoma atskirti tam tikrus sutapimus nuo karmos?

– Taip, tikrai kiekvienas atsitikimas yra apspręstas karmos. Tik jeigu jis mažas, neryškus, tai nesureikšminama ir dažnai net nepriskiriama karmai.

Pavyzdžiui – ėjau, paslydau ir pasitempiau koją. Ar tai karmos realizacija? – taip. Tiesiog ji nebuvo labai sunki, mus norėta tik kažko pamokyti, galbūt pastūmėti į teisingesnį kelią, galbūt apsaugoti nuo kažkokio įvykio, kuris mums būtų grėsęs. Jeigu kojos nebūtume pasitempę, nebūtume tuo momentu sustoję, atidėję kažkokių reikalų ar susitikimų. Tad tokį nutikimą nesunkiai galima priskirti prie negatyvios karmos – žmogus susižeidė ir taip buvo apribota jo judėjimo laisvė.

Tačiau gali būti, kad čia realizavosi pozityvi karma. Jos mechanizmo pagalba žmogui buvo suteikta dovana – apsauga nuo kažkokio labai skaudaus įvykio.

Reikėtų nuolat analizuoti visus gyvenimo įvykius, rasti laiko apsvarstyti, pagalvoti kur mus tai nuvedė arba nuo ko sustabdė bei stebėti iš to kylančias sąsajas. Taip tapsite sąmoningesni, lengviau pajusime kylančias grėsmes, apsisaugosime sustodami prieš klaidingą veiksmą ar pasirinkimą, veiksime rinkdamiesi meilės kelią.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 06:42 Receptai – Patiekalai Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasida...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:38 Receptai – Patiekalai Medetkos gydo širdies, kraujagyslių ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Kraujagyslių ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti vaistinės medetkos žiedai, Verdantis vanduo

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau